Johny Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 (edited) Pesma nista posebno,ali nije ni losa.Evo slusam je po x-ti put..ono sto obecava su Halfordovi SCREAM vocali koje izgleda izvlaci bez ikakvih problema! http://www.robhalford.de/Revolution.zip Edited December 31, 2004 by Johny Quote
AGGRESSOR55 Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ako bude kao Demolition necu ga ni kupovati Quote
Imenjak Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Da, razmisljao sam o tome da ovo bude vazna tema, ali sam isto tako skontao da bi bilo jako mnogo vaznih tema, jer ima jos jako mnogo kvltnih bendova na ovome forumu, stoga ce za sada da bude ovako (bar do novoga albuma), pa cemo da vidimo. A sto se tice tih optuzbi da moderatori ne shvataju velicinu Priesta, samo cu reci da doticne slusam vec 11 godina i da sam zakleti fan. Pounding the world like a bathering ram... sve ste se pretrgli od vaznih tema.... pogledaj druge podforume pa onda reci sta je mnogo! realno veoma je vazan bend... vazniji sigurno od Manowara! Quote
Imenjak Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Amin imenjace pa jel tako... ja sam recimo ranije zbog "onih" prica o Halfordu... skroz zaobilazio ovaj bend u sirokom luku... no sada sam shvatio da je covek nevidjeni gotivac i da je prosto Metal Bog... ma koliko to na Srpskom zvucalo loshe... METAL GOD! Covek ima najbolji stajling, i peva pa rastura... legenda... bend ima muda i dobre pesme i to je dovoljno... Quote
Imenjak Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 To mora da je Dzigijevo delo ma ne bre, nismo ni spomenuli u prici Judas Priest, a kamoli pricali o njima... mislim da je najzasluznije ono kada si mi ti pustio dokumentarac o Pristima! Quote
-Abraxas- Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 ej ljudi jel ko od vas gledao spot painkiller??? stvarno je do jaja tek sam poiceo da slusam judas priest pre jedno 3 mesec i do jaja su Quote
rustik Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Ja sam gledao i bole me oci od tog spota!! Quote
Imenjak Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 ej ljudi jel ko od vas gledao spot painkiller??? stvarno je do jaja tek sam poiceo da slusam judas priest pre jedno 3 mesec i do jaja su dobar je spot... ima jedna bash super solaza tu! MOODA do PODA! Quote
-Abraxas- Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 ja sam taj spot jedno 525 puta gledao!!ma obadva sola su super Quote
DJ_raBo Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Ma solazhe su do jaja, onaj arpedjo na pochetku prvog cu pocheti da sanjam ,kako je genijalno odsvirano Quote
-Abraxas- Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 ljudi koji je najbolji album od priesta? Quote
Vladan Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ljudi koji je najbolji album od priesta? Meni licno Painkiller! Ne znam za ostale Quote
Mr. Smarty Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ljudi koji je najbolji album od priesta? Prvi ...salim se...meni se mnogo dopada Turbo Quote
Helle Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 DEMOLITION album so damn great! Ma super su...nema tu sta da se kaze! O Priest O yeah! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ma solazhe su do jaja, onaj arpedjo na pochetku prvog cu pocheti da sanjam ,kako je genijalno odsvirano klasican sweep, samo je odsviran na pravom mestu i lepo jeizmenjano par klasicnih shapeova....glen je vrhunski tehnicar.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Prvi ...salim se...meni se mnogo dopada Turbo e, stvarno, kolega, ne seri, prvi album je fini blues rock i nemoj da seres da je losh album, najbolji jeste painkiller i to je vise nego ochigledno, a turbo je onako turbo lover je bash gAy disco Ima produkcijski neki takav zvuk.... Quote
Mr. Smarty Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Mozda je Blues-Rock...ali trecerazredni... Quote
dudi Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 (edited) British Steel je njihov najbolji album u svakom pogledu. Painkiller jeste da je brzi i tezi album od predhodnih. Edited January 16, 2005 by dudi Quote
Mr. Smarty Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Sta znam, meni je British Steel malo smor... Quote
Invictus Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 British Steel je kvlt, mada da bi se shvatila sva istinistost ovog izdanja, treba ga poslusati sa ploce i to jako pojacane. Taj album je definitivno promijenio lice metala kad je izasao. I Painkiller i Painkiller... Pounding the world like a battering ram... Quote
shock! Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ljudi koji je najbolji album od priesta? painkiller... Quote
-Abraxas- Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 al pjesma painkiller je skroz perfekna Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Mozda je Blues-Rock...ali trecerazredni... gresis kardinalno, kolega.... Quote
Recommended Posts