Pharmaceut Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Koliko bi bilo po tvojoj proceni?Mozda ne bi bilo 15000 ali napunili bi Halu Sportova,to je oko 10 000! Quote
Fantomni Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Ma neka oni samo dodju... Napunicemo ako treba krpenih lutki (Mada nece biti potrebe jer ce da dodju sve komsije koje su oko nas) Quote
Phantom Of The Opera Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 meni su priesti super do painkillera kasnije su mi nekako mračni nije mi to vise onaj old(heavy metal)school sound.ali priesti su mi u prvih 5 bandova sigurno. Quote
dr.lecter Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Koliko bi bilo po tvojoj proceni?Mozda ne bi bilo 15000 ali napunili bi Halu Sportova,to je oko 10 000! Uuuuuu.... 10 do 15 iljadarki, sto se ti rasbacujesh ciframa Na koncertu u Ljubljani 1991 publika +redari i panduri ukljuchujuci i 2 babasere oko 2000 dusha Istina kasnije na istoj turneji u zapadnoj Evropi su punili hale od 10-15 hiljada i rasturili a: a: a: Danas je situacija s njima mnogo skromna, sviraju u manjim halama od 2-4 hiljade.Ljetnje festivale ne rachunamo, jel pola publike pojma nema ko nastupa pa su tako Priest-i na Bang Your Head-u svirali pred oko 30 hiljada. Bilo bi dobro da dodju pa kako bilo, radi pionira Quote
Pharmaceut Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Cudo da je bilo tako slabo interesovanje za taj koncert :| Nisu priesti toliko popularni kod nas ali sobzirom da nam ne dolaze neka zvucnija imena mislim da bi njihov dolazak bio VELIKA ATRAKCIJA Quote
Kakashi Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 U 2004 je turneja, ko zna, ko zna . Quote
Protagonist Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 uf sto bi to bilo dobro....!!! Quote
Pharmaceut Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 I ja imam neki osecaj da ce doci Ludilo bi bilo kad bi dosli mada ne verujem da bi bilo bolje nego sinoc na PURPLE-u...jos uvek sam pod utiscima koncerta,bilo je FENOMENALNO,samo kada bi se onako nesto cesce desavalo 8O Quote
Mr. Smarty Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Ma daj covece znas li ti sta je Rob Halford za Gilana...reci cu ti....bog Jeste stvarno je bilo dobro i to mnogo (procitaj moj review na temi o koncertu)...ali Priesti su za njih bog i batina...cak i sa Ripperom...koji inace razbija uzivo...gledao sam ih na Demolition turneji u Budimpesti i zvucali su mnogo bolje nego Purple...a da ne pricam samo o pesmama Quote
Pharmaceut Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Halford je uz Dickinsona najbolji Metal pevac,BOG,ali je GAY :x ! Ipak ne bi bilo toliko ljudi na Judas-ima,ne verujem da bi bila onako pozitivna atmosfera kao juce!Ipak ne mogu jos nista da pricam,medjutim kad bi poceo Night Crawler mogao bih odmah da se ubijem Quote
Mr. Smarty Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 BOG,ali je GAY Pa naravno da nebi bilo toliko ljudi...ipak moji roditelji nebi isli na Priest bas kao ni pola seljaka koji su samo isli na koncert da bi culi Smoke on the Water ili zato da bi bili u "zizi"...get my point Ljudi koji bi isli na koncert Priest-a isli bi ikljucivo zato sto ih vole a ne cisto radi reda kao pola ljudi sa Purple-a...a atmosfera bi bila sigurno bolja jer su metalci glasniji od rockera Quote
Phantom Of The Opera Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 nemozete uspoređivat judase i purple,sto se tice toga da ljudi idu na purple radi reda mislim da je to točno,ljudi sad na priste idu zato sto ih vole i zato sto pristi jos zare i pale ali prije 25god. su purplei zarili i palili sad su oni jako stari jos su izgubili blackmoora itd... ipak hevijaneri zive da idu na koncerte a rockeri vecinom idu radi reda tj. da se mogu hvalit(to govorim iz osobnog iskustva) Quote
Pharmaceut Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Mislim da bi mogli Priesti da napune Halu Sportova,kad je mogao (jbeni) Soulfly,mogu i takve legende kao sto je Judas Priest ! A i bolje je da bude 25 000 ljudi pa neka medju njima ima 20 % pravih Fanova,nego 500 ljudi kao na Hellhammer-u pa da kao black-eri pricamo kako je bolje da dolaze samo pravi Fanovi,ne klinci,pozeri... Quote
Anarki StarScream Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Halford je uz Dickinsona najbolji Metal pevac,BOG,ali je GAY :x !Ipak ne bi bilo toliko ljudi na Judas-ima,ne verujem da bi bila onako pozitivna atmosfera kao juce!Ipak ne mogu jos nista da pricam,medjutim kad bi poceo Night Crawler mogao bih odmah da se ubijem pa sta ako je covek gay boze moj ali je BOG i za Gilana ili kako se on zove A BOGAMI I ZA Dickinsona Quote
Pharmaceut Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 http://www.judaspriest.com/tour/default.asp Evo izaslu si prvi datumi pretstojece turneje i mozda se moze zakljuciti da ce svirati samo po festivalima Mozda dodju na Exit Quote
Protagonist Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 hm grcka... 20 jun.... ima sanse da odem i vratim se na metallicu Quote
voodoo_ Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 ima se mozhe se... ja gledam kako da nakupim pare i za metallicu... Quote
Protagonist Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 ribice loze se pa ja nisam rekao da idem, nego mozda.... odem kod prijatelja u grcku na judas i vratim se sa njim ovde u bg na tallicu zavisi kakva bude novcana situacija tada kod mene Quote
Pharmaceut Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ljudi bre,pisite nesto na ovu temu,ne smemo da dozvolimo da ovakve Legende imaju bednih 5 stranica :ne: Quote
Pharmaceut Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ajde recimo da napravimo glasanje za najbolji album!Ja dajem glas Painkiller-u koji je za dlaku ispred Screaming For Vengance Quote
Anarki StarScream Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 ja moj glas dajem albumu Defenders Of The Faith a odmah iza Turbo i Screaming for vengance Quote
Recommended Posts