Amnesia Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Da nisi ti onaj lik koji je na Vaijevom koncertu pizdeo zasto nije doveo Satrijanija Quote
MegaDex Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ne ja?Pa i ja?I svi....ha ha ha . Ma da su dosla obojca bilo bi haos.Ludilo raspadanje.Da dobijes epilepsiju Quote
Amnesia Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Uh, sad gledam Vaija, Satcha i Bryana Maya (odjednom)... Quote
Around The City Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Ja sam skinuo taj koncert jos pre godinu dana. Quote
Amnesia Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Ja sam skinuo taj koncert jos pre godinu dana. Ono iz sevilje? Ja sam dobio tek pre mesec dana... Quote
Around The City Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Extreme je nastupao sa pesmom More Than Words.Satriani sa Surfingom i Always.Steve je navodno prvi put na tom koncertu odsvirao For The Love Of God i Liberty.Ovaj je svirao nesto od Queen-na jam Hey Joe od Jimmija i jos neki matorac svira snjima......... Ako je to to onda je to taj koncert.... Quote
Around The City Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Izvinjavam se Liberty nije odsvirao prvi put samo For The Love Of God. Quote
Mr. Smarty Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Jebaci, jel ide neko na ovo? 11.07.2006 Pannonia Center Budapest, Hungary Quote
Mr. Smarty Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Sta je to? Datum Satch-ovog certa u Pesti... Quote
darijus Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Sta je to? Datum Satch-ovog certa u Pesti... sta zna dete sta je patka...??? ne...ne ide se...uopste se ne ide... Quote
Mr. Smarty Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Mali offtopic... Zaza mi je malopre pojela trzalicu Quote
darijus Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Mali offtopic... Zaza mi je malopre pojela trzalicu ne daj se zajebavati sa tim... plastika je jebeno otrovna... Quote
Mr. Smarty Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ma samo je malo sazvakala, nije je progutala Nego nista ne valja ova podloga...mala je i smrdi do bola Quote
darijus Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 to je zato sto ti je mish na 0.10 senzitiviti...ni taraflex teren za odbojku ti ne bi bio dovoljan... n00b-u jedan... Quote
darijus Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Dobro, a smrad? pa verovatno si je njusio pre nego sto si je stavio...a da si je prvo stavio...ne bi ti smrdela...jer je problematican samo deo koji prijanja na sto... ja nista ne osecam... Quote
Amnesia Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ja ne mogu da nadjem moju prvu trzalicu Bio sam sentimentalno vezan za nju Quote
Amnesia Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Aj jos jedan mali offtopic... Meni juce bilo dosadno, cekao druga da dodje po mene, a u kuci nije bilo duvana pa ja zamotao zeleni caj i krenuo da ga pusim. Posle par dimova ulece mi sestra u kucu i zatice me kako gasim i bacam kroz prozor nesto nalik dzointu. Zanimljiva situacija. Pita me sta ti je to a ja je oteram u pm Sada se samo nadam da nije nista (pogresno) skontala ili sam najebao najstrasnije. Jebiga i to se dogadja Quote
MegaDex Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 SPamovanje spamovanjeeeee redjacemo samo spamoveeeeeee! Spaaaaam uzbudjenjaaaa.... Quote
Recommended Posts