Bata Trokrilni Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Uz Painkiller i Angel of Retribution, Defenders of Faith je album sa koga bih voleo da čujem što više pesama, ali se bojim da neću. Kako bi legle The Sentinel, Eat Me Alive, Some Heads Are Gonna Roll... Quote
Jelles Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Judas rising би одлично послужила за почетак наступа!Nije lose, al bi bilo jache da pocnu sa Metal gods, a moguce da ce prvo svirati nesto sa Nostradamusa Quote
ZmYchE Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Dobro je dok nije iz*ebem haaha Sala mala, mozda i surova. Ali radujem se i tako sam sva pozitivna po pitanju Judasa ma sta god svirali...To su Judasi! Quote
enclave Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Ja sam cuo kao da Halford do sad nije metnuo nikom a i obrnuto? Izem ti svalera.... Quote
_powerslave_ Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Jel gledao neko mozda njihov zadnji dvd, mislim da je Rising In The East ako me secanje dobro sluzi? Znachi chovek je bukvalno lezao na zemlji i pevao Painkiller... znachi strashno, nisam mogao da verujem... Quote
Totamealand Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 ^ Stvarno? Ne verujem. Uh, al' bih voleo da imam taj DVD, kada bih ga video u nekoj radnji - zgrabi i beži. )) Uzgred, pročitao sam skoro negde (možda i na wikipediji) da će Nostradamus biti dupli album. Ako je zaista tako, da nije možda previše da ga čujemo celog? Ne znam baš... I da, za onoga ko je rekao da bi hteo da čuje više stvari sa albuma Defenders of the faith, slažem se sa njim. Posebno bih sve dao za Some heads are gonna roll. Quote
Bata Trokrilni Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Super je Rising in the East. Quote
Huszar Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Jel gledao neko mozda njihov zadnji dvd, mislim da je Rising In The East ako me secanje dobro sluzi? Znachi chovek je bukvalno lezao na zemlji i pevao Painkiller... znachi strashno, nisam mogao da verujem... Ako me secanje ne vara, nije bash lezhao , nego je klechao. Quote
_powerslave_ Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Ma isti kurac, u svakom sluchaju video si da je jedva otpevao Painkillera... Quote
Totamealand Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Aha, dobro... Ja sam mislio da ga hvališ, a u stvari je poenta to što ne može da otpeva Painkiller ako ne klekne. Quote
_powerslave_ Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Jebo mater stvarno ko neka veshtica, chini mi se da je ovde chak loshije otpevao... Quote
Huszar Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Za Smederevo ce nabaviti metlu sa kozhnom drshkom i nitnama, pa ce da leti po stage-u kao prava netal-veshtica dok bude pevao Painkiller. Quote
Bata Trokrilni Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Zato je fino otpevao A Touch of Evil. Quote
Wise Owl Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Izgleda da ne moze nikako... Nisam imala snage da odgledam do kraja... Quote
enclave Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Znam nisam ni ja odgledo do kraja... Bas je lose otpevao..Bas, bas... Quote
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Ni ja nisam odgledao do kraja... samo pochetak i onda sam prekinuo. Quote
Painkiller_JP Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Ko što rekoh pre 2 strane ne može on to više da peva :cry: Quote
Recommended Posts