Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Pre nego sto odem na neki koncert, izjasnim se sta im necu oprostiti ako ne odsviraju. Pred Priest je to bila pesma "Freewheel Burning". Nisu je odsvirali, ali je koncert bio toliko mocan da sam im oprostio odma'! Sta god da stave na DVD, ako produkcijski ne zeznu utisak, ja kupujem bez razmisljanja! Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Pre nego sto odem na neki koncert, izjasnim se sta im necu oprostiti ako ne odsviraju. Pred Priest je to bila pesma "Freewheel Burning". Nisu je odsvirali, ali je koncert bio toliko mocan da sam im oprostio odma'! Sta god da stave na DVD, ako produkcijski ne zeznu utisak, ja kupujem bez razmisljanja! Quote
.alex. Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 a ocje li biti priesta u budimpeshti ili negde...? Quote
Vick Tim Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 ~' date='6. 6. 2005, 15:08'] a ocje li biti priesta u budimpeshti ili negde...? Kako im stoji na sajtu,najblizi nam je Prag Quote
Vlaja Buraz Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Faggot Lord Quote: On heavy metal being here to stay: "The elements of metal in all its strengths and power and passion touches a raw nerve in each of us looking for that sort of human connection of music." Ne znam koji bi smajli stavio. http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=37795 Quote
shock! Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Kako im stoji na sajtu,najblizi nam je Prag na kom to sajtu pise? na zvanicnom nema Praga kao datuma....bili su u Brnu u Aprilu, ceo jun u Americi, a u Septembru idu i u Juznu Ameriku bas sam se ponadao ....i ovako sam teo da idem do Praga posto su nam i Cesi i Slovaci uveli dzaba vize Quote
Blood_Sprinklerka Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 a ta cuj pa sto bi opet dolazili kad su prosle god bili u pesti Quote
Blood_Sprinklerka Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 By the way,nisu bas dzaba vize Za Slovacku ti je gratis (ali ti je potrebno pozivno pismo;placa se samo nekla taksa od 3 eura),a i za Cesku isto...s' tim da bi dosao do Ceske moras proci kroz Slovacku,a tranzitna viza je 42-43 eura Quote
-Abraxas- Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 ja jos ne mogu da verujem da je halford peder!! Quote
shock! Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 od 1 jula promenio se valjda rezim viza za Slovacku.....oticu bas do ambasade ovih dana da vidim tacno.....za Cesku je dzaba ali treba garantno pismo.......mislim da se to moze iscimati.... Quote
Protagonist Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Tranzitna viza za Slovačku se plaća.... 43 evra. Danas sam predao i platio toliko. Quote
Blood_Sprinklerka Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 ma sve je to krasno i bajno.a sta ima veze,nek je peder.tolerancija bwe Quote
Protagonist Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Jebi ga.... ja sam je danas podigao Nego, kada je to Judas u Pragu? Quote
shock! Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Nego, kada je to Judas u Pragu? nema Judasa u Pragu..... Quote
Protagonist Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Pa vidim i ja to ali reko možda vi nešto više znate Vick Tim-e nemoj da širiš takve informacije Quote
LazaGNR Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 kretencine Slovacke ...... To sam isto i ja rekao Quote
Blood_Sprinklerka Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 To sam isto i ja rekao ma sta ti kenjas a ?heheeeeeeeeeee sutra slayer,heheheheeeeeeeeeee. Quote
WoI Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 pa za sada nista na sajtu ne stoji za Evropu.U septembru sa na turneji po Srednjoj i Juznoj Americi Quote
Pharmaceut Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Пре неки дан ми је рекао лик да је видео на Богољубовој телевизији рекламу,ваљда Jolly travela,за организовање пута на концерт у Будимпешти у августу.Одем на сајт,нема ништа,одем на сајт агенције,такође нема ништа...Не звучи ми уопште нереално,с обзиром да пола јула и цео август(колико је веровати њиховом сајту где je update сваке преступне године) нема ни једног концерта,а у сптембру су у Јужној Америци,што ми је јако чудно,могуће да ће то попунити неком мини Европском турнејом...ајде људи јављајте ако сазнате нешто и даље не могу да преболим што нисам отишао у Бугарску прошлог лета Quote
WoI Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 pa sto ne pozoves kompaniju da se raspitas? Quote
.alex. Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 ma necje oni docji kod nas......a i meni je zao shto nisam otishla... ...mada prvi put chujem za to...[ovo oko chega se vodi disqsija] Quote
shock! Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 nijedan post na Judasima vec dva meseca sve bih dao da se potvrdi cert u Zagrebu.....jebeno ne mogu da docekam Quote
Recommended Posts