Public Animal no. 1 Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 skinuo sam 4 pesme sa novog albuma: Wheels of fire,Deal with the devils su dobre Judas rising i Angel mi se ne svidjaju TI nemas ukusa. Quote
darkod Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Majstori u svom poslu. E da je vise ovakvih bendova.... ps. set lisi iz Sofie je falilo samo to sto nije bilo vise pjesama sa painkillera (samo a touch of evil i painkiller), a ripperov period mi nije mnogo nedostajao pored remek djela sa ranijih albuma. (da ne nabrajam) posebno me iznanadilo obradjeni turbo lover. Napokon su je uradili da valja. i da, standardna fora sa coperom nije izostala. VRH! Kad ce ti ljudi doci u bg, da mi je znati? Quote
Public Animal no. 1 Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Pa nema , ko god kaze da mu se angel ne svidja nema ukusa, ili slusa panteru, a ne zna se sta je gore od ta dva. A za bg, pa kada ja osvojim onih 2,5 miliona evra i dovedem ih u sabac tada ce biti veoma blizu beogradu, oko 89 km. Quote
lemmy sixx Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Evo preslusah album,i mogu reci da sam se razocarao.Ocekivao sam mnogo vise.Album nije los,ali ja sam ocekivao da bude svemirski.A nisam to dobio. U principu,ceo album me podseca na njihove ranije radove sa kraja sedamdesetih,samo sa boljom produkcijom i jacom distorzijom. U globalu,odradili su dobar posao,ali moglo je to i mnogo bolje. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 kume, mnogo su jeftiniji od toga.... Quote
Zakk Fade To Black Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Pa nema , ko god kaze da mu se angel ne svidja nema ukusa, ili slusa panteru, a ne zna se sta je gore od ta dva. A za bg, pa kada ja osvojim onih 2,5 miliona evra i dovedem ih u sabac tada ce biti veoma blizu beogradu, oko 89 km. U Sabac? Gde? Oko Zorka fabrike... Quote
Pringler Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Da li ste primetili da Judas Priest - Revolution neodoljivo podseca na Exiter - Pounding metal Jebiga nestalo inspiracije Quote
Angelystor Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Haha care svak chast! Nikad ne bi pomislio na to, a i nije neka pesma koja bi mi zapala za uvo.. U pravu je Quote
Protagonist Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Diggeri sad i to... fino No, opet album je dobar Quote
Angelystor Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 S tim shto smo se slozili da ono nema veze sa Enter Sandman Quote
lemmy sixx Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ne znam sto vam svima smeta ta pesma "Revolution"...meni se bas svidja.I "Worth fighting for" je isto jako dobra.Totalno atipicna Judas stvar,ali uradjena do jaja. Quote
Grobodan Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Dobra je ta Worth Fighting For skroz!Inace,ja tek pre neki dan preslusah novi album,da ne tupim mnogo - Vrh. Quote
Pringler Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Haha care svak chast! Nikad ne bi pomislio na to, a i nije neka pesma koja bi mi zapala za uvo.. U pravu je Delimicno je i tvoja zasluga. Ako se setis da si mi ti narezao Exiter. Mada slicnost je stvarno neverovatna. Quote
Angelystor Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 A jel tako bilo? Pa, jedino se refreni razlikuju, i shta znam, sredina..dalje sve isto bre. Quote
Pringler Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ma nestalo im inspiracije. Moram da prekontrolisem i ove druge pesme da nisu slucajno rvaskrsli neku mrtvu grupu. Quote
Angelystor Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 (edited) Battleaxe npr Edited March 16, 2005 by Vanish To Perfection Quote
Hail Metal Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Pa nema , ko god kaze da mu se angel ne svidja nema ukusa, ili slusa panteru, a ne zna se sta je gore od ta dva. A za bg, pa kada ja osvojim onih 2,5 miliona evra i dovedem ih u sabac tada ce biti veoma blizu beogradu, oko 89 km. kakve veze Pantera ima inace ukusi su razliciti,civijasu sabacki Quote
lemmy sixx Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Pa nema , ko god kaze da mu se angel ne svidja nema ukusa, ili slusa panteru, a ne zna se sta je gore od ta dva. Meni se Angel ne svidja zato sto je ljigava,a Panteru volim.A volim i testo sa sirom. Quote
Public Animal no. 1 Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Meni se Angel ne svidja zato sto je ljigava,a Panteru volim.A volim i testo sa sirom. Eto dokaz . Quote
Hail Metal Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Eto dokaz . ne treba dokaz za to da je Pantera bolja od Judas-a Quote
Invictus Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Naravno da ne treba. Judas je bolji, to bar svi znamo. Uostalom, koju majcu Dimebag ima na Cowboys from Hell spotu? Quote
.alex. Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 judap priest je jedan medju prvim heavy metal bandovima koje sam pochela da slusham i i dalje mislim da su najbolji!! uvek cju mocji da ih slusham.... ....painkiller ubedljivo meni omiljena pesma... Quote
Froiibaad Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 ma ovaj novi album je skroz until eggs - na nekim delovima nikad ne bih pogodio da peva Halford - da sam cuo na radiju - Worth fightin for - Judas is Risin' - su super Revolution podseca malo na Helloween sa Derrisom i ima nekih delica sa efektima koji podsecaju na DT - ToT sve u svemu jako dobro i mnogo mnogo zanimljivo - neshto shto mi je trebalo btw. svaka cast modu koji je konacno ovu temu postavio za vaznu Quote
Recommended Posts