Katahazah Posted December 4, 2001 Report Share Posted December 4, 2001 quote: Prvi poslao Apeiron: Eh, eh. Po meni je "Panikiller" No 1. Mada mi naslovna pesma daleko bolje zvuci u izvodjenju ANGRA-e... Mislis zbog bubnjica na pocetku!? Inace to im je definitivno najbolji album i najsvetliji u poznoj istoriji Heavy-a! Inace album odise Heavy-om, al' ne moze se reci da se nemesa sa Power-om i Progressive-om! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasdariel Posted December 4, 2001 Report Share Posted December 4, 2001 Vidi ga Rasko postao je osetljiv malo ti je sto si na toliko koncerata ishao...cut bre sta mi da radimo da se uhvatimo za usi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted December 11, 2001 Report Share Posted December 11, 2001 kakav vam je novi album? meni je do jaja... Moram izdvojiti Metal Messiah, One On One i Machine Man - do jaja su! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kArLo Posted December 15, 2001 Report Share Posted December 15, 2001 Jedan lik je posle 7 puta uzastopno odslusanog 'Sin after sin' albuma izvrsio samoubistvo. Inace sto se tice njihovih pevaca, Rob je najbolji! Onog glupog Rippera ne mogu da gledam. Bedni napaljenko. Sto se tice toga da je Halford peder, to je za muziku krajnje nebitno. A jos manje me 'pogadja' to sto je Jevrej. Znate moj stav o Jevrejima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 15, 2001 Report Share Posted December 15, 2001 Imam samo album British Steel svidja mi se pesma Breaking The Law i United. Bolji su Maideni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted January 4, 2002 Report Share Posted January 4, 2002 Odlicni su! Malo sirovi, ali odlicni. Izdvojio bih dvije antologijske pjesme painkiller i night crawler. Njihov jedini problem je u tome sto im obicno pjesme pocnu dobro pa onda postanu losije i losi, ili pocnu lose pa pred kraj zaseru itd. Ali odlicni su! Velikani metala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power_girl Posted January 5, 2002 Report Share Posted January 5, 2002 "sta mislite o njima...meni su uz iron maiden neprevazidjen bend" Judas su dobri ali MAIDENE vishe volim...neznam,valda mi ostalo iz detinjstva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted January 8, 2002 Report Share Posted January 8, 2002 quote: Prvi poslao Hail Metal: Imam samo album British Steel svidja mi se pesma Breaking The Law i United. Bolji su Maideni. > Preslusaj album -Painkiller- obavezno < [ 08 Januar 2002: Poruku izmenio SerbZmaj ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[hajvan_ho] Posted January 30, 2002 Report Share Posted January 30, 2002 zna se ko je pjesmu Painkiller najbolje obradio. za mene je to najbolja obrada svih vremena. Chuch rest in peace!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepenthe Posted February 14, 2002 Report Share Posted February 14, 2002 zna se PAINKILLER JE ZAKON ima 10 numera na njemu i swaka stwar je himna breee a da ne pricam o Touch of evil pjesmi WRH!! a zasto niko ne pominje pristow album Ram it down,itd Mada dobri su i sada sa nowim stwarima jugulator i demolition su strawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepenthe Posted February 14, 2002 Report Share Posted February 14, 2002 quote: Prvi poslao Karlo: Jedan lik je posle 7 puta uzastopno odslusanog 'Sin after sin' albuma izvrsio samoubistvo. Inace sto se tice njihovih pevaca, Rob je najbolji! Onog glupog Rippera ne mogu da gledam. Bedni napaljenko. Sto se tice toga da je Halford peder, to je za muziku krajnje nebitno. A jos manje me 'pogadja' to sto je Jevrej. Znate moj stav o Jevrejima... Cojek je u pravu. Ripper je odvratan, ali je zatoo Halford zakon. Covjek je bog. Uostalom svi su albumi savrseni sem Demolitiona koji nije nista posebno(Ima samo par dobrih pjesmica), a od starih albuma Ram it down, Screaming for vengance, British steel, Killing mashine, Sin after sin i Vrhunac u muzici PAINKILLER!!!!!!!!!!!!!! Jugulator je dobar samo je nedoradjen, izgleda kao da su stali u sred posla i tako ga izdali. PAINKILLER RULZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TOUCH OF EVIL IS THE BEST SONG EVER !!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik Posted February 14, 2002 Report Share Posted February 14, 2002 Halford je strava zbog glasa ali je zato ***** ... "Hocu da probam nestoi drugacije" Ko ga ***e... Painkiller je najbolji album, a pesma A touch of evil rules!!!! Jedino sranje na albumu je Metal meltdown... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted February 15, 2002 Report Share Posted February 15, 2002 Sto se tice JP sve najbolje. Po meni su najbolji band na planeti i zato zasluzuji poseban tretman. Painkiller je vrhunac u muzici i na njemu nema pjesme koja nevalja. Inace metalmeltdown je jedna vrhunska pjesma samo zavisi od nacina na koji se slusa. AC/dc: Halford je strava zbog glasa ali je zato ***** ... "Hocu da probam nestoi drugacije" Ko ga ***e... Painkiller je najbolji album, a pesma A touch of evil rules!!!! Jedino sranje na albumu je Metal meltdown... Poslusaj Metalmeltdown uzivo ali pokusaj da nadjes sa Halfordom pa ces vidjeti da je pjesma fenomenalna. Jos bih tipreporucio A touch of evil, Painkiller i All guns blazing takodje uzivo sa Halfordom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted February 16, 2002 Report Share Posted February 16, 2002 nemoj lagat da je derpe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted February 16, 2002 Report Share Posted February 16, 2002 ehey ljudi pa zar niko ne gotivi demolition??? nisam valjda jedini kojem se svidja album??? sta je sam Machine Man, One On One, Bloodsucker, Jekyl and Hyde, Metal Messiah??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted February 16, 2002 Report Share Posted February 16, 2002 ma zato sto je peder necu prestati da ih slusam... pa i u slipknotu bubnjar isto... pa ih i dalje slusam... ah, njihova stvar ako hoce biti pederi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIHILISTA Posted February 16, 2002 Report Share Posted February 16, 2002 quote: ehey ljudi pa zar niko ne gotivi demolition??? nisam valjda jedini kojem se svidja album??? sta je sam Machine Man, One On One, Bloodsucker, Jekyl and Hyde, Metal Messiah??? Nisi jedini.I meni se svidja Demolition. Inace ne vidim razlog zbog koga bi se razocaravali sto je Rob peder?Kakve to veze ima.To je ista licnost.Potpuno nevazno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamp Posted February 17, 2002 Report Share Posted February 17, 2002 "Jedino sranje na albumu je Metal meltdown... " po meni je to jedna od najboljih pesama priest-a... poslusaj ti to jos jednom... Sta reci jos za Painkiller- the best album ever! Svaka pesma je savrsena! Jel slusao neko Tribute to priest... kako su Mercyful fate obradili "the ripper", j*** kevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGADETH Posted February 18, 2002 Report Share Posted February 18, 2002 da judas priest je strava....definitivno jedna od najboljih metal grupa....... meni se stvarno svidjaju albumi sa ripper owens.....ali od starih najbolji su painkiller i sad wings of destiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 26, 2002 Report Share Posted February 26, 2002 Painkiller je najbolji metal album ikada snimljen. Ripper je pojak. Oni koji ocjenjuju Priest, a nisu poslusali sve albume su u GRDNOJ zabludi. O Priestu sve najbolje. Posteno pogane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATILA Posted June 10, 2002 Report Share Posted June 10, 2002 U pravu si vamp, to je najjaca tribute pjesma koju sam ja cuo u zivotu.A o judas-ima ne treba puno da se prica.Hail kings of metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 7thSONofA7thSON Posted June 10, 2002 Report Share Posted June 10, 2002 ma i oni su oslabili poslushajte demolition i vidjecete blijedo izdanje metal legendi:(! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackmore Posted June 10, 2002 Report Share Posted June 10, 2002 Da,i album "Point of Entry"je sjajan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
painkiller666 Posted June 11, 2002 Report Share Posted June 11, 2002 7 son of the...uze mi rec iz usta bash sam to hteo da kazem da je bas lose ovo novije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted June 11, 2002 Report Share Posted June 11, 2002 Pravo da vam kazem kako je Halford otisao ja ih vise i ne slusam. Vracam se samo legendarnim stvarima. Cuo sam par stvari od kako je dosao vaj Ripper i sve to zvuci ocajno. Sad Halfordovo solo izdanje ima vise elemenata Priesta nego oni sami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts