Imenjak Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Stvar se zove Rockin' in The Free World Jer ako zahtevate besprekorno, zahtevajte ARIEL!!! da a ko to u originalu izvodi? da da Quote
Imenjak Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 moram to da nabavim... zanima me kakva je orig. verzija.... jel ima neko??? Quote
Dreadful_Glare Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 A jeli Mustaine, jel ti ova riba na avataru Britney ili neka druga drolja, bas se uklapa u opus . Zbog toga sam i prolupio onu glupost za Ariel. Quote
Imenjak Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 A jeli Mustaine, jel ti ova riba na avataru Britney ili neka druga drolja, bas se uklapa u opus . Zbog toga sam i prolupio onu glupost za Ariel. ma nemam pojma to je neka druga drolja.... p.s. bolji avatar nikada nisam imao... (bez uvrede Mustaine ) Quote
Dreadful_Glare Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Mada bi joj i Bonux dobro stajao . Nego da se vratimo temi. Ajde da nakupimo kintu za G3 pa ako traze vise od 50 maraka da im damo . Quote
Imenjak Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 Mada bi joj i Bonux dobro stajao . Nego da se vratimo temi. Ajde da nakupimo kintu za G3 pa ako traze vise od 50 maraka da im damo . jedna stvar mi nije jasna...???!!!?? a to je kako vi mozete da saznate koliko traze g3-jevci za njihov nastup ovde??? a ja mislim da ce to biti dovoljno (50 DM) Quote
Генеральный Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 jedna stvar mi nije jasna...???!!!?? a to je kako vi mozete da saznate koliko traze g3-jevci za njihov nastup ovde??? a ja mislim da ce to biti dovoljno (50 DM) Kazes Malmsteen-u: Ingvaj, da znas koliko mozes pljeskavica da kupis za 25EUR... Pljedza - goooooooood! Quote
Imenjak Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Kazes Malmsteen-u: Ingvaj, da znas koliko mozes pljeskavica da kupis za 25EUR... Pljedza - goooooooood! da da Quote
Dreadful_Glare Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 Kazes Malmsteen-u: Ingvaj, da znas koliko mozes pljeskavica da kupis za 25EUR... Pljedza - goooooooood! BWAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ta ti je dobra. Quote
Imenjak Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 ma kad smo vec kod pleskavica, raznjica, kobasica i slicnog... skoro su ovde bili oni debeljuskasto-okrugli likovi iz Fear Factory-a i nije za cudjenje da i oni dodju ovde jos jedared, ali da sviraju.. posto su im se veoma svidele pljedze i sl... tako da mozemo i "Ingvaju" da ponudimo nesto slicno kao kompenzaciju za money!!! a sta kazete? Quote
Генеральный Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 ma kad smo vec kod pleskavica, raznjica, kobasica i slicnog... skoro su ovde bili oni debeljuskasto-okrugli likovi iz Fear Factory-a i nije za cudjenje da i oni dodju ovde jos jedared, ali da sviraju.. posto su im se veoma svidele pljedze i sl... tako da mozemo i "Ingvaju" da ponudimo nesto slicno kao kompenzaciju za money!!! a sta kazete? Vaju damo VR signature naocare za sunce i da opali matoru kokosku ako hoce Satchu damo Revitabion koliko god moze da nanese na onu celu Ingvaju damo All-U-Can-Eat kod Leskovcanina! Mislim da je ponuda fer! Quote
Dreadful_Glare Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Ja bih da im poklonimno po pakovanje perfex toalet papira i ono kao: Da ne svrbi guza kad se kaki! . Quote
Vlaja Buraz Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Alo momci pa nije ovo tema o Manowar... Smanjite sa spamom. 'Ajmo, koliko ste razočarani novim Sakijevim albumom? Quote
Vlaja Buraz Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Ma ne meni, no mom komšiji. Do mene još stigao nije, ali sumnjam... Quote
Mr. Smarty Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Pa koliko drzis do komsinog misljenja? Quote
Vlaja Buraz Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Ne baš mlogo, ali po meni je Saki u jednoj finoj silaznoj putanji, još od '95. Ne očekujem baš da sad skoči ka' no soko sivi. Quote
Mr. Smarty Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Jebiga videcemo...evo ja sam se spremio ...sutra mi stize disk Quote
Imenjak Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Ne baš mlogo, ali po meni je Saki u jednoj finoj silaznoj putanji, još od '95. Ne očekujem baš da sad skoči ka' no soko sivi. i po meni.... (po mom misljenju!).. Quote
Mr. Smarty Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Meni je Crystal Planet omiljeni Joe-ov album Quote
Vlaja Buraz Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 I moj Ćelo ga gotivi, ali to je meni hard rok album kojem očajno nedostaju vokali. Quote
Recommended Posts