Nestvarna Posted December 8, 2001 Report Posted December 8, 2001 Wowwwwwwwwww...Najbolji od najboljih... Quote
DragonHeart Posted December 9, 2001 Report Posted December 9, 2001 JOE JE SJAJAN,ALI JE ZA MOJ UKUS MALMSTEEN IPAK BOLJI.SVE U SVEMU OBOJICA SU VELIKI GITARSKI VIRTUOZI Quote
Sinstrel Posted December 9, 2001 Report Posted December 9, 2001 KRALJ!!!!!!!!!! Jedan od mojih omiljenih gitarista... stvarno je vanzemaljac!!!! Quote
Briox Posted December 10, 2001 Report Posted December 10, 2001 Slazem se sa Dragon Heart-om.Malmsteen je bolji jer ima jaci,zesci i brzi zvuk.U poredjenju sa njim Satriani smara (nisam rekao da je los!) Quote
Nestvarna Posted December 10, 2001 Author Report Posted December 10, 2001 Pa dobro...ali ja se vise palim na osecanja Quote
Prowler Posted December 10, 2001 Report Posted December 10, 2001 I jedan i drugi su veliki tehnicari..no kod Satriania se primjecuje osjecajnost u pjesmama, kad po nekoj pjesmi te nazivu, iako bez rijeci, mozes tocno osjetiti sto zeli reci..te koji osjecaji su pretoceni u pjesmu.. Malmsteen ide prvenstveno na brzinu..izdrkavanja na gitari Quote
DragonHeart Posted December 10, 2001 Report Posted December 10, 2001 MALMSTEEN JE IPAK NAJVECI!!!!!! Quote
Nestvarna Posted December 15, 2001 Author Report Posted December 15, 2001 Ko te to prevario...Nije........ Quote
Hail Metal Posted December 15, 2001 Report Posted December 15, 2001 Dobar je Joe ali vise volim Malmsteena,nekako mi je vise melodicniji od Satriania. Quote
SerbZmaj Posted December 20, 2001 Report Posted December 20, 2001 Odlican je. Odusevio me je... Quote
chaky Posted December 20, 2001 Report Posted December 20, 2001 Satriani...Speed of light Manajbolji je.Covek stvarno sto se kaze svira srcem.Steva je odlican tehnicar,ali nista vise od toga,a i zna se k'o je profa. Quote
SoulFly Posted December 22, 2001 Report Posted December 22, 2001 Joe Satriani....Savrsenstvo, covek i gitara, tako uskladjeni, oni su jedno....ja mislim da je dovoljna jedna rec savrseno! To je prvi gitarski instrumental koji sam poceo da slusam, slusao sam i ostale, i oni su naravno ok...ali JOE....... Quote
wlado Burton RIP Posted March 10, 2002 Report Posted March 10, 2002 svakako da je malmsteen bolji,satrijani nema veze sa metalom,majstor je svaka mu cast,ali njegova svirka me ne pali nesto..... Quote
Nestvarna Posted September 1, 2002 Author Report Posted September 1, 2002 nj nj nj nj :x :x :x :x :x :x :x :x Quote
Jaymz Posted September 5, 2002 Report Posted September 5, 2002 Novi album je mnoooooogo dobar. NIJE METAL! nja nja nja. Sjajan album! Quote
Ocelot Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Ma Malmsteen je ljubomorna picka od coveka, jedva je sastavio 3 dobra albuma , racunajuci "Inspiration", i plus... je egoisticka picka od coveka. Rekoh li da je Malmsteen picka od coveka... A Satch je . Ma dobar je cho'ek i jos bolje svira. Nisam slusao novi album - o cemu se radi :? Jel' u stilu Engines Of Creation ? Quote
lady_of_the_snow Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Ma mnogo volim da ga slusam,fantastican je,kao i ludi Vai i dosadni Malmsteen,ne mislim u losem smislu,ali taj kad pocne nesto da objasnjava glava te zaboli,on je dovoljan sam sebi! Quote
Ocelot Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Znaci svi se slazemo : Malmsteen je dosadan :spavam: Quote
Hamsun Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Uz Malmsteena,najbolji solo gitarista.... Naravno,poslije Borislava Mitica 8O Quote
Recommended Posts