Froiibaad Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ne ne cekajte imam ja jednog bolida koji bi mogao doskociti i Marty-jevim taksistima - decko tvrdi da je Derris - NAJBOLJI VOKAL Helloween-a a da Kiske nema veze s pevanjem , za to treba imati mozga btw Helloween je prso 1988. Quote
Mr. Smarty Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Taj ce sigurno da bude taxista kad poraste Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ma i Sunray i Froiibaad su rodjeni retardirani, i tu nema pomoci. lepo kaze tvoj kum da si gorshtachina highlanderska.... civilisation denied.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Apsolutno se slazem ...najgori im je ovaj zadnji album ciji naziv ne smem da izgovorim ...bolje da prestanu da sviraju nego da se ovako degradiraju...heh rimuje se zechica ne dolazi lako.... Quote
Vladan Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 nisu oni strasni oni su smesni. i pun mi je vise onog Derissa i fanova koji sebe ubedjuju da je on dobar pevac i dostojna zamena za Kiskea cijem glasu duguju uspeh koji su postigli krajem osamdesetih. Prvo Kisketa niko ne moze zamjeniti! A o Derisu i Helloween, mislim da je Dark Ride velicanstven album, a Deris je stvarno odlican pjevac, gledao sam Helloween ljetos i stvarno je odlican uzivo, bolji je nego na albumu tri puta! Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 A da te ja malo ucim pravopisu i gramatici (nemoj da bi se neko nasmej'o )! Kaze se Kiske-a !!!!!!!!!!!!!!!! @ MArty - MA da vidish kako decko vozi , tri put nam je ugasio auto a nismo preshli 100m i tebe je zajeb'o @BSVD U zivotu nisam pomislio da cu ovo reci , ali 1. i jedini put se slazem sa tobom Quote
-Abraxas- Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 sinoc sam gledao neki novi spot od prista i tu nijehalford pevusio!!zaboravio sam kako se zove!zar halford vise ne pevusi u pristu Quote
-Abraxas- Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 (edited) a sad sam pogledao oni se sastali ponovo!jebote jesam obavesten dobro o priestima Edited January 20, 2005 by Yngwie_Malmsteen Quote
Vladan Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 A da te ja malo ucim pravopisu i gramatici (nemoj da bi se neko nasmej'o )! Kaze se Kiske-a !!!!!!!!!!!!!!!! @ MArty - MA da vidish kako decko vozi , tri put nam je ugasio auto a nismo preshli 100m i tebe je zajeb'o @BSVD U zivotu nisam pomislio da cu ovo reci , ali 1. i jedini put se slazem sa tobom Jebiga moja greska! Quote
Vladan Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 a sad sam pogledao oni se sastali ponovo!jebote jesam obavesten dobro o priestima Hoce to tako kad si mlad, a nemoj samo da te Invictus vidi, odmah ces dobiti ban! I mene je prozivao zbog nekih pjesama Maidena koje nisam znao, pa sam za zadacu morao sve to nauciti! Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Strashna stvar ne znati pesmu od mejdena kad su ih shtacnovali na metar Quote
Public Animal no. 1 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 lepo kaze tvoj kum da si gorshtachina highlanderska.... civilisation denied.... Ma ja covece zivim na selu, i nije me sramota toga, niti ce me biti, a sto se tice civilizacije vi beogradjani ste zajebali sve. Ali apsolutno. Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Ali shto mene u isti kosh sa gorepomenutim Shto te bre nema retarde jedan Quote
Public Animal no. 1 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Ali shto mene u isti kosh sa gorepomenutim Shto te bre nema retarde jedan Zato sto ponekad pricas gluposti, sa kojima nadmasujes i njega. Dolazim 1. imam ispit 25. ma samaram se ovde, pomalo mircujemi tako to. Mozda i nabavim neku muziku do 1., cuces ako nabavim. Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Srecno na ispitu Nego kad pomenu ono gore jel ti inspiracija bio Aca Neshkovic ili BSRVD Quote
Public Animal no. 1 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Ma kada ih malo bolje upoznas, shvatis dosta, prodjes kroz grad i poslusas ljude kako pricaju, sapcani su izmislil kulturu u odnosu na njih, pa ti vidi. Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Da ne pominjemo novosadjane a? Quote
Public Animal no. 1 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Da ne pominjemo novosadjane a? Hehe to je gay nacija. Da se vratimo temi cover je mnogo lep, ali to je u osnovi neka halfordova slika sa jos nekim dodacima. Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 a to nije gay nimalo Postao sam strait od danas Quote
-Abraxas- Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Hoce to tako kad si mlad, a nemoj samo da te Invictus vidi, odmah ces dobiti ban! I mene je prozivao zbog nekih pjesama Maidena koje nisam znao, pa sam za zadacu morao sve to nauciti! jebiga ima mozda tri meseca kako sam poceo da slusam priest a inace znam 99% pesmi od maidena Quote
Vladan Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Meni licno Judasi su bolji od Maidena, ali samo meni licno, najvjerovatnije jar sam Judase poceo prve slusati! Uh...morao bi malo vise slusati Maiden! Quote
Mr. Smarty Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Maiden i Priest su ti kao BMW i Mercedes...neko vise voli Merdzu a neko Bembare...ali cinjenica je da su to dva najbolja proizvodjaca automobila na planeti...ali opet uvek ce da se nadje neki pacer koji ce da tvrdi da je Ford (Metallica) bolji Quote
Vladan Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Maiden i Priest su ti kao BMW i Mercedes...neko vise voli Merdzu a neko Bembare...ali cinjenica je da su to dva najbolja proizvodjaca automobila na planeti...ali opet uvek ce da se nadje neki pacer koji ce da tvrdi da je Ford (Metallica) bolji Svaka cast na objasnjenju! Quote
Vladan Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Pa ti bi samo pio i zajebavao se! Hm...kako bi i ja volio, ali faks, treninzi....sto sam sebi natovario ovoliko obaveza!!! Quote
Recommended Posts