Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prije je poneki dobar forumaš ostavljao link za download albuma u mp3, free.

Sada ništa.

Prije bilo žemske, bilo sve....

• Upvote 1
Posted (edited)
25 minutes ago, Mikes said:

Prije je poneki dobar forumaš ostavljao link za download albuma u mp3, free.

Sada ništa.

Prije bilo žemske, bilo sve....

Sto downloadujes albume u 2024. godini?

Eve ti ovo pa trazi sam.

https://en.metal-tracker.com/ 

Bilo dok nisu rasterali sav narod svojom politikom. Sada samo lezbejke i pederi. Nema pravih homoseksualaca kao sto je Rob.

Edited by HEFEST
  • Like 2
  • Upvote 4
Posted

Postoji Spotify, Youtube Music, Amazon Music i ostali streaming servisi. Jedino ako bas teras mak na konac pa skidas samo u FLAC-u.

• 2 months later...
Posted

Novi ubavi susret sa Priestom sinoć, u Amsterdamu ovog puta. Setlista prelepa, pogotovo pikanterija deo u sredini, konačno i jebeni Sinner uživo, a i po 4 pesme sa BS i Screaming je isto lepa statistika. Jedino što ga ispušismo za "Love Bites" i  generalno išta sa Defenders, ali više sreće sl. put. Vrlo malo spike između pesama, posle dve pesme kratko "ste spremni" "smo", i onda manje-više samo vezali pesme jednu za drugom, samo udar za udarom, nema ništa lepše nego to vezivanja bez prekida između. 3 nove, i iskreno lepo mi legle, pogotovo naslovna super deluje uživo. Ovo me podseti kao u Bgu kad su me lepo iznenadile i Redeemer pesme live.

Faulkner/Sneap već uvežban duo, postalo mi i normalno da ih vidim pod Priest banerom zajedno. Jedino mala zamerka Faulkneru što blago zaebo Painkiller glavni solo, ali aj mora i to nekad da se desi. Sneap je i dalje onaj good guy nodding gif, samo malo ozbiljniji izraz lica. Dok Rob još može iole da baci koji vrisak i dok Travisa služe udovi kao sinoć uvek će se ovo ispoštovati. A i ono, kad mi dosadi da čujem Hell Bent i Painkiller uživo, bolje da rasprodam diskove (spoiler, neće se desiti).

Usput, eto još jedan gig "velikog" metal imena ovog proleća a da nije rasprodat, što sad već postaje simptomatično. Cene karata samo piče nagore, a posete nadole.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Video ih u Sofiji, ispržili svirku samo tako. Ipak su oni izumeli heavy metal. No, ipak ne mogu da prežalim što se nisam organizovao da ih vidim 2022. u Budimpešti. Tad sam dao prednost Arch Enemy, sad kontra, a šteta velika. Razlika u set listama nebo i zemlja. Ovako sam umesto One Shot at Glory, Hell Patrol, A Touch of Evil, Freewheel Burning... dobio Sinner, Saints in Hell, Devil's Child, Love Bites. Ne može da se poredi uopšte.

• Upvote 2