Lucio Holocausto Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Čovek se napio, rekao nešto u tom kontekstu, a novinari odmah to objavili na svoj način i šta su oni čuli... Ta novinarska pseta... treba ih sve na kolac...kroz č**r... Quote
solicitor Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 (edited) Da ne otvaram temu novu, a verujem da je niko do sad nije ni otvorio... elem gosin' Ripper Owens je napravio bend BEYOND FEAR sa starim prijateljima iz Winter's Bane ii izdao istoimeni album "Beyond Fear", koji jako dobro zvuci i mogao bi biti zanimljiv ljubiteljima pravog Heavy Metala ... eto cisto da vas obavestim Evo vam i neki detalji ------> BEYOND FEAR Edited February 26, 2006 by solicitor Quote
Invictus Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Da li je Ripper jos uvuijek u Iced Earth? Ko je Ripper? Da li taj covjek uopste i postoji? Quote
Angelystor Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Josh je on deo Eartha..al cheka da Shafer zavrshi album prvo Quote
Wild Child Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 judasi,judasi,judasi Electric Eye in the sky... Quote
Anarki StarScream Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Josh je on deo Eartha..al cheka da Shafer zavrshi album prvo Da, ceka da Demons and shit izdaju album. A beyond fear je izasao .... moram ga nabaviti ... Quote
Angelystor Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Pa D&W je odavno izdao album i to mnogo dobar. A Beyond Fear sam slushao online shto imala ona jedna pesma na sajtu njihovom i ono smara. Quote
StarbreakeR Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ma bend je odlican bio rob peder ili ne... ...Na kraju krajeva sta mislite odakle mi ovaj nick? Quote
Angelystor Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 JUDAS PRIEST have announced that they are creating their first conceptual album based upon the life and predictions of Nostradamus. The CD will be theatrically staged and performed in its entirety as an epic musical by JUDAS PRIEST. JUDAS PRIEST made their only live appearance of 2006 at the Royal Albert Hall in London, England on March 31. This was a special performance in aid of the Teenage Cancer Trust charity and was a tribute to Tommy Vance (U.K.'s "Friday Rock Show") who passed away last year. Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Concept album...epic...Judas Priest...WTF? Quote
Grobodan Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ne seri...!Bice zanimljivo,u svakom slucaju. Quote
StarbreakeR Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Pa nekako mi JP i Epic ne idu jedno uz drugo..a Nostradamus je malo provaljen...ajd nadajmo se da ce da bude interesantno... Quote
Wild Child Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 jebote bila je neka prica da ce judasi doci u bg-al jbg jel zna neko nesto o tome ? Quote
Wild Child Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 jebote bila je neka prica da ce judasi doci u bg-al jbg jel zna neko nesto o tome ? Quote
MegaDex Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 jebote bila je neka prica da ce judasi doci u bg-al jbg jel zna neko nesto o tome ? DAj boze da se tvoja rekla kazala obistini...To bi u svakom slucaju bilo mnogo dobro Quote
Lyric Soprano Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Ja nešto ne verujem, ali ako dodju, biće DO JAJA!!! :-) Quote
StarbreakeR Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Ma gde ce oni da dodju u ovu rupu...nema teorije... Wild Child respect za potpis Quote
rock_rock Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Niko nigde nije pomenuo tu mogucnost, nazalost... Quote
Crna_Dama Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Bilo bi ekstra..... Da,Judas-i su bili prvi inostrani heavy metal bend koji sam slušala,ustvari,počela sam da slušam HM sa njima,a posle su došli Maiden-i,i još gomila drugih bendova.Naravno da ih još uvek obozavam. Quote
MegaDex Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) Bilo bi ekstra..... Da,Judas-i su bili prvi inostrani heavy metal bend koji sam slušala,ustvari,počela sam da slušam HM sa njima,a posle su došli Maiden-i,i još gomila drugih bendova.Naravno da ih još uvek obozavam. Ma vidi ti da ni Stonse ne mogu da dovedu ni Massice Attack ni nikoga...nikoga "oni" ne mogu da dovedu.Ni GRand Zveze iz Leskovca ne mogu da dovedu.... BUDALE,LICIMURI,PEDERI,DEMONI...MRZIM IH! Edited May 5, 2006 by MegaDex Quote
Crna_Dama Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) Te usrane "Zvezde Granda" i ostala bratija su nedavno bili ovde kod mene u gradu....sav fenseraj pohrlio da ih sluša...Što znači da za Cecu i ostale šabane ima kinte,a za Maiden-e,Judas-e,i sl. nema. Al' mi smo isto veče napravili veče "YU rock-a" ,KO IH J*** Edited May 5, 2006 by Metal girl Quote
Grobodan Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 ja bih radije isao na Zvezda Granda nego na vece Yu Rocka Quote
Recommended Posts