Invictus Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Nema sta, svaka mi cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Takodjer ti svaka cast sto tema o najvaznijem metal bendu svih vremena,Black Sabbath-u,ne stoji kao vazna.Ali naravno,Manowar je mnogo vise uticao na razvoj heavy metal scene od Black Sabbath-a,zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Podrzavam te sto se tice sabbath-a, ali i manowar je i te kako vazan za razvoj metala. A Sabbath-e bi trebalo staviti kao vaznu temu posebno zbog turneje koja predstoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Podrzavam te sto se tice sabbath-a, ali i manowar je i te kako vazan za razvoj metala. A Sabbath-e bi trebalo staviti kao vaznu temu posebno zbog turneje koja predstoji. Pridruzujem se za sabath, ali ne znam sta je to manowar uradio vazno za metal??? Sem razvoja pozeraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Menovor je ucinio dosta ...samo u suprotnom smeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Ti kao nikad nisi slusao manowar? Daaaaj molim te...pozeraj...to je njihova stvar kako se ponasaju, sto se briju i te stvari....imaju odlicnu muziku a pored toga kolicini heavy/power bendovima su uzori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Ti kao nikad nisi slusao manowar? Daaaaj molim te...pozeraj...to je njihova stvar kako se ponasaju, sto se briju i te stvari....imaju odlicnu muziku a pored toga kolicini heavy/power bendovima su uzori... Em ako tako gledamo Judas Priest su najzasluzniji za stvaranje power scene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Em ako tako gledamo Judas Priest su najzasluzniji za stvaranje power scene. Kume ne lupetaj, naravno da nisu...jedan od razloga zbog cega prezirem Menovor je to sto su imali najvise udela u stvaranju usranog Power Metal-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Kume ne lupetaj, naravno da nisu...jedan od razloga zbog cega prezirem Menovor je to sto su imali najvise udela u stvaranju usranog Power Metal-a Pa gledaj to ovako, power su stvorili Helloween, ili Kai hansen, sta mislis cime je on bio inspirisan ( Priesti su mu omiljeni band ) a manowar su zasluzni za gluposti. Jebeni boy band. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Dobro znam to ali u muzici Priest-a nikada nije bilo nekih power elemenata...dok sa druge Menovor stalno pominje maceve, bitke, itd. ...za sve je kriv jebeni Kai Hansen i njegov usrani Istocno-Nemacki mozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Dobro znam to ali u muzici Priest-a nikada nije bilo nekih power elemenata...dok sa druge Menovor stalno pominje maceve, bitke, itd. ...za sve je kriv jebeni Kai Hansen i njegov usrani Istocno-Nemacki mozak Kai hansen nije usran i ti si ga cak slusao, ne moj pricati gluposti. I ja i ti znamo da si slusao razne gluposti koje ja nikada nisam, a koje su 3-4 puta gore Helloween-a. Power elemenata nije bilo? Sta je onda one shot at glory? I nisu samo glupi macevi i zmajevi power elementi, ja nesto nisam primetio maceve i zmajeve u Helloween-u. Dok u one shot at glory jesam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Kai Hansen je genije i nemojte tako za njega. Pa walls of jericho je jedan od najboljih metal albuma...obozavam stari helloween. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Niko ga ne dira, kai je bog i tacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Kai hansen nije usran i ti si ga cak slusao, ne moj pricati gluposti. I ja i ti znamo da si slusao razne gluposti koje ja nikada nisam, a koje su 3-4 puta gore Helloween-a. Power elemenata nije bilo? Sta je onda one shot at glory? I nisu samo glupi macevi i zmajevi power elementi, ja nesto nisam primetio maceve i zmajeve u Helloween-u. Dok u one shot at glory jesam. Kljucna rec je "slusao" Sto se tice One shot at Glory...ne znam za text ali u toj pesmi (sviracki) nema ni trunke powera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Kljucna rec je "slusao" Sto se tice One shot at Glory...ne znam za text ali u toj pesmi (sviracki) nema ni trunke powera Ok. Evo ti 4 reci Flash Of The Blade. Ja mislim da je dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Sto se Manowara tice, jedan veliki filozof je jednom rekao da je veliki minus svakoga metalca ako ne slusa Manowar. Podrzavam taj stav. A sad da se vratimo na JP. Angel Of Retribution je dobar album, ispod ocekivanja ali i dalje dobar. Izdvojio bi tri pesme koje se isticu znatnije od ostalih, a to su: Judas Rising, Deal With The Devil i Lochness. Cuo sam znatne kritike na pesmu Angel, kako je losa. Ne znam samo zbog cega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Nije lose pesma,vec mi je samo ljigava i ne svidja mi se.Eto zato. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Angel je meni sasvim dobra pjesma...ne znam zasto je crnjak mnogima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Ni meni se ne svidja Angie ali je dobra pesma. Nekako su mi u istoj klasi heh. Dobro, drugi su pravci ali pesme su tu negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Super je pjesama (kao i cijeli album uostalo), mada moram priznati da me brine jedna stvar kad je slusam. Da li je Halford pjeva zeni ili muskracu?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vick Tim Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Super je pjesama (kao i cijeli album uostalo), mada moram priznati da me brine jedna stvar kad je slusam. Da li je Halford pjeva zeni ili muskracu?!? Zar je to bitno,ne peva ljubavnu pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Zar je to bitno,ne peva ljubavnu pesmu. Jeste ljubavna, e moj dzigi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Nije lose pesma,vec mi je samo ljigava i ne svidja mi se.Eto zato. Ti si ljigav supcino jedna he,he,he. Album u globalu nije nista posebno , vise sam ocekivao ali moze da prodje ipak su Priesti u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 bolji je od proshla 2 - milionima svetlosnih godina udaljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Meni je Demolition mnogo bolji ...cak sta vise taj album bi im bio jedan od najboljih kada bi aranzmani pesama bili drugaciji...tj. kada bi iz nekih pesama izbacili one popular-NU fazone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts