VEPAR Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 e, stvarno, kolega, ne seri, prvi album je fini blues rock i nemoj da seres da je losh album, najbolji jeste painkiller i to je vise nego ochigledno, a turbo je onako turbo lover je bash gAy disco Ima produkcijski neki takav zvuk.... Ima psihopato produkcijski najnapredniji i najbolji zvuk koji su Judas Priest ikada imali. To im je najbolje produciran album i jedan od najprodavanijih u njihovoj diskografiji.Sve u vezi tog albuma je bilo odlicno a pogotovo njihov najbolji zivi zapis ,,Priest live,, iz 1987. Quote
Vladan Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 British Steel je kvlt, mada da bi se shvatila sva istinistost ovog izdanja, treba ga poslusati sa ploce i to jako pojacane. Taj album je definitivno promijenio lice metala kad je izasao. I Painkiller i Painkiller... Pounding the world like a battering ram... Opet ploce! Ja i dalje ostajem pri Painkilleru. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Ima psihopato produkcijski najnapredniji i najbolji zvuk koji su Judas Priest ikada imali. To im je najbolje produciran album i jedan od najprodavanijih u njihovoj diskografiji.Sve u vezi tog albuma je bilo odlicno a pogotovo njihov najbolji zivi zapis ,,Priest live,, iz 1987. je's govna i veoma si neobjektivan leek.... zato necemo ulazit' u rasprave jerbo si mnogo tvrdokoran, crnji si od mene jedno 50 puta....psyachopatia rulz.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Opet ploce! Ja i dalje ostajem pri Painkilleru. i treba....to je vrhunac benda, posle toga su poceli da ga duvaju.... Quote
VEPAR Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) veoma si neobjektivan leek.... Pa ja stvarno ne znam ko je rekao da Turbo Lover zvuci suvise Gay, pa posle koncerta u Sofiji se zalio na sve izvedene pesme koje nisu sa Painkillera i u usred punog autobusa postavio pitanje ,,zasto su morali da sviraju te pesmice u AC DC fazonu (mislio je konkretno na Living after midnight,you gotta another thing coming,Heading out to the highwau,Breaking the law...) znaci najvece hitove benda. Stvarno cudan lik. Edited January 17, 2005 by VEPAR Quote
Froiibaad Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Shkolski primer dete kreten - shto bi rekao B.Dj. Quote
S Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Ih najbolji album... thats hard man sta znam Screaming For Vengeance, Sad Wings Of Destiny i Painkiller... Quote
Mr. Smarty Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Meni su Turbo,SFW i Painkiller... Quote
Public Animal no. 1 Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Ma i Sunray i Froiibaad su rodjeni retardirani, i tu nema pomoci. Quote
Froiibaad Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Ma pusti kuma on je retard kad mene i bsr svrstava u isti kos napisao sam njemu odgovor al pukla veza pa nije stigao Albumi DoF T SfV Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Bas me zanima kakav ce biti ovaj novi "Angel Of Retribution".Nazivi pesama obecavaju."Judas Rising"!Yeah!!! Quote
Angelystor Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Nazivi pesama su deja-vu i veoma neinspirativni. Dodushe cover je dobar k'o lebac! Quote
Vladan Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Jos jednom kazem da ja licno ne ocekujem nista od njihovog novog albuma, kao i od Helloween i Queensryche! Quote
Mr. Smarty Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Brate nemoj da stavljas Helloween i Judas Priest u istu recenicu Quote
Vladan Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Brate nemoj da stavljas Helloween i Judas Priest u istu recenicu A sto da ne Helloween mi je jedna od njadrazih grupa, najavili su Keeper 3, ali cisto sumljam da ce nesto napraviti kako valja, isto i za Queensryche i Judase! Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Nazivi pesama su deja-vu i veoma neinspirativni. Dodushe cover je dobar k'o lebac! Naravno da su deja-vu...pa sta ocekujes,da pocnu da pevaju o ubijanju kitova?Ili o kuvanju ajvara?Isto kao i Maideni,i oni se ne menjaju. Quote
Angelystor Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Mozda je "Wheels Of Fire" obrada Manowara Quote
Angelystor Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Keeper 3?? Bez Kiske-a? Ma shta bez Kiskea...i bez Kai-a!!!! To je Heres bre!!! Nemam nishta protiv da prave novi album, ali molim ih da ga ne nazovu Keeper III. Istina, mislim da nece nishta da zaseru sa sledecim, ali opet..ne dira se shto je sveto! Quote
Mr. Smarty Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 A sto da ne Helloween mi je jedna od njadrazih grupa, najavili su Keeper 3, ali cisto sumljam da ce nesto napraviti kako valja, isto i za Queensryche i Judase! Ma opusteno...pazi QR je prso jos odavno sto se takodje moze reci i za Helloween...ali mi ovde govorimo o Priest-ima Quote
VEPAR Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ma opusteno...pazi QR je prso jos odavno sto se takodje moze reci i za Helloween... Pa ni poslednja dva Priest albuma nizu bas za pohvalu. Quote
Mr. Smarty Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Naravno ...ali nisu toliko strasni kao Helloween-ovi Quote
VEPAR Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 nisu oni strasni oni su smesni. i pun mi je vise onog Derissa i fanova koji sebe ubedjuju da je on dobar pevac i dostojna zamena za Kiskea cijem glasu duguju uspeh koji su postigli krajem osamdesetih. Quote
Mr. Smarty Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Apsolutno se slazem ...najgori im je ovaj zadnji album ciji naziv ne smem da izgovorim ...bolje da prestanu da sviraju nego da se ovako degradiraju...heh rimuje se Quote
Recommended Posts