Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slazem se sa Dragon Heart-om.Malmsteen je bolji jer ima jaci,zesci i brzi zvuk.U poredjenju sa njim Satriani smara (nisam rekao da je los!)

Posted

I jedan i drugi su veliki tehnicari..no kod Satriania se primjecuje osjecajnost u pjesmama, kad po nekoj pjesmi te nazivu, iako bez rijeci, mozes tocno osjetiti sto zeli reci..te koji osjecaji su pretoceni u pjesmu..

Malmsteen ide prvenstveno na brzinu..izdrkavanja na gitari icon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Satriani...Speed of light Manajbolji je.Covek stvarno sto se kaze svira srcem.Steva je odlican tehnicar,ali nista vise od toga,a i zna se k'o je profa.

Posted

Joe Satriani....Savrsenstvo, covek i gitara, tako uskladjeni, oni su jedno....ja mislim da je dovoljna jedna rec savrseno! icon_eek.gif

To je prvi gitarski instrumental koji sam poceo da slusam, slusao sam i ostale, i oni su naravno ok...ali JOE....... icon_wink.gif

• 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

Ma Malmsteen je ljubomorna picka od coveka, jedva je sastavio 3 dobra albuma , racunajuci "Inspiration", i plus... je egoisticka picka od coveka.

Rekoh li da je Malmsteen picka od coveka...

A Satch je biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif. Ma dobar je cho'ek i jos bolje svira. Nisam slusao novi album - o cemu se radi :? Jel' u stilu Engines Of Creation ?