Mr. Smarty Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ...Sexualni zivot mi je u poslednje vreme jako dobar, hvala na pitanju ...nego sta ti je znacilo ono VS..slicne su pesme, i jedna i druga su sjajne?...ko' sto rekoh ne dobijam Quote
-Abraxas- Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 ...Sexualni zivot mi je u poslednje vreme jako dobar, hvala na pitanju ...nego sta ti je znacilo ono VS..slicne su pesme, i jedna i druga su sjajne?...ko' sto rekoh ne dobijam blago tebi znaci jebac si zesci Quote
Helle Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 blago tebi znaci jebac si zesci Ne slazem se jer,naj-vecHi ebacH u istoriji ''sex.nih'' je BVD! Ma otkud Marty,on samo moze da bude drugi Joe Satriani! Ste imali priliku da cHujete Mr. Satriani-a kako svira US-nat.anthem! Jaooooo kako je samo dobar my man! Ima da ga narucHim da mi svira na svadbi! Quote
Helle Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Mogu ja umesto njega ozbiljno,vau' pa ja tebe obozavam! Something's burning deep inside. My blood's on fire, my eyes are wild. I'm in my own world, I'm inside out. Looking for something, tell me what it's all about. Quote
darijus Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 (edited) ne znam da li sam ikad postovao ovde...bruka... lm...sta mislite o zadnjem satch-ovom albumu...???? iako ga je gro ljudi posteno ispljuvalo...meni se svidza... produkcija mu je dostigla pik...a i album je vise u omaz-ljudima-koji-su-uticali-na-mene fazonu...operisanje wah-om mu je takodje na all-time high-ju... utisak koji ostavlja na mene je cista sreca... mislim da je sjajan za dzemanje-uz... a da...jos nesto...farba mu je apsolutno fenomenalna... Edited June 12, 2005 by darijus Quote
Mr. Smarty Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Odlican je ...tu mi je negde u sredini...ko' sto si reko produkcija sjajna, odlican za dzemanje itd... ali fakat je da se taj album mnogo vise dopada ljudima koji ga od skoro slusaju... Quote
darijus Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 (edited) Odlican je ...tu mi je negde u sredini...ko' sto si reko produkcija sjajna, odlican za dzemanje itd... ali fakat je da se taj album mnogo vise dopada ljudima koji ga od skoro slusaju... pa ja ga bas i ne slusam od skora... ..svejedno mi se dopada... zrelost pre svega... totalno iskren,nepretenciozan album...nema vise on sta da dokazuje...sad konacno moze da pocne da "svira"... Edited June 12, 2005 by darijus Quote
Mr. Smarty Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Sta znam...moze on to mnogo bolje ...nekako su mi malcice bledunjava njegova poslednja dva izdanja...mnogo mi se vise svidja Vai-jev pristup...znaci konstantno experimentisanje ...Satch polako postaje narodni gitarista Quote
darijus Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Sta znam...moze on to mnogo bolje ...nekako su mi malcice bledunjava njegova poslednja dva izdanja...mnogo mi se vise svidja Vai-jev pristup...znaci konstantno experimentisanje ...Satch polako postaje narodni gitarista meni ne... ... ja volim da instrumentalna muzika bude pre svega slusljiva svima...a ne samo bugarima na svadbama... Quote
Mr. Smarty Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Pa dobro, to je Vai ...e to je istinski umetnik ...ne kazem ja da Satch to nije, nego nekako mi se cini da je zadnja dva albuma pravio "za ljude" a ne za sebe...kao Iron Maiden npr. ...mislim nije to lose ali ja ipak vise preferiram onaj prvi, da ne kazem "iskreniji" pristup...iako mi je najomiljeniji bend Iron Maiden i najomiljeniji gitaros Satriani... Quote
-Abraxas- Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 dobro da je vaj istinski umetnik to ne bi rekao,on jeste super gitarista,mada on u sporedbi sa satchom i nekim drugim gitarosima ima veoma malo super pesama.vecina njegovih pesama su samo drkanje zajebavanje itd!!ja mogu veoma dosta pesama od satcha da slusam a za vai to ne mogu recu Quote
DJ_raBo Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 dobro da je vaj istinski umetnik to ne bi rekao,on jeste super gitarista,mada on u sporedbi sa satchom i nekim drugim gitarosima ima veoma malo super pesama.vecina njegovih pesama su samo drkanje zajebavanje itd!!ja mogu veoma dosta pesama od satcha da slusam a za vai to ne mogu recu OK, tvoje misljenje. Vidis, kod mene je drugacija situacija; Od Vai-a mogu da slusam dosta stvari, gotovo sve, ali od Malmsteena samo one ranije stvari. Slazem se da Vai ima neke tripove poput Ya Yo Gakk ali jebiga, koji poznatiji gitarista nema takve ispade? Mada, i Ya Yo Gakk dobro dodje kad si pijan Quote
-Abraxas- Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 pa ne kazem ja da ja mogu sve da slusam od malmsteena ali ipak mogu puno vise stvari da slusam od malmsteena nego od vaia!mislim svi mi znamo da malmsteenovi zadnji albumi nisu bas neka umjetnicka dela ali kod vaia je npr. prvi album zesce sranje zato sto pokusava da bude frank zappa a nije!!neka pravi muziku koja mu lezi.pazi i ja volim mnogo da slusam vaia mada me nekad toliko iznervira jer imam osjecaj da ga boili kita sta svira,glavno je da se on uzivi!!mogu se i ja uzivit u neko sranje koje sviram ali et jbg.problem je sto vai cesto ima neke tripove Quote
Millosh_024 Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Za veliko čudo,slažem se sa ovim gore napisanim u potpunosti. Iako najviše volim Vai-a. Quote
NeSa Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 SAKI JE JEBAC...PO MOM MISLJENJU,JEDAN OD NAJBOLJIH,I TEHNICKI JE STRAVA, A I KAO KOMPOZITOR.NE BIH REKAO DA GA JE VAI PREVAZISAO JER VAI NEMA TAKO DOBRU MUZIKU KAO ON,A KVALITET MUZIKE JE NA PRVOM MESTU,PA ONDA TEHNIKA Quote
Guest Gothic-Rockerka Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Iako najviše volim Vai-a. Steve Vai, imam od njega i od Joe Satriani [AN ANTHOLOGY] double cd's! jes' da su obojica ruzni ko malj xa xa, al' brate nenormalno dobro sviraju... ma jebes izgled, bitna je muzika! Quote
-Abraxas- Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 jbg meni vai izgelda skroz mocno, mada satch izgledao kao neki dlakavi zabac Quote
NeSa Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 jbg meni vai izgelda skroz mocno, mada satch izgledao kao neki dlakavi zabac Ok,kako kazes,onda je Malmsteen svinja cupava Quote
-Abraxas- Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 da li satch namerava da izda koji novi album? Quote
Tomislav Sawyer Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ja se slazem sa martijem. Satch je covek kojeg jako cenim ali me davno nije iznenadio kao sto je to pre znao da uradi. Njegova muzika se lagano priblizava koncepciji supermarket/elevator muzike, ranije je imao mnogo vecu tezinu. ipak Satch je Satch, evo udario sam se po ustima Quote
Recommended Posts