Dreadful_Glare Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 U jebote ja nisam ni video odakle si sorry. Nema veze snaci cu se odna. Inace nisam iz bg-a. Quote
Dreadful_Glare Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 (edited) Ljudi tema o ovom geniju ne sme izumreti pricajte nesto majku mu. Da li vas je razocaralo sto ne dolazi sa G3 u nasu lepu nam prestonicu? Edited April 11, 2004 by Dreadful_Glare Quote
Crusader Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Dobar je Satriani ali mi je Vai bolji mnogo. Uopste se ne smorim kada slusam Vai-a, ali Satriani zna da smara i te kako, zato sto koristi previse klasicne pentatonike. I druga stvar, ne gleda se ko ima bolju tehniku nego cija muzika bolje zvuci, ako mene pitate svi poznati gitaristi imaju dovoljno dobru tehniku, uopste to ne treba da se poredi, i jos nesto, u muzici nema pravila sto se tice tehnike (hocu da kazem da svako moze da ima svoj stil sviranja). Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Sto je ovo na Heavy-ju?!?!? Trebalo bi da ide na "Ne-metal" ili "ostalu metal muziku"... Quote
Dushan S Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Nije mu prije bila praksa, bar ne koliko se ja sjećam. Očekujem da napravi album božićnih pjesama. Vec postoji. Steve Vai je skupio gitariste da zajedno snime CD pod nazivom "Merry Axemas - A Guitar Christmas" gde svaki od gitarista svira po jednu obradu bozicne pesme. Izdat je i drugi cd kasnije, a naravno i Satriani je tu. P.S. Totalno mu je isfur ovaj imidž što fura sad. Izgleda kao punoglavac onako pogrbljen i da zlo bude veće krenuo je puštati stomak. Ljepši je bio kao čiko sa šeširom ispod kojeg je užasna frizura. Kasnis 10 godina stari. Kad pogledas njegovih 18 godina solo karijere, ispostavi se da je obrijane glave zadnjih 9 godina, znaci pola. A kad vidim kako je izgledao i oblacio se (recimo na gitarskom festivalu tokom EXPO izlozbe u Sevilji pocetkom 90-ih) zaista je dobar potez sto je obrijao glavu i promenio stajling. Quote
Vlaja Buraz Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Vec postoji. Steve Vai je skupio gitariste da zajedno snime CD pod nazivom "Merry Axemas - A Guitar Christmas" gde svaki od gitarista svira po jednu obradu bozicne pesme. Izdat je i drugi cd kasnije, a naravno i Satriani je tu. Kasnis 10 godina stari. Kad pogledas njegovih 18 godina solo karijere, ispostavi se da je obrijane glave zadnjih 9 godina, znaci pola. A kad vidim kako je izgledao i oblacio se (recimo na gitarskom festivalu tokom EXPO izlozbe u Sevilji pocetkom 90-ih) zaista je dobar potez sto je obrijao glavu i promenio stajling. Ti si nasho mene ispravljati... c c c Znam za taj disk koji je Vai skrpio, ali Jojo bi mogao napraviti goru pizdariju solo, a sto se tice imidza, on je obrijao glavu neke 1997. ali svejedno, jer otad ionako nije napravio nishta dostojno svog imena (sad cemo u raspravu ), a kozna jakna sa bedzevima sa EXPOa i iscijepane hlace su mnogo bolje bile od ovog danas. Usput, cujem da si odlucio da ponovo pustis brkove i ofarbas se u plavo? Quote
Dreadful_Glare Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 e' date='12. 4. 2004, 13:06'] Sto je ovo na Heavy-ju?!?!? Trebalo bi da ide na "Ne-metal" ili "ostalu metal muziku"... Ma ja nislim da bi trebalo na Nu-Metal, ne ne ne izvini na Gothic ili mozda Black forumu. A koj je kurac Satriani molim te ako nije heavy? Quote
C.A_R.I.A. Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 mozda hard rock forum.... nekako mi nema puno veze sa iron maiden i priestima... Quote
Dreadful_Glare Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Pojam Heavy metala je vrlo sirok taman toliko da sam siguran da je Satch heavy. Quote
vudun Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Pojam Heavy metala je vrlo sirok taman toliko da sam siguran da je Satch heavy. Stani, jel' si ti taj ultra kolekcionar koga zovu upravo Satriani ??? Quote
Dushan S Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Usput, cujem da si odlucio da ponovo pustis brkove i ofarbas se u plavo?Eto sta znaci biti dobro informisan Quote
Vlaja Buraz Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Nego Duća, šta ti misliš o Sakijevim albumima otkad je izgubio kosu? Quote
Dreadful_Glare Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 Celav ili ne jedan Steve Vai je rekao da je Satch najbolji i to dovoljno govori. Quote
Dushan S Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Nego Duća, šta ti misliš o Sakijevim albumima otkad je izgubio kosu? Mislim da je Crystal Planet odlican, svideo mi se i u Techno varijanti na "Engines Of Creation", jer ja volim elektroniku, ali ovaj zadnji album mi je bas slab. Jednostavno je dosadan, i bas svaka pesma podseca na neku drugu pesmu sa prethodnih albuma. No dobro, zamor materijala, sta da se radi. Kako ti dozivljavas situaciju? Celav ili ne jedan Steve Vai je rekao da je Satch najbolji i to dovoljno govori.E ako Stiv Vai treba da svojom izjavom presudi da li je Satriani dobar gitarista ili ne, onda super... On je sjajan pa je sjajan, a oni su ocigledno dobri prijatelji, i normalno je da hvale jedan drugog u svakoj prilici. Quote
Vlaja Buraz Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Mislim da tim pjesmama fali vokal... Dobri rifovi, posebno na Crystal Planet, nemam ništa protiv ni EoC, SBM mi je previše raznovrstan (ali opet ima odličnih stvari), ali ... Ja bi da se tu nešto pjeva, samo veselo da bude. Na novom bi trebale da budu 3-4 vokalne stvari... Zanimljivo: Kompilacija 2003?! Novi album G3 2003 Quote
Imenjak Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 ne treba Satchu vokal.... njemu gitara celu pricu otpeva....love thing... the crush of love.... extremist... i tako Quote
Imenjak Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 a inace, koja je ono pesma, koju su odsvirali na g3 satch, vai i malmsteen.... ako neko zna o cemu pricam , veoma mi je poznata...? Quote
Dreadful_Glare Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Ja bih vise voleo da vidim G3 sa Fripom nego sam Malmsteenom, a inace ne znam o kojoj pesmi pricas. Quote
Mr. Smarty Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Stvar se zove Rockin' in The Free World Quote
Dreadful_Glare Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 Jer ako zahtevate besprekorno, zahtevajte ARIEL!!! Quote
Dreadful_Glare Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Ma to sam rekao bezveze. tema je bila neaktivna 12 dana pa reko da lupim nesto cisto radi reda.Kolko trazi G3 za svirku? Quote
C.A_R.I.A. Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 (edited) lazu lopovi koliko god da traze.... mnogo su neozbiljni... otkazali su svirku kod nas pa bi mogli da ih bojkotujemo hehhe Edited May 19, 2004 by diamond73 Quote
Recommended Posts