Am. Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Ok, mada bih voleo da procitam nesto o tome, pa ako neko nadje nesto neka postavi link. Blagodarim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 (edited) Svi albumi pocev od Sin After Sin pa do Painkillera su uradjeni sa bonusima i remaster verzijom.Na svakom se nalaze po 2 pjesme jedna neobjavljena i jedna standardna ali uzivo.Jedino je Live in Japan iz´79 uradjen sa 4 pjesme dodatka. Prva dva nisu jer nemaju pravo na "SVOJE" albume koje ima Gull records. Kao sto sam rekao prije 100 godina reci cu i sada da je to mlacenje para tako da mi nepada na pamet da kupim cd sa ovim remasterovanim albumima. Kupio sam sve njihove albume u ´80 sluzbeno i to je dovoljno sa moje strane... Rasenje je doslo samo od sebe 2-3 godine kasnije kad sam pronasao plocu sa svim tim bonusima, Japansko izdanje za nekih 30€ Daklem vako... Side A 1.Prisoner Of Your Eyes 2.All Fired Up 3.Thunder Road 4.Fire Burns Below Side B 1.Turn On Your Light 2.Race With The Devil 3.Fight For Your Life 4.Red,White,Blue 5.Living Bad Dreams Prisoner... je balada i malo me podsjeca na Beyond The Realms...nije lose All Fired Up je brza metal cepacina u stilu Eat Me Alive iliFreewheel ali ipak prosjecna... Thunder Road je isto brza ali ovde se vec vidi kvalitet,odlicna stvar Fire Burns Below je nesto u stilu Monster Of Rock sa Ram It Down albuma samo je meni ova stvar za klasu bolja... Turn On Your Light pocinje kao balada a zavsava se kao power song u nekom mid tempu... nije bog zna sta Race With The Devil, odlicna stvar i kladim se da su je napisali jos u 70´ima tu produkciju i taj touch i lagano bi mogla stajati na Sin After Sun Ili Killing Machine LP Fightin For Your Life Je u stvari Rock Hard Ride Free samo sa drugim refrenom tekst je skoro isti ili slican...nepotrebno Red,White,Blue je navijacka himna koju su posvetili Birmingham City-u Partizanova himna je bolja i cvrsca za 2 klase Living Bad Dreams je mozda najbolja stvar zajedno sa Fire Burns Below I Thunder Road i zato bi neko u Priest klanu trebao da dobije po nosu sto se ove 3 stvari nisu nasle na regularnim albumima Ja oduzih... Edited September 2, 2007 by dr.lecter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Svaka cast! Ako ne najbolji, svakako u 3 najbolja. Sto se Halforda tice, on je jedan od retkih muzicara koje neobjasnjivo mnogo volim. O postovanju i divljenju prema svemu sto je uradio ne moram da govorim.. I opet - ON JESTE BOG! A svi oni koji ne slusaju Judase jer nece da slusaju "pedera" mogu samo da mu se sagnu Ovih dana sam se nesto uhvatila za Turbo Sasvim se slažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am. Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Mora da mu ispod kaisa pise "KILLER" ! Salim se, ziveo Halford! Hvala Doktore, napisao si odlican recept sa detaljnom dijagnozom! Lepo je videti kad neko tako prati stvari ! Evo ga link za cisto koga zanima kako se snalaze zene na Halfordovom mestu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Macola je stvarno surov djetic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Ово је ваљда период мало пре Рока-роле ако не грешим. Који су хипици били тад, а у шта се претворише. Хехе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Old Grey Whistle Test je ja mislim 75, znaci izmedju Rocka Rolle i Sad Wings Of Destiny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Kada ce novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Old Grey Whistle Test je ja mislim 75, znaci izmedju Rocka Rolle i Sad Wings Of Destiny. Tu je svirao i Thin Lizzy sa Geri Murom i Kozi Povelom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Kada ce novi album? pa pazi buduci da priest uvek prave velike najave, a mnogo kasne... recimo sredinom ili krajem 2008? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Вероватно. И биће концептуалан, о Нострадамусу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Вероватно. И биће концептуалан, о Нострадамусу. da to je vec zvanicno objavljeno i potvrdjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Ja sam cuo kao do kraja godine ce izaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Judas Priest...jedan od mojih omiljenih heavy bendova, dopadaju mi se i Ripper i Halford...Najbolji albumi su mi Painkiller, naravno, i Sad Wings Of Destiny...Pesma Beyond The Realms Of Death... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 @Prowlere svede priest na painkiller i sad vings of destiny... Ja sam cuo kao do kraja godine ce izaci.to bi bilo lepo,ali ovo sredina 2008 je bila samo moja slobodna procena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 (edited) @Prowlere svede priest na painkiller i sad vings of destiny.. Rekao sam, "najbolji albumi su mi" znaci meni ne nekom drugom Edited September 25, 2007 by *Prowler* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 pa imAju oni i drugih pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Meni su licni favoriti stariji albumi, pre svega ono iz 70-ih. Sad Wings Of Destiny, Sin After Sin i meni omiljeni JP album Stained Class. Unleashed In The East je jedan od najboljih live albuma ikada. Period od Hell Bent For LEather do Defenders Of The Faith mi je takodje jako dobar, pogotovo British Steel i Screaming For Vengeance. Turbo i Ram It Down mi nisu nesto, Painkiller je jako dobar, ali mi nekako nije toliko omiljen. Vise mi pasuju raniji albumi. Ono nakon toga nemam, al cu nabaviti. Sto se tice prvog albuma, tj Rocka Rolle, on mi je malo nezreo. Mislim da nije toliko los kao sto cesto mnogi JP fanovi govore da jeste ali definitivno nije na nivou onoga sto je doslo kasnije. Mada ima i tu dobrih pesama, poput Cheater i Never Satisfied. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 (edited) Meni su licni favoriti stariji albumi, pre svega ono iz 70-ih. Sad Wings Of Destiny, Sin After Sin i meni omiljeni JP album Stained Class. Unleashed In The East je jedan od najboljih live albuma ikada. Period od Hell Bent For LEather do Defenders Of The Faith mi je takodje jako dobar, pogotovo British Steel i Screaming For Vengeance. Turbo i Ram It Down mi nisu nesto, Painkiller je jako dobar, ali mi nekako nije toliko omiljen. Vise mi pasuju raniji albumi. Ono nakon toga nemam, al cu nabaviti. Sto se tice prvog albuma, tj Rocka Rolle, on mi je malo nezreo. Mislim da nije toliko los kao sto cesto mnogi JP fanovi govore da jeste ali definitivno nije na nivou onoga sto je doslo kasnije. Mada ima i tu dobrih pesama, poput Cheater i Never Satisfied. ovo je otprilike i moje misljenje, samo sto je Sentinel po meni jedna od najboljih pesama Edited September 28, 2007 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Pitam se koliko li je likova trpalo Halforda? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Pitam se koliko li je likova trpalo Halforda? :) Pre tebe ili posle tebe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Pre mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ovo je otprilike i moje misljenje, samo sto je Sentinel po meni jedna od najboljih pesama +1,+1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ne znam sta ti to +1+1 znachi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Bezuslovno slaganje sa iznešenim stavom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts