Bata Trokrilni Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Na tom albumu rifova nema.Ne mislim da nema dobrih rifova,vec rifova uopste.To nije heavy metal.Demolition i Jugulator imaju veze sa alternativnim zvukom koliko i ti sa seksom. Dobro, to ja tako zovem "alternativa" svaki metal koji zvuči "moderno", gde se ne prepoznaje izvorni oldschool zvuk. Gde nema rifova na Nostradamus, možda nema nekih kompleksnih rifova, ali to je upravo zato što su dali prednost melodiji u odnosu na ritam. Nemoj tako, i Ludilo ima rifove - krajnje jednostavne, ali rifove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ne pricam ja o jednostavnosti,vec o apsolutnom odsustvu.Rif ne mora biti kompleksan da bi bio dobar (velika vecina najpoznatijih i najboljih heavy metal rifova su jednostavni do bola).Na Jugulatoru i Demolition-u ima vise klasicnog Priesta nego na ovom Nostradamusu.Jeste da zvuce modernije,ali su blizi jednostavnom i direktnom stilu koji ih odlikuje. Ludilo ima rifove kakve ti mozes samo sanjati da posedujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ne pricam ja o jednostavnosti,vec o apsolutnom odsustvu.Rif ne mora biti kompleksan da bi bio dobar (velika vecina najpoznatijih i najboljih heavy metal rifova su jednostavni do bola).Na Jugulatoru i Demolition-u ima vise klasicnog Priesta nego na ovom Nostradamusu.Jeste da zvuce modernije,ali su blizi jednostavnom i direktnom stilu koji ih odlikuje. Ludilo ima rifove kakve ti mozes samo sanjati da posedujes. Posedujem veoma dobre rifove, samo još nisu pesme gotove, čućeš kad-tad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Naravno.Kada zavrsis,poslusacu drage volje.Ali pod uslovom da ti ne pevas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Naravno.Kada zavrsis,poslusacu drage volje.Ali pod uslovom da ti ne pevas. Vokalne linije su prilagođene mojim mogućnostima i vežbam ih i bez instrumentalne pratnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Vokalne linije su prilagođene mojim mogućnostima Znaci jedina pesma na snimku ce biti obrada "Zute kuce"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Znaci jedina pesma na snimku ce biti obrada "Zute kuce"? Ne lupaj. Ja ne pravim vesele pesmice, nespojivo je sa mojom ličnošću. Mislio sam na mogućnosti u pogledu opsega i brzine razlaganja tonova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Znaci ti si neki mracnjak?Brate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Kao i Halford. Ni on nije jebao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ali ga jebu.A tebe ni ne jebu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest (bot) Razjareni Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 za sve hedove...najraznovrsnija faza Judasa... http://www.youtube.com/watch?v=_EEPp23Y8fg Ripper komotno skida Hetfielda, Staleya i naravno Halforda...i posle kao ne spada u red najvecih metal vokala. Ne uopste... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Ripper nema koji bend nije upropastio )) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Ripper nema koji bend njega nije upropastio... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 http://www.dizimaks.com/eski-albumler-y/18948-judas-priest-discography-72-cd-releases-1974-2010-a.html Category: Discography Artist: Judas Priest Genre: Heavy metal Disk manufacturers: UK, Japan, EU, Russia Label: Epic, Columbia, CMC, Koch, RCA, Gull Year of production of discs: 1974-2010 Number of Tracks: 72 CD (889 tracks) Total Time: 70ch 05m 27s Format: mp3 Quality kbps: 320 Archive Size: 9.4 GB Quantity of: 73 Bathed on: depositfiles.com 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skullwrecker Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Ajd i ja malo da serem. Nostradamus nema rifove? Ako ono na Prophecy, Revelations, Death, Persecution, Nostradamus i (posebno!) Future Of Mankind nisu rifovi ja onda ne znam sta su rifovi ocigledno... A album ko album je genijalan, jedan od najkompaktnijih i najcelovitijih u Priest karijeri. A pomno pratim njihov opus vec 10ak godina, ako za to vreme nisam pristojno upoznao njihovu muziku onda da ga jebem bas. Sto se Rippera tice, tip je reprezentativni heavy metal vokal i zasluzuje nista drugo nego pohvale. Sta god i gde god da je pevao odradio je posao jebacki. Jugulator, Live Meltdown, Framing Armageddon i Charred Walls Of the Damned poslusati kao i vise nego dovoljan dokaz. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Moram ti priznati da si za danas poster of the day, slazem se sa svim tvojim postovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skullwrecker Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 You flatter me, kind sir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Ja moram po stoti put da kazem da je GLAVNA karakteristika Nostradamusa to sto je album UZASNO dosadan.To sto album traje 5 sati i sto tamo neki orkestar svira zajedno sa Judasima ne znaci ni da je album zanimljiv ni da je umetnicki vredan. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 To sto album traje 5 sati i sto tamo neki orkestar svira zajedno sa Judasima ne znaci ni da je album zanimljiv ni da je umetnicki vredan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ja moram po stoti put da kazem da je GLAVNA karakteristika Nostradamusa to sto je album UZASNO dosadan.To sto album traje 5 sati i sto tamo neki orkestar svira zajedno sa Judasima ne znaci ni da je album zanimljiv ni da je umetnicki vredan. Što bi rekao naš bivši predsednik, pokojni: "That's your problem". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 I tvoj ljubavni zivot je iskljucivo tvoj problem,pa svi moramo citati o tome da neces jebati. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 inferno, zar ti nisi napustio forum? o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Njegov duh je sveprisutan.I svenejebacki. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 inferno, zar ti nisi napustio forum? o.O Nekoliko puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts