StarbreakeR Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Heh...otprilike te razumem grave ...samo sto bih preskocio oba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Heh...otprilike te razumem grave ...samo sto bih preskocio oba... Bolje da gledam dobre ribe,izdrkani yurock mrzim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Dobro ali zamisli Grand ribe pevaju Judase.Haos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ja bih radije isao na Zvezda Granda nego na vece Yu Rocka Dobro,ja ne bezim od svojih korena,počela sam sa rock-om... A inače,provod je bio ekstra.EKV tribute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Bolje da gledam dobre ribe,izdrkani yurock mrzim. Tebi su one drolje dobre ribe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Tebi su one drolje dobre ribe? nemoj mesati pojmove "drolja" i "dobra riba",to moze da ide zajedno. na kraju krajeva,ipak si zensko,valjda mi muskici mozemo bolje da prosudimo sta valja a sta ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Sve u svemu uglavnom su bez mozga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 nemoj mesati pojmove "drolja" i "dobra riba",to moze da ide zajedno. na kraju krajeva,ipak si zensko,valjda mi muskici mozemo bolje da prosudimo sta valja a sta ne. Znam....ali,tvrdim,kao zensko,da je kod nas bilo boljih riba to veče nego kod "Zvezda Granda". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 jebote bila je neka prica da ce judasi doci u bg-al jbg jel zna neko nesto o tome ? Oni ce ti ostati kao i G'n'R - nikad nece imati koncert u BG-u. Jbg, to ti je manifestacija kontemplativne divergencije socijalne estetike kulturnog posrnuca. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Znam....ali,tvrdim,kao zensko,da je kod nas bilo boljih riba to veče nego kod "Zvezda Granda". Fora je što na te zvezde gr(a)nda ide sve sama dečurlija, jedino su oni po tome zajebali koncerte Hima i Linkin Parka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Fora je što na te zvezde gr(a)nda ide sve sama dečurlija, jedino su oni po tome zajebali koncerte Hima i Linkin Parka! E,da je samo dečurlija...nego pola retarda iz moje škole otišlo na tu...manifestaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Njah, klasika... To su likovi koji bi samo da bleje negde gde ima neka gužva. Ali izgleda da im je ona baš hard-core publika dečuirlija najcrnja, par puta sam video kad je keva gledala, prosek u prvim redovima 12 godina u vr' glave, ono bre vriska k'o u nekom prebukiranom vrtiću, majke mi... Pola njih bi se razbežalo kad bi čuli Prieste, ma samo da ovi iskoče na binu! Eh, da li ćemo jednog dana doživeti u BG-u ono "oooooooo" na Hellionu... jezivo zvuči! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Pola njih bi se razbežalo kad bi čuli Prieste, ma samo da ovi iskoče na binu! Eh, da li ćemo jednog dana doživeti u BG-u ono "oooooooo" na Hellionu... jezivo zvuči! Joooooooooj... Razbezali,nego šta. A što se tiče toga da li ćemo doziveti da Judas-i sviraju u BG.....Nada umire zadnja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 (edited) Ma doci ce Priest-i kod nas...jednog lepog dana Edited May 12, 2006 by R_a_S_a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ja se jos uvek nadam da hoce ... .... ... o boze zasto ih nema . Inace sigurno nece doci, ali Sting dolazi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Inace sigurno nece doci, ali Sting dolazi . Ja sam čula da je i on otkazao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Dolazi, ali u Novi Sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ko?! Elvis Presley?! Nije moguce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 halford dolazi sa svojim pratecim bendom sledece godine. pa kad vec svraca ,nek povede i skota, kejkeja, ,glena i jana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 halford dolazi sa svojim pratecim bendom sledece godine. pa kad vec svraca ,nek povede i skota, kejkeja, ,glena i jana Dolazi?!? Jel to sigurno?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Sumnjam al ajde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Cisto sumnjam,cisto sumnjam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 I ja sumnjam i ja sumnjam... haha ovo je zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Na zapadu nesto novo a kod nas samo nove drzave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 I sve se bolje i bolje zivi. Haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts