RNA Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Хихихи, ови из Symphony X су се зајебавали на рачун Мајка ЛеПонда, басисте. Рекоше, није ли мало иронично то што хомофобичан тип носи "Defenders Of The Faith" мајицу. Quote
The Trooper Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Evo ovako... Judasi su najbolji Metal bend ikada. Kada neko toliko godina radi toliko kvalitetnu muziku i kad neko sa toliko godina ocuva Metal duh, specificnu energiju i glas, onda tu vise nema dileme Halford jeste Bog Metala. Tacka. halford... potrosio se on mnogo, nema vise nista Quote
Wise Owl Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 halford... potrosio se on mnogo, nema vise nista Quote
The Trooper Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 bez ljutnje ali skoriji koncerti nisu vishe to sto su nekad bili... nazalost sam to uspeo da prosudim samo na osnovu bootlega i mnogo negativnih utisaka... Quote
lemmy sixx Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Jebati ga,ja sam gledao onaj "Rising The East" i odlicno je.I Halford,kao i celokupan nastup benda.Odlicno je otpevao,samo mi se ne svidja sto je 2-3 puta ubacio neki growl,to je totalno nepotrebno i glupo. Quote
Anarki StarScream Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Jeste, onaj efekat je bio retardiran ... ali sta ces, mator je, plus je izlapeo :). Inace moj drug dok je bio na moru cuo je kako Priesti dolaze u oktobru. Frubi, jel' to istina? Quote
Bata Trokrilni Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Mnogo jak koncert Rising in the East. Da li dolaze u oktobru? Ja mislim da nema šanse. Quote
Anarki StarScream Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Cek', jesi li ti mozda frubi? Jel' ti organizujes koncerte? Jesi li ti mozda menadzer Judas Priest-a? Jesi li im mozda main groupie? Ako nisi nista od ovoga zasto se onda koji kurac javljas?! Nisam pitao za globalno misljenje, niti sam poceo raspravu o mogucem dolasku, pitao sam Frubi-a da li zna nesto o tome. Quote
Wise Owl Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 @Anarki Tesko da ces dobiti ovde odgovor... Retko Frubi zalazi na ovu temu Quote
Anarki StarScream Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Kreten! Sta sada? Kao da mu saljem pp? Quote
Bata Trokrilni Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Pa Frubi ne bi ni organizovao koncert Judas-a, kao što ni Maidene nije organizovao. Tako velike bendove može da dovede samo neka veća promoterska kuća. Quote
The Trooper Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 cekaj jel bese promoteri za maiden neki makedonci? Quote
Anarki StarScream Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Ok, kontam da nece on organizovati. Ali poenta je da sigurno zna vise od nas svih ovde. Quote
Wise Owl Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Ok, kontam da nece on organizovati. Ali poenta je da sigurno zna vise od nas svih ovde. Videla sam se veceras sa Frubijem i on nema pojma - tako da je "vest", nazalost, verovatno lazna... Quote
Prisoner of Dreams Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Halford - Metal God Essentials Vol.1 http://rapidshare.com/files/48401527/H____7.rar.html pass -- www.mediaportal.ru Quote
Layla Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Evo ovako... Judasi su najbolji Metal bend ikada. Kada neko toliko godina radi toliko kvalitetnu muziku i kad neko sa toliko godina ocuva Metal duh, specificnu energiju i glas, onda tu vise nema dileme Halford jeste Bog Metala. Tacka. Svaka cast! Ako ne najbolji, svakako u 3 najbolja. Sto se Halforda tice, on je jedan od retkih muzicara koje neobjasnjivo mnogo volim. O postovanju i divljenju prema svemu sto je uradio ne moram da govorim.. I opet - ON JESTE BOG! A svi oni koji ne slusaju Judase jer nece da slusaju "pedera" mogu samo da mu se sagnu Ovih dana sam se nesto uhvatila za Turbo Quote
Rox Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Nakon Painkillera je trebalo ukinuti heavy metal kao pravac. Nema se tu sta vise dodati. Quote
dr.lecter Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ta ti je Njegoseva... Ali opet...neka nas jos malo Quote
Rox Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Koji Njegos? To sam cuo davno od nekoga....sinoc naletim na Painkiller live na youtubu i to mi odmah pade na pamet. Mada i Resurrection je jebena. Quote
Rox Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Sorry, mozak mi ne funkcionise dok ne popijem 2 litre kafe. Ovo je bilo kao Djuro za Ham(l)eta. ili ono "sta cito?...ma drzo u ruci". Quote
Am. Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Zna li neko nesto o remaster izdanjima Judasa, kojih godina se to radilo, sta se radilo, tj. je li dodavano nesto, budzeno... Ne nadjoh nista na netu o tome. Quote
The Trooper Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Zna li neko nesto o remaster izdanjima Judasa, kojih godina se to radilo, sta se radilo, tj. je li dodavano nesto, budzeno... Ne nadjoh nista na netu o tome. preslusaj jedno preslusaj drugo i kazce ti se samo.. po meni su samo dodali neke bonus pesme... Quote
Recommended Posts