vudun Posted October 8, 2023 Report Posted October 8, 2023 Da nema ove crne švrljotine ispod logoa benda... omot bi mogao da prođe. Ovako je smeće jebi ga... Quote
Totamealand Posted October 13, 2023 Report Posted October 13, 2023 Dobar im je ovaj Tom Sawyer riff. Kul je pesma, doduše, Halford zvuči brutalno. 1 Quote
Angelystor Posted October 13, 2023 Report Posted October 13, 2023 Meni zvuči kao b-side sa zadnjeg Sumerlandsa Quote
ShinigamY Posted October 13, 2023 Report Posted October 13, 2023 Hitcina - toliko od mene. Halford pokidao, rifovi solidni, refren bas kako treba, dosta Painkiller vibea sa modernom produkcijom, ja nemam ni jednu zamerku, mozh biti B-side koliko god, hit je pesma :D 1 Quote
azal Posted October 13, 2023 Report Posted October 13, 2023 1 hour ago, Angelystor said: Meni zvuči kao b-side sa zadnjeg Sumerlandsa da, ima sexy aor vajb sa tim klavijaturama. svakako bolje od svake novije mejden pesme Quote
vudun Posted October 13, 2023 Report Posted October 13, 2023 Sjajna stvar, praštam im očajan omot... 2 Quote
HEFEST Posted October 17, 2023 Report Posted October 17, 2023 Judas Priest ponovo u opasnom zamahu. Posle prethodnog albuma mislio sam da ce malo da odmore, ali vidim nastavljaju u istom dugu uz malo primesa Turbo i Ram It Down ere. Savrseno. Malo i Painkiller vajba ima moram da dodam. Prava evolucija odradjena na prirodan nacin. Ne znam kako ovako matori uspevaju ali svaka cast. 1 Quote
Dinarski Ratnik Posted October 17, 2023 Report Posted October 17, 2023 Solidna pjesma, vidićemo oćel ostatak albuma bit ovakav 1 Quote
Totamealand Posted October 21, 2023 Report Posted October 21, 2023 Baš sam pre neko veče preslušao intervju. Super razgovor. 1 Quote
Crusader87 Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Na prvu legla... kao i Panic Attack. Obe imaju sve elemente koje volim kod J. Priest-a, miks ranijih i novijih radova. Za sada album obecava. Quote
[Nocturno] Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Wiki fixed, you are welcome Robert Jizzy Arthur Halford (born 25 August 1951) be a Gangsta heavy metal thug n' shiznit yo. Dude is dopest known as tha lead vocalist of Judas Priest, which was formed up in 1969[1] n' has received accolades like fuckin tha 2010 Grammy Award fo' Best Metal Performance yo. Dude has been noted fo' his bangin n' wide rangin operatic vocal steez n' trademark leather-and-studz image, both of which have become iconic up in heavy metal.[2] Dude has also been involved wit nuff muthafuckin side projects, includin Fight, Two, n' Halford. Quote
fenster Posted November 29, 2023 Report Posted November 29, 2023 Pesma lici na Judas Rising na momente, a Halford na Luisa (laka mu zemlja) sa ovom bradom podseca. 1 Quote
Dead Man Drinking Posted December 14, 2023 Report Posted December 14, 2023 Liči na strica Alberta, samo čekam da krene "During the war..." Ali dobar je Rob za sve pare 3 Quote
Crusader87 Posted January 19 Report Posted January 19 Pesma ima neki smek. Album zaista obecava. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted February 3 Report Posted February 3 Konacno i oficijalni video za ovu odlicnu pesmu. 2 Quote
Crusader87 Posted February 23 Report Posted February 23 Odlicna stvar... svidja mi se bas, kao i 3 prethodne koje su objavili do sad. Album ce biti bas za JP sladokusce. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 7 Report Posted March 7 Upravo preslusao album i mogu otvoreno reci da je izuzetno dobar,muzicki i produkcijski kvalitetno uradjen i Rob peva iz petine zile i svojski se potrudio da sve pesme iznese u duhu starih-novih Judasa. Gitare kidaju i koriste svaku priliku da svoje deonice opravdaju dobrim izvedbama. Nema lose pesme na ovom izdanju,a da sad izdvajam neku posebno ne bih,sve su odlicne kao celina. Meni je ovaj album jedan od najboljih u novijoj eri Priesta. 1 Quote
azal Posted March 8 Report Posted March 8 ne mogu da kazem da cu ikad u zivotu da poslusam opet, ali stvarno oni su jedini metuzalem bend koji je skapirao sta treba da se radi. (ako ne racunamo drugu ligu poput Saxona). nadjes bar jednog mladjeg lika koji sece vene na vas (kao Voivod sto su uradili) da moze da pravi pesme koje lice na stare radove ali sa novom energijom, zaposlis proverenog producenta da sve ispegla kako treba, i pravis pesme koje zvuce kao kopije starih pesama sa modernom produkcijom. recept za uspeh i za jos minimum 3 dobre final, last goodbye turneje. jedina mi ona poslednja The Lodger bila zanimljiva, u smislu da je zvuk pesme zanimljiv i neocekivan, ostalo sve lepo spakovana reciklaza. Quote
HADES Posted March 9 Report Posted March 9 ^bas si izabrao jedinu stvar nisu napisali clanovi benda 😆 Super je album, na nivou prethodnog. Quote
vudun Posted March 9 Report Posted March 9 Svojski su se potrudili; Tipton brusi ko junoša, Halford poje ko slavuj... Quote
Yoda Posted March 9 Report Posted March 9 18 hours ago, azal said: ne mogu da kazem da cu ikad u zivotu da poslusam opet, ali stvarno oni su jedini metuzalem bend koji je skapirao sta treba da se radi. (ako ne racunamo drugu ligu poput Saxona). nadjes bar jednog mladjeg lika koji sece vene na vas (kao Voivod sto su uradili) da moze da pravi pesme koje lice na stare radove ali sa novom energijom, zaposlis proverenog producenta da sve ispegla kako treba, i pravis pesme koje zvuce kao kopije starih pesama sa modernom produkcijom. recept za uspeh i za jos minimum 3 dobre final, last goodbye turneje. jedina mi ona poslednja The Lodger bila zanimljiva, u smislu da je zvuk pesme zanimljiv i neocekivan, ostalo sve lepo spakovana reciklaza. Problem sa "metuzalem" bendovima je što misle da im nije potreban producent, a sve što naprave deluje im kao zlato. I ako ga imaju (Maiden recimo) ispada da ga koriste samo kao tonca. Nemaju nekoga sa strane da im kritički skrene pažnju šta bi trebalo da izmene na pesmama i šta fali. A verovatno više ni živaca da nekoga slušaju, što je realno posle X godina karijere. Imaju zatvoren krug oko sebe, prijatna atmosfera bez sučeljavanja. Primera gomila... Naravno da godište ne pomaže, to na prvom mestu, ali mi se čini da bi dobar producent sa više slobode mogao da napravi dosta više od ideja koje smisle. 1 1 Quote
Recommended Posts