Jump to content

Judas Priest

JUDAS

Recommended Posts

nemoj mesati pojmove "drolja" i "dobra riba",to moze da ide zajedno.

na kraju krajeva,ipak si zensko,valjda mi muskici mozemo bolje da prosudimo sta valja a sta ne.

Znam....ali,tvrdim,kao zensko,da je kod nas bilo boljih riba to veče nego kod "Zvezda Granda". icon_razz.gif

jebote bila je neka prica da ce judasi doci u bg-al jbg

jel zna neko nesto o tome ?

Oni ce ti ostati kao i G'n'R - nikad nece imati koncert u BG-u.

Jbg, to ti je manifestacija kontemplativne divergencije socijalne estetike kulturnog posrnuca. ;]

Znam....ali,tvrdim,kao zensko,da je kod nas bilo boljih riba to veče nego kod "Zvezda Granda". icon_razz.gif

Fora je što na te zvezde gr(a)nda ide sve sama dečurlija, jedino su oni po tome zajebali koncerte Hima i Linkin Parka! icon_smile.gif

Njah, klasika... To su likovi koji bi samo da bleje negde gde ima neka gužva.

Ali izgleda da im je ona baš hard-core publika dečuirlija najcrnja, par puta sam video kad je keva gledala, prosek u prvim redovima 12 godina u vr' glave, ono bre vriska k'o u nekom prebukiranom vrtiću, majke mi... icon_smile.gif

Pola njih bi se razbežalo kad bi čuli Prieste, ma samo da ovi iskoče na binu! icon_smile.gif

Eh, da li ćemo jednog dana doživeti u BG-u ono "oooooooo" na Hellionu... jezivo zvuči! icon_rockdevil.gif

Pola njih bi se razbežalo kad bi čuli Prieste, ma samo da ovi iskoče na binu! icon_smile.gif

Eh, da li ćemo jednog dana doživeti u BG-u ono "oooooooo" na Hellionu... jezivo zvuči! icon_rockdevil.gif

Joooooooooj... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Razbezali,nego šta. icon_da.gif

A što se tiče toga da li ćemo doziveti da Judas-i sviraju u BG.....Nada umire zadnja! icon_rockdevil.gif