Jump to content

Recommended Posts

Posted

Objasni zasto mislis da ima bolji album od Nostradamusa? T.j. sta fali Nostradamusu?

To sto je uzasno dosadan i jednolican albun.A Painkiller je strasno dobar album jer je i muzicki kvalitetan i zabavan.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Kome Painkiller nije najbolji METAL album, a metalac je, ne znam stvarno onda...

upravo to su klasici koji se NE diraju

Posted

Kome Painkiller nije najbolji METAL album, a metalac je, ne znam stvarno onda...

Treba zabraniti mijenjanje imena na forumu, čisto da bi automatski mogla da se identifikuje glupost po username-u.

• Upvote 2
Posted

kome Painkiller nije najbolji JP album a metalac je ne znam stvarno onda

Painkiller je strasno dobar album jer je i muzicki kvalitetan i zabavan.

:da: Agree...

Posted

Treba zabraniti mijenjanje imena na forumu, čisto da bi automatski mogla da se identifikuje glupost po username-u.

Ako smatraš da je neki drugi album najbolji u metalu, izvoli izjasni se o tome, ali na nekoj drugoj temi. Ovo je tema za ljubitelje Judas Priest-a i albuma Painkiller. Da je Painkiller najbolji album u metalu ikada, nije samo moje mišljenje, već mišljenje hiljada i hiljada heavy metalaca širom sveta. Ti nemaš pravo to mišljenje da nazoveš glupošću, a ako to ipak činiš, dokazuješ da si u stvari glup ti.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Sigurno nije najbolji metal album, ali se smatra jednim od najboljih. Po mom mišljenju, preciznije ukusu, mrtva trka između Painkillera i Jugulatora za tron najkvalitetnijeg Judas Priest albuma.

Posted

Ako smatraš da je neki drugi album najbolji u metalu, izvoli izjasni se o tome, ali na nekoj drugoj temi. Ovo je tema za ljubitelje Judas Priest-a i albuma Painkiller. Da je Painkiller najbolji album u metalu ikada, nije samo moje mišljenje, već mišljenje hiljada i hiljada heavy metalaca širom sveta. Ti nemaš pravo to mišljenje da nazoveš glupošću, a ako to ipak činiš, dokazuješ da si u stvari glup ti.

Ti nisi izrazio svoje mišljenje, već si naveo to kao neku dogmu. To je sjajan album, lično omiljeni od Judasa, ali reći da je najbolji album u metalu je previše pretenciozno, zar ne?

• Upvote 2
Posted

Apsolutno je moguce da nekome bude Painkiller najbolji metal album svih vremena, sigurno je da je pri vrhu.

Ali je isto tako i moguce da nekome Painkiller nije najbolji Judas album.

Ljudi se razlikuju, ne razumem kako neki ocekuju da svi budu isti...

• Upvote 1
Posted

Ovo je tema za ljubitelje Judas Priesta i SVIH njihovih albuma. Ne znam zasto dajes sebi za pravo da postavljas ogranicenja na ovu temu. Ok, tebi se najvise dopada Painkiller, nekom drugom se vise dopada nesto drugo i to je sasvim normalno. Ukusi su razliciti i to treba postovati. Pretpostavljam da ces sada reci da svako, kome Painkiller nije omiljen, nije pravi heavy metalac. A sto mora da bude uopste heavy metalac da bi slusao Priest-e i da bi mogao da da svoj sud o njihovoj muzici? Svako ima pravo na rec, ali smatram da niko nema pravo da postavlja granice na jednoj sasvim uopstenoj temi o Judas Priestu ili o bilo kom drugom bendu.

• Upvote 1
Posted

Nije bilo ovo?

24fitxg.jpg

VA - A Tribute to Judas Priest - British Steel Vol.1 (2010)

TRacklist

1. FIREWIND – Breaking The Law

2. TRIGGER THE BLOODSHED – ‘Rapid Fire’

3. THAUROROD – ‘Metal Gods’

4. BLEED FROM WITHIN – ‘Grinder’

5. ARTHEMIS – ‘United’

6. DISTURBED – ‘Living After Midnight’

7. IMICUS – ‘You Don’t Have To Be Old To Be Wise’

8. RISE TO REMAIN – ‘The Rage’

9. STEELWING – ‘Steeler’

http://hotfile.com/dl/41846519/712ac7f/British_Steel_Tribute_2010.rar.html

Posted

Meni je British Steel nula u odnosu na Sad Wings, Stained Class, Painkiller, Defenders Of Faith, Angel Of Retribution, Nostradamus.... Sve su pesme predvidive i proste, kao da je album AC/DC-a...

Posted

Ok,ukusi se razlikuju,ali British Steel je po mnogima njihov ubedljivo najbolji album.Po meni nije najbolji,ali medju 3-4 najbolja jeste.Ono sto je cinjenica,jeste da ni na jednom albumu nemaju toliko hitova i kultnih stvari kao sto je to slucaj sa British Steel.

Sto se tice komparacije sa ostalim albumima...paaa,mogu da se slozim po pitanju Painkiller-a i Sad Wings Of Destiny,ali po pitanju ostalih nikako.Angel Of Retribution je predvidiv do bola.Upravo ono sto Ac/Dc radi,to je uradio i Judas Priest na ovom albumu.Ne kazem da je to lose,naprotiv (bolje da su nastavili u tom fazonu nego sto su se izdrkavali sa onim budalastinama na Nostradamusu),ali samo hocu reci da je album jedan toliko predvidiv najklasicniji moguci heavy.Isti slucaj i sa Defenders Of Faith.Nostradamus uopste necu ni komentarisati posto je to po meni tesko smece od albuma,samim tim bih bio previse subjektivan.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ja na Angel of Retribution ne čujem ništa predvidivo. Album je izuzetno raznovrstan - ima tri painkillerovske rokačine (Judas Rising, Demonizer i Hellrider), klasične heavy pesme (Deal With the Devil, Wheels of Fire), dve sjajne, ali međusobno vrlo različite balade (Worth Fighting For i Angel), prilično originalnu pesmu Revolution i epsku Lochness. Tu je i Eulogy, koja je poslužila kao model za nekoliko numera na Nostradamusu.

Defenders of the Faith je jedan od najboljih heavy albuma svih vremena. Kao i za Painkiller, i za njega važi da istorija metala ne bi bila ista bez njega. Ni na njemu nema ničeg predvidljivog, on je za svoje vreme bio revolucionaran - poslušaj celu heavy scenu pre 1984. i nećeš naići ni na šta nalik tom albumu, dok ćeš posle njega naići na sijaset sličnih izdanja raznih bendova koji su krenuli da kopiraju upravo taj album.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

To su najklasicniji moguci heavy metal albumi bez trunke originalnosti,i po tome su predvidljivi.Da se razumemo,radi se o odlicnim albumima,ali nikako nisu nesto toliko jebacki originalno i nepredvidljivo,pogotovo Angel Of Retribution.

Sa druge strane,Nostradamus jeste nesto novo od Priesta,nesto neocekivano i nepredvidljivo.Ali je lose!

Posted

A ko je postavio standarde po pitanju toga ŠTA JE klasični heavy? Judas Priest upravo. Defenders of the Faith u svoje vreme jeste bio nešto novo i postavio je neke od tih standarda, kao i Painkiller kasnije.

• Upvote 2