Kai Hansen Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Slazem se za Rippera i NWBHM,ali opet moram priznati da se vrlo lepo snasao, i da je bolji on nego onaj Ralf Scheepers(prezirem njegov glas posle Gamma Raya...)...i leba ti nauci da se pise tHrash a ne trash! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Uporedi a touch of evil (koja je moja omiljena pjesma) , kad je pjevaju halford i reaper. Reaper owens je vrhunski vokal ali nemože da se nosi sa Halfordom. neznam šta je on tražio u JP?? Ja bas mislim da je Ripper bio najbolja moguca zamena za Halforda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Ne bih da me shvate pogresno, ali ja mislim da Halford i ne bi mogao da peva pojedine pesme iz 'Ripper perioda'(Reaper je nesto sasvim drugo...) Aplsolutno se slazem ...Ripper je dosta potcenjen pevac...doduse bas bih voleo da cujem Halforda kako peva Cathedral Spires Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Nabavio sam DVD (napokon)!!!!!! Spisk pjesam je vrh, kao i spotovi. Savršenstvo! Meni se čini kao da cijela postava JP želi da što prije zaboravi sve što su uradili sa Reaperom. Niko ga ne spominje. Halford neće da pjeva njegove pjesme. Čudno. Mada bih nezaobilazno stavio na setlistu out in the cold sa turba. Fantasticna stvar. kao i desert plains sa pointa. Koji DVD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Aplsolutno se slazem ...Ripper je dosta potcenjen pevac...doduse bas bih voleo da cujem Halforda kako peva Cathedral Spires I ja bih voleo da cujem Rippera da dobro otpeva turbo lover! Ali to se nikada nece dogoditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 1) Ripper* 2) ne peva* A koji je po tebi razlog zasto ih ne peva? Ripper... my mistake. Moji postovi su puni gramatičkih grešaka, ne zbog neznanja već zbog brzine u kucanju i čestih kucačkih grešaka. Uostalom šta si ti profesor gramatike???? DVD Electric eye - live in dallas '86 + svi spotovi sa halfordom + 6 bbc nastupa u studiju. Odličan je. Dupli DVD ineče. Ripper je srašno dobar vokal kao što rekoh, i izuzetno ga cijenim, ali nije za JP. Nije se uklopio. Razlog zašto Halford ne pjeva Ripperove pjesme mi je nepoznat. Ko će mu ga znati. ali siguran sam nije zato što ih nemože pjevati. Možda mu je ispod nivoa. Ma ko zna, ja nijesam Halford pa da to znam. putaj njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 A taj DVD...imam ga i ja...nisam te dobro razumeo...mislio sam da si kupio neki novi DVD koji je tek izasao ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=23407 I NEVER GET LAAAAAAAAAAAAAAAIIID. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Auf ...lep clanak, ali ovo na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Auf ...lep clanak, ali ovo na kraju Pa lijep članak, a za ono na kraju, zna cijela planeta. Jebi ga. Peder je, ali je i dalje jedan od najboljih vokala na planeti, što nije nimalo laki posići. Zar ne? Neka on dobro odradi koncert pa ćemo lako za to što je peder. HM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Auf ...lep clanak, ali ovo na kraju Ja čitavo vrijeme zamišljam kako umjesto Painkiller refrena pjeva 'I never get laaaaaaaaaidddd'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Важно!!!!! Ово нека заобиђу све поштене припаднице љепшег пола. Тачније обје! А не но "волим да пушим курац сваком мушком увету које видим"!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Neka Nano neka... Jos 2 dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Gledao sam ih juce...Savrsenstvo ...i da rukovao sam se sa Halfordom ...Fenomenalno je pevao tokom celog koncerta ...jedva cekam da ih sutra ponovo cujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Gledao sam ih juce...Savrsenstvo ...i da rukovao sam se sa Halfordom ...Fenomenalno je pevao tokom celog koncerta ...jedva cekam da ih sutra ponovo cujem Jesi oprao ruke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Tek u Beogradu ...inace tokom celog povratka sam masturbirao tom rukom ...jedan lik me je cak zamolio da malo izdrkam i njemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Tek u Beogradu ...inace tokom celog povratka sam masturbirao tom rukom ...jedan lik me je cak zamolio da malo izdrkam i njemu Mogao si da naplacujes drkanje tom rukom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Mogao si da naplacujes drkanje tom rukom A kada tebe poljubi Harris ti mozes da naplacujes pusenje tim usnama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 A da ti ja malo jebem mater bezobraznu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Mladići, mladići. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 ...i tako moze da se upropasti tema posvecena jednom od najboljih metal bendova svih vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Nije se upropastila tema zbog nekoliko bezveznih postova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Sekaaaaacuuu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 A da ti ja malo jebem mater bezobraznu Pa, ja mislim da sam na Alogiinoj temi ostavi moju adresu pa ako hoces navrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts