Blacksunray Verb Delikvent Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 satrijani tezgaros reciklira josh malo pa ce ko stonsi ionako mu je poslednji album skromnog kvaliteta, sa cime se nece sloziti (ne)pristrasni fanovi i pristalice pentatonike k'o jedinog resenja dozvoljenog u muzici.... Quote
Mr. Smarty Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Brate ti ne kapiras da se tvoje misljenje ne racuna Quote
Routasydän Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Poslednji album je extra, definitivno jedan od top 5! Quote
Joey Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 satriani je car,uvek mu je preca muzika od tehnike,nije drkadzja kao malmsteen... Quote
Routasydän Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 satriani je car,uvek mu je preca muzika od tehnike,nije drkadzja kao malmsteen... Potpisujem Quote
Arch Enemy Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) Joey: satriani je car,uvek mu je preca muzika od tehnike,nije drkadzja kao malmsteen... Nemoj tako, ima i Malmsteen svetlijih dana. Shta ja znam, ja sam u zadnje vreme preshao sa Satcha na Malmsteena, malo me je Satch smorio, trebam malo promene. Edited August 12, 2007 by Arch Enemy Quote
Joey Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 pazi ima i malmstein svojih dobrih stvari...ali odslusaj g3 sa njim i videces koliko su muzicki vai i satch zreliji od njega... Quote
Tomislav Sawyer Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Nego, jel neko cuo taj remasterovani surfing? Quote
Arch Enemy Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 pazi ima i malmstein svojih dobrih stvari...ali odslusaj g3 sa njim i videces koliko su muzicki vai i satch zreliji od njega... Slushao sam mnogo puta, i na pochetku sam mislio isto kao i ti, ali sam uvideo da ih malmsteen "bukvalno" jede sa svojim stratocasterom, i ima bolji zvuk od obojice zajedno. Poslushaj recimo Little Wing, Rockin' in the free world itd... malmsteen ima daleko najjache deonice, e sad to shto ti prichash, mozda posmatrash na neki drugachiji nachin, mozda on u tom smislu jeste manje zreo od njih, ali to je njegov stil jbg... Mozda je moje mishljenje subjektivno jer u zadnje vreme slusham malmsteena mnogo. Quote
Joey Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 pa dobro...ja sam slusao jednu drugu verziju keep on rockina ne znam odakle,nasao sam je na soulseeku....recimo u mestovitom soliranju njih trojice on je najmanje mastovit od njih...svaki takt mu je drndanje harmonskog mola u beskonacnost...a drugo mislim da je mnogo nakurcen... Quote
Routasydän Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Jos nisam nasao Surfing novu verziju, a priznajem da jedva cekam da cujem. Inace smarate sa tim Malmsteenom, ovo je tema o Satchu Quote
Routasydän Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Jos uvek ne mogu da nadjem Surfing sa jebenim alienom Quote
Buried in Smoke Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 (edited) jedan on najdražih mi gitarista i veliki uzor, obožavam sve njegove radove. jednostavno ima ono nesto.... car je evo nes sam malo i sviruckao njegovu stvar the extremist Edited September 29, 2007 by Medicine_Man Quote
Clairvoyantt Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 jedan on najdražih mi gitarista i veliki uzor, obožavam sve njegove radove. jednostavno ima ono nesto.... car je Slazem se... Quote
Routasydän Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 jedan on najdražih mi gitarista i veliki uzor, obožavam sve njegove radove. jednostavno ima ono nesto.... car je Slazem se... Najbolji gitarista koji je ikada hodao/hoda/hodace ovom planetom........a i sire Quote
-Abraxas- Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Baš vala! Kako si samo mogao, nevjerniče? Quote
Routasydän Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Danas sam gledao DVD Live at Montereux '88 koji je bonus DVD uz Surfing with the alien reizdanje, znaci odusevio sam se, odlican DVD, Joe je bio tako smesan onako mrsav kao kostur, sa onom kosicom A jos smesniji mi je Stu hamm, sa loknicama Ali sviraju momci odlicno, samo steta sto koncert traje svega sat vremena ...jbg I za kraj da dodam da treba sve da nas je sramota sto dva i po meseca niko nista nije pisao o chika Joe-u Quote
Totamealand Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Mesec i po dana bez komentara. Kupio juce mp3 kolekciju i vrtim Surfing with an alien peti put do sad. Zaraza... Quote
Angelystor Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Over the course of his illustrious career, Joe Satriani has achieved legendary success with his 12 solo albums and three platinum DVDs selling more than 10 million units worldwide. On April 1, 2008, Satriani is set to continue his brand of electric education for the masses with the release of his 13th solo album entitled "Professor Satchafunkilus and the Musterion of Rock" (Sony/BMG). Following the albums release, Satriani will embark on a worldwide tour, kicking off April 30 in Lisbon, Portugal before hitting the European market, Australia, South America and finally returning to the U.S. in the fall of 2008. "Professor Satchafunkilus" was produced through the creative envisioning of Satriani and John Cuniberti; guiding the musical talents of longtime drummer/percussionist Jeff Campitelli and renowned bassist Matt Bissonette. A special addition to the album’s artist list is Joe's own son, ZZ Satriani, playing the tenor sax. "Professor Satchafunkilus and the Musterion of Rock" track listing: 01. Musterion 02. Overdriver 03. I Just Wanna Rock 04. Professor Satchafunkilus 05. Revelation 06. Come On Baby 07. Out of the Sunrise 08. Diddle-y-a-doo-dat 09. Asik Vaysel 10. Andalusia Album sa ovakvim imenom i ovakvim imenima pesama jednostavno ne moze da ne valja Dobro..jedino ova osma ima bash gay naslov Quote
Totamealand Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Zvuči zanimljivo, baš se radujem. Quote
Routasydän Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) konacno http://www.satriani.com/discography/Profes...terion_of_Rock/ http://www.mininova.org/tor/1278583 Edited May 4, 2008 by Routasydän Quote
Routasydän Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Zar je moguce da nikoga ne zanima novi album cika Satcha :( Ja sam ga preslusao nekoliko puta i super je, totalno drugaciji od Super Colosal, melodican, pitak .... bravo cika Satch Quote
Dersu Uzala Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Nema se vremena stari. Ovih dana, polako. Quote
Guest --OgY-- Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Zar je moguce da nikoga ne zanima novi album cika Satcha Ja sam ga preslusao nekoliko puta i super je, totalno drugaciji od Super Colosal, melodican, pitak .... bravo cika Satch brate kako da nikoga ne interesuje...ja sam ga isto odslushao vishe puta i mnogo je dobar... Quote
Recommended Posts