Svart Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Budimpesta bar da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ma Frubi ce da ih dovede bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Nije to isplativ koncert kod nas nazalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Znam,jbg. Ali nadam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Hm, a s obzirom da je i 20 godina "Painkiller"a mogli bi da sviraju oba ta albuma cela, dakle ta dva i ni pesma vise, pa da lepo metal stane. Pa odmah bi metal stao i to na prvom koncertu, poshto bi svi iz benda pocrkali...De bre da odsviraju ceo Painkiller brzo je to za njihove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Oce svirati i one 2 bonus pesme Edited March 16, 2009 by BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Pa odmah bi metal stao i to na prvom koncertu, poshto bi svi iz benda pocrkali...De bre da odsviraju ceo Painkiller brzo je to za njihove godine... What a way to die! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Hm, a s obzirom da je i 20 godina "Painkiller"a mogli bi da sviraju oba ta albuma cela, dakle ta dva i ni pesma vise, pa da lepo metal stane. I 25 godina Defenders of the Faith. Pa odmah bi metal stao i to na prvom koncertu, poshto bi svi iz benda pocrkali...De bre da odsviraju ceo Painkiller brzo je to za njihove godine... Nije brzo, Travis svira bubanj u najboljoj formi, ni ostali ne zaostaju, ali džaba kad Halford ne može da otpeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ваљда ће доћи овде. Дугују нам на крају крајева. И Халфорд је обећао да ће нам надокнадити пропуст од прошле године. Надајмо се да несу празне речи то... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Темплар Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaa kako bi bilo lepo da dođu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Budimpesta bar da bude Zajebi, i dalje smaraju sa vizama, bolje kod braće purgera. Realno duguju i Beograd i Zagreb, ali izgleda da je za oba i prodaja bila slaba, bar jedan od ova 2 da bude, biće dobro. btw Meni i nije nešto specijalno što će da sviraju ceo BS, dosta 3-4 pesme sa njega. Zavisi sad kako bi izgledao ostatak liste, ali šta znam, kada je sviranje albuma u celosti u pitanju, ja bih pre Nostradamusa nego BS. Jbg, taj album je nekako kao stvoren da se odsvira u celosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 I Beograd i Zagreb su nemoguće destinacije za ovaj bend. Sofija može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Kad bi ispalo nesto kao sa Depeche Mode-om,da bude neki sponzor pa da ne mora da se proda mnogo karata onda bi Beograd bio sasvim izvodljiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 btw Meni i nije nešto specijalno što će da sviraju ceo BS, dosta 3-4 pesme sa njega. Zavisi sad kako bi izgledao ostatak liste, ali šta znam, kada je sviranje albuma u celosti u pitanju, ja bih pre Nostradamusa nego BS. Jbg, taj album je nekako kao stvoren da se odsvira u celosti. Samo sto bi onda bilo Nostradamus i nista vise a ovako ce biti ceo album i jos pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ма шта не може Београд? Кад би то било једино одредиште њихово у овом региону знаш како би могло! Ако не овде онда на "Излаз" да се доведу. Само нека дођу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 U Beograd sigurno nece, jer im je Skc premal a to je realan broj koji oni mogu da prodaju, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Zapita se čovek, šta onda još sluša onih 15-20 hiljada ljudi koji su bili na Maidenima, kada Priest ne može ni 4-5.000 da skupi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 nema sanse da me neko ubedi da the cult ili whitesnake mogu da skupe vise od judasa, makar i u srbiji. kapiram da se prodalo malo karata, al jebem li ga koji su razlozi... tek je zesca nebuloza sa slayerom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Zapita se čovek, šta onda još sluša onih 15-20 hiljada ljudi koji su bili na Maidenima, kada Priest ne može ni 4-5.000 da skupi? Znam puno ljudi izvan metala koji su čuli za Maidene, pa i za neke daleko manje metal bendove, ali nemaju pojma šta je Judas Priest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wastelander Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Znam puno ljudi izvan metala koji su čuli za Maidene, pa i za neke daleko manje metal bendove, ali nemaju pojma šta je Judas Priest. To je jako tuzno,i ide mi na nerve,ako su ljubitelji heavya mogli ici na Maidene,zasto nisu mogli i na Judase,nikad mi nece biti jasno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Verovatno zato što im ne odgovara tip heavy metala koji Judasi sviraju. Kad bi oni imali više fanova kod nas, automatski bi ih imali i Saxon, Grave Digger, Helloween, King Diamond... Maideni su nekako osobeni, malo koji bend podseća na njih, pa onda šira publika sluša samo njih, ove druge ne sluša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wastelander Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Verovatno zato što im ne odgovara tip heavy metala koji Judasi sviraju. Kad bi oni imali više fanova kod nas, automatski bi ih imali i Saxon, Grave Digger, Helloween, King Diamond... Maideni su nekako osobeni, malo koji bend podseća na njih, pa onda šira publika sluša samo njih, ove druge ne sluša. Mrzim takve ogranicene likove,samo to to to to to i to,i nista drugo,.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Mislim da bi trenutno vise voleo da cujem ceo Nostradamus nego Painkiller. Pretpostavljam da bi Halford dobio srcani udar nakon izvodjenja celog Painkillera (jos i kad bi svirali Living Bad Dreams ), mada ni Nostradamus nije toliko lak za pevanje, osecam da mu skoro nisu ispale oci od onog vriska na pocetku Nostradamusa (pesme) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Nije problem jednom vrisnuti, problem je pevati tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) Nema šanse da bi Halford izveo ceo Painkiller... Sviđa mi se ideja izvođenja Brittish steel albuma u celini, mada ja bih rado slušao i celog Nostradamusa live. Ako budu svirali negde u okruženju na toj turneji, biće mi nezaobilazna stanica. Mada, opet, ja bih voleo da na toj turneji sa kompletnim Brittish steel ne sviraju ništa što je izašlo posle njega. Da bude nešto po sistemu Maidenovih early days. Tako bi mogli da opiče Tyrant, Victim of changes, Exciter, Burnin' up, Stained class i još neku perverziju. :rockdevil: Edited March 19, 2009 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts