Night Prowler Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Glenn Tipton Tour Diary Quote
Demon Seed Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Idukurac, Halford pade sa motora. Nadajmo se da nije slomio kuk or stg Nije mu prvi put... Komentar na video sa jednog sajta: "One thing to note, it appears that the motorcycle was lipsynching. After the crash, it is still being throttled up with no rider on the bike. Oops...busted like Britney Spears." -.- Zasto koj djavo, pa valjda ume da ga vozi... Quote
Lou Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Valjda motor nema dovoljno jebački zvuk, pa puštaju neki drugi. Quote
Sale B.C. Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 što da se drkaju sa ozvučavanjem motora, kad mogu da ga puste s razglasa Quote
Demon Seed Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 A ono jes', nije mi palo na pamet da to nije avion, nego motor Quote
druželjub Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Idukurac, Halford pade sa motora. Nadajmo se da nije slomio kuk or stg 0:31 "šta rade bre s taj yugo tamo?" Quote
Divlji Tigar Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 (edited) Još jedna u nizu nepotrebnih kompilacija, koja služi samo za uzmanje para od fanova. http://www.metal-archives.com/albums/Judas_Priest/The_Chosen_Few/316630 A compilation chosen by some of the biggest members of the heavy metal community, including members of Metallica, Slayer, Def Leppard, Whitesnake, and more. Diamonds And Rust (1977) - chosen by Joe Elliot (Def Leppard) Dissident Aggressor (1977) - chosen by Steve Vai Exciter (1978) - chosen by Accept Beyond The Realms Of Death (1978) - chosen by Lars Ulrich (Metallica) Delivering The Goods (1979) - chosen by Kerry King (Slayer) The Green Manalishi (with the Two-Pronged Crown) (1979) - chosen by Randy Blythe (Lamb of God) & David Coverdale (Whitesnake) The Ripper (1979) - chosen by Ozzy Osbourne Victim Of Changes (1979) - chosen by James Hetfield (Metalliica) Breaking The Law (1980) - chosen by Lemmy (Motorhead) Rapid Fire (1980) - chosen by Vinnie Paul (Pantera & Hell Yeah) Grinder (1980) - chosen by Zakk Wylde (Black Label Society) Living After Midnight (1980) - chosen by Alice Cooper & Geezer Butler (Black Sabbath) Screaming For Vengeance (1982) - chosen by Slash (Guns n Roses) You’ve Got Another Thing Coming (1982) - chosen by Klaus Meine (Scorpions) & Corey Taylor (Slipknot) The Sentinel (1984) - chosen by Chris Jericho Turbo Lover (1986) - chosen by Jonathan Davis (Korn) Painkiller (1990) - chosen by Joe Satriani Edited October 7, 2011 by Divlji Tigar Quote
Lou Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Da li se pominjalo ovo? Nije ništa određeno, ali pokazuje da im je palo na pamet. Following the recent success of the Big 4 with Metallica, Anthrax, megadeth and Slayer, Judas Priest' Rob Halford and Ian Hill were asked by the Artisan News Service on the possibility of a Classic 4. Ian Hill stated "It is something we throw around all the time with Iron Maiden." http://www.youtube.com/watch?v=W0vBnPxc9SU Quote
Night Prowler Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Nije ovde bilo reci o tome, ali rekao je Halford na onoj konferenciji za stampu pre turneje da bi voleo turneju Priest, Maiden, Sabbath i Zeppelin. (Verovatno to kaze i u tom klipu ali me mrzi da ga pogledam.) Mada bih ja vise voleo Motörhead umesto Zeppelina. Quote
Angelystor Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Pa koji nepostojeci Zeppelin... Iako bi to bio najbolji engleski classic 4, ipak mi nekako Motorhead tu previse strci, dunno Quote
Grobodan Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 oćemo Priest, Maiden, Motorhead i Saxon Quote
Divlji Tigar Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 (edited) Iron Maiden, Judas Priest, Accept, Saxon. Eventualno može umesto Saxona da ubace Black Sabbath, ali samo sa Martinom. Edited October 21, 2011 by Divlji Tigar Quote
Night Prowler Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Ma kakav Accept... A i Martin se raspada. Podrzavam Groba - Maiden, Priest, Motörhead, Saxon - obrnutim redosledom da nastupaju Quote
Grobodan Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Valjda se priča o Englezima, kakve veze tu ima Accept sa životom? Quote
Angelystor Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Uporedo moze nemacki classic: Running Wild, Accept, Helloween, Gamma Ray Quote
Grobodan Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 I za kraj italijanski: Rhapsody, Rhapsody of fire, Luca Turilli, Luca Turilli's Dreamquest Quote
Angelystor Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 (edited) I onda vidim Tim Owens da je turneja 4 klasicna benda postala popularna stvar, pa on napravi svoju: Judas Priest Tribute Band, Hail!, Dio Disciples, Tim "Ripper" Owens Edited October 21, 2011 by Angelystor Quote
Totamealand Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 oćemo Priest, Maiden, Motorhead i Saxon Zvuči opasno. Quote
StarbreakeR Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Uporedo moze nemacki classic: Running Wild, Accept, Helloween, Gamma Ray Nemo me ubijes, al u takvu turneju jednostavno moras da ubacis Scorpionse...al da ne sviraju cheezy listu... Quote
Bata Trokrilni Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Ma kakav Gamma Ray, oni neka prave kombo sa powerašima. Pravi nemački heavy kombo bi bio Accept - Grave Digger - Rage - Running Wild. 1 1 Quote
Runner Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 oćemo Priest, Maiden, Motorhead i Saxon To je ta kombinacija na koju sam i ja pomislio - britanski Big 4! mislim da nije neizvodljivo, a ima smisla, mozda budemo dobri proroci Quote
M.S.P. Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 K.K. Downing - 'Brinem se za opstanak metala' 1 Quote
Bata Trokrilni Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 U pravu je čovek, samo nije uzeo u obzir jednu stvar - da je nekupovanje originala posledica malobrojnosti publike. Quote
Totamealand Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Ja mislim da je nekupovanje originala posledica novog sistema vrednosti - danas se skidaju mp3 fajlovi i prebacuju u IPod ili mobilni da bi se slušalo, baš se ljudima nosi diskmen u gradski prevoz ili na putovanje recimo. A publike ima koliko i ranije, ako ne i više, bendovi i dalje pune arene kao pre par godina, ne verujem da se išta u smislu publike promenilo. A Downing očigledno samo vidi da se švorc otkad ne ide na turneje, pa poziva fanove da kupuju diskove, neki prihodi su ipak neophodni. Quote
Recommended Posts