Grobodan Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Ja sam cuo sam onu pesmu koja se vrti na 202-ci i koja je krsh...Drago mi je sto album nije u slicnom fazonu.Naravno,ovo se nabavlja sto pre. Quote
dudi Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Danas sam preslušao novi album u celosti ,Odmah prva stvar Judas is Risisng je mnogo dobar sve je na svom mestu kao i pre u Priestu sa takvim vokalom.Revolution i nije neka stvar što stalno puštaju na radiju... U svemu dobar album !!!! Quote
Doug Bradley Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Jel postoji neki link da se skine album? Quote
greeter of the rising sun Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 demonizer. hoci i ja dvd. rece da je pocetkom marta... judas kao judas-uvek prpoznatljivi, uvek isti, a svaki put novi... Quote
greeter of the rising sun Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Jel postoji neki link da se skine album? don't do that nije bas najpametnije...trust me Quote
Doug Bradley Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 don't do that nije bas najpametnije...trust me Objasni shto Quote
dudi Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 I ja se pitam što? nek skine album negde i ja sam skinuo sa jednog Ftp servera album u celosti. Zar ti podrzavaš bendove koji su već multi milioneri? Quote
Doug Bradley Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 I ja se pitam što? nek skine album negde i ja sam skinuo sa jednog Ftp servera album u celosti. Zar ti podrzavaš bendove koji su već multi milioneri? Ajde molim te daj mi link ka tom FTP serveru ako imash Quote
bojan j. Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Jedva cekam da cujem nove stvari! Quote
Gothic Angel Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Da li je neko odslusao novi album??? Imam ga ali nesto nemam vremena da ga pocujem Quote
Public Animal no. 1 Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Da li je ovaj post gore reklama, ma niiiiiije, samo mi se cini. Imate berzu, i tamo se takmicite ko ima vise koncerata/spotova/mp3-a, a ne ovde . Quote
Angelystor Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 ja sam barem recenziju post-ovao Quote
Fantomni Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Novi album je mnogo dobar....MNOGO! Naslednik painkiller-a! Za sada mi iz usiju ne izlaze stvari judas rising i hellrider...posebno mi se oni uvodi dopadaju. Izgleda da ce 2005-ta biti bash plodna godina... Quote
Doug Bradley Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Novi album je mnogo dobar....MNOGO! Album je FENOMENALAN!!!! Meni iz glave ne izlaze pesme Deal With The Devil,Worth Fighting For i Lochness. Lochness traje 13 i neshto minuta fenomenalna pesma Quote
Gothic Angel Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Da li je ovaj post gore reklama, ma niiiiiije, samo mi se cini. Imate berzu, i tamo se takmicite ko ima vise koncerata/spotova/mp3-a, a ne ovde . da li ti lici na reklamu??? Da li me je neko pitao da mu prodam album?? sta kenjas ti? Quote
Angelystor Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Lochness je bre smarachina. Bila bi dobra da traje mozda 6 minuta... Quote
Doug Bradley Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Lochness je bre smarachina. Bila bi dobra da traje mozda 6 minuta... Kako kome. Meni se svidja Quote
Vick Tim Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 (edited) ma ljudi...odakle vam novi album?! Edited February 6, 2005 by Vick-Tim Quote
Doug Bradley Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 ma ljudi...odakle vam novi album?! Hehe big secret prochitaj PP shto sam ti poslao Quote
Fantomni Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Lochness je bre smarachina. Bila bi dobra da traje mozda 6 minuta... Ne zezaj da je smaracina. Pjesma je bre zakon!! Pogledaj sta tu rob radi...kakve varijacije izvodi. Pjesma je super! Quote
Doug Bradley Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ne zezaj da je smaracina. Pjesma je bre zakon!! Pogledaj sta tu rob radi...kakve varijacije izvodi. Pjesma je super! Lochness je epska pesma Quote
AGGRESSOR55 Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 NOVI JUDAS PRIEST ALBUM ZA DOWNLOAD Quote
Fantomni Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Lochness je epska pesma Naravno! Saga! Quote
Angelystor Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Saga? Nadam se iskreno da nece biti nastavaka Quote
Recommended Posts