Dead Man Drinking Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Satriani i njegove solo deonice vise volim nego leba da jedem! Jos malo pa i pivo da prestanem da pijem Quote
Acid Rain Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 cekaj, shta je sada ovde, hoces da pokazes kako si muzicar na nekom profi, skolovanom nivou, pa chuj brate idiotizam - 'ne slusas gitaru nego akordske progresije i aranzmane', a btw. to je odsvirano na gitari, i da , slusas melodiju, a ne gitaru, a melodija je inace odsvirana na gitari nije na kurcu.... Brate, za tebe sam doktor muzike i virtuoz nad virtuozima! Ne slusam gitaru, kao izolovan instrument, vec je slusam u sklopu cele kompozicije! Quote
NeSa Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Brate, za tebe sam doktor muzike i virtuoz nad virtuozima! Ne slusam gitaru, kao izolovan instrument, vec je slusam u sklopu cele kompozicije! Blacksunray je uvek bio seronja,brate,nemoj se nervirati. Mogu da mu kazem samo da je Acid Rain upravu totalno,razumem sta zeli da kaze i odlicno svira,potvrdjujem(iako ne poznajem coveka licno) Quote
Face Of Melinda Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Jedno pitanje: "U kojoj bese reklami se pojavljuje pesma "Driving at night"? Quote
Dead Man Drinking Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 To je bilo u onoj emisiji na pinku pre x godina High Tech Quote
DJ_raBo Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 To je bilo u onoj emisiji na pinku pre x godina High Tech Quote
Dead Man Drinking Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Juce sam nasao neki stari rock express i u njemu intervju Steve Vai-a. Covek je rekao da je po njegovom misljenju najbolji gitarista na svetu Joe Satriani. Ako je to reako Vai onda ne treba sumnjati u to Quote
-Abraxas- Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 u tom biznisu govori svako za svakog da je najbolji gitarista Quote
Archibald Reiss Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Juce sam nasao neki stari rock express i u njemu intervju Steve Vai-a. Covek je rekao da je po njegovom misljenju najbolji gitarista na svetu Joe Satriani. Ako je to reako Vai onda ne treba sumnjati u to a slucajno je Vai-ja ucio upravo Satriani... Pa ovaj dakle hvali svog ucitelja..... Quote
imaginos Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 u tom biznisu govori svako za svakog da je najbolji gitarista tako retardirano pitanje i ne zasluzuje bolji odgovor, zar ne? Quote
Mr. Smarty Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Najbolji je svakako Bane... Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 tako retardirano pitanje i ne zasluzuje bolji odgovor, zar ne? Pa najbolje bi bilo kada bi na takvo pitanje odgovorio da je on najboji i onda 15 minuta nastavio da prica o sebi,kako je genijalan,sjajan ,super,brz. Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Najbolji je svakako Bane... De mi reci jel ti zabavno? Quote
Acid Rain Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Vidim radio si domaci zadatak Marty! Hajde sad priznaj koliko si puta bio na Banetovom sajtu diveci se njegovom sexy izgledu! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Najbolji je svakako Bane... Na bućku! Quote
Dead Man Drinking Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 a slucajno je Vai-ja ucio upravo Satriani... Pa ovaj dakle hvali svog ucitelja..... Aristotel je rekao: "Drag mi je Platon, ali mi je istina draza" Nije vazno ko je kome ucitelj ako si pravi covek Quote
-Abraxas- Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Takvo pitanje je glupo ko kurac.Jbg ako covek ima i malo nesto u glavi znace da ne postoji najbolji gitarista.Sve je to objektivna stvar.Sta mislis da neko pita satcha ko je njemu najbolji gitarista?sta bi odgovorio?ja znam sigurno sta bi odgovorio,a trebao bi i ti Quote
Archibald Reiss Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Aristotel je rekao: "Drag mi je Platon, ali mi je istina draza" Nije vazno ko je kome ucitelj ako si pravi covek da, samo sto je to bila cista filozofija a ovo je cist biznis, razlika je ogromna Quote
Dead Man Drinking Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Sve je relativno Da je sve samo cist biznis Vai ne bi svirao u Bg-u Quote
Archibald Reiss Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Pregovara se i za Satrijanija da gostuje u BGD.. Jbg, nisam gledao Vai-ja... al' ovoga necu da propustim. Quote
Recommended Posts