Wise Owl Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...videoid=2153030 Nadjoh Roba, kako skace bandzi Nadjoh Roba... jbt. kako ovo dobro zvuci :) :) Quote
Andrija Smith Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Jednostavno razbijaju, jebeno su dobri uzivo! U zadnje vreme ne mogu da se odvojim od pesme Electric eye, a najbolji album mi je Sin after sin. Naravno ima tu jos mnogo pesama i albuma koji kidaju ali me mrzi da pisem... Quote
_powerslave_ Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ma Painkiller i British Steel najbolje sto su Judasi uradili Quote
Cranium Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Albumi sa Ripperom su mi malo slabiji a Halford je zakon, ceo njegov opus je super, naj alum mi je Screaming for vengeance Quote
ZmYchE Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 (edited) Link ka temi GIRLSCHOOL Vodi se pitanje cija je pesma : "Race With The Devil" - Judasa ili Girlschoola... MOJ POST Hm, hm, hm... Edited October 23, 2007 by ZmYchE Quote
Layla Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Сад гледам ко све долази и капирам да нешто опако фали... Има ли овде јуначке организације која би довела Џудасе? Мислим да би то било лепо. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Zmyche: ne znam o cemu se radi... ali ako pricate o pesmi Race with a devil on Spanish highway, to je instrumental Al Dimeole, a obradjivao ga je i James Murphy na svom solo projektu , i mnogi drugi ... ne mog se setim gde sam jos cuo ... Layla: pre bih isao na koncert u prvi red, nego sto bi se latio organizovanja, lakse mi je . Quote
Layla Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Хаха, извини, али морам: сви сте ви организаторске пи*ке! Долази она Риана (брате...), а не мож' нико Џудасе да доведе Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 prvo valjda treba da se pojavi neki info o turneji, a o tome još ni reči Quote
Dead Man Drinking Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Realno! Ko je sve došao/dolazi u Srbiju, a od Judas-a ni traga ni glasa. Bar su oni više nego odlični i (verovatno bitnije) mnogo poznati, da može da se organizuje veći koncert. Bukvalno su najstariji Heavy bend, a neće svirati 100 godina. 'Oćemo Judas Priest u Sbriji! Quote
Layla Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Realno! Ko je sve došao/dolazi u Srbiju, a od Judas-a ni traga ni glasa. Bar su oni više nego odlični i (verovatno bitnije) mnogo poznati, da može da se organizuje veći koncert. Bukvalno su najstariji Heavy bend, a neće svirati 100 godina. 'Oćemo Judas Priest u Sbriji! То је то Quote
VoivodBG Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Kada sam bio u NS na Blaze-u pricao sam sa jednim likom koji je tamo prodavao merchandise,i spomenuo je da ce neko mozda dovesti Judase u februaru/martu sledece godine....e sada moze biti da je to patka,mada ko zna,kako nam dolaze razne budze u poslednjih godinu i po dana,ne bi me zacudilo da gledamo JP uskoro Quote
_powerslave_ Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Au za te Judase sam se naslusao kako ce doci... te priche slusam mesecima, ali bio bi red da se dovedu. Quote
dr.lecter Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Link ka temi GIRLSCHOOL Vodi se pitanje cija je pesma : "Race With The Devil" - Judasa ili Girlschoola... MOJ POST Hm, hm, hm... Kako si to Serlokholmsovski pronasla,svaka ti cast Ja nisam znao a nije me ni vuklo da pronadjem cija je... Quote
ZmYchE Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 (edited) Pa vodile su se debate, jedni pričaju ovo, jedni pričaju ono i onda me udarilo da nadjem, jer svi su lenji da traže po netu, prelistaju neke informacije i nadjem U svakom slučaju - DOVEDITE NAM DZUDASEEEE Edited November 7, 2007 by ZmYchE Quote
Painkiller_JP Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Pa vodile su se debate, jedni pričaju ovo, jedni pričaju ono i onda me udarilo da nadjem, jer svi su lenji da traže po netu, prelistaju neke informacije i nadjem U svakom slučaju - DOVEDITE NAM DZUDASEEEE Tako je dovedite nam DŽ-DŽudase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jabba the Hutt Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Prikljucujem se apelu! Priest! Priest! Priest! Priest! Quote
Bata Trokrilni Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Dovedite ih pre nego što se pretvore u žive mumije. Kad sam gledao njihov poslednji DVD, bio sam impresioniran koliko su jaki i dan danas, a ujedno mi je bilo teško pri pomisli da su već matori i da neće moći još dugo to da rade. Quote
_powerslave_ Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Dovedite ih pre nego što se pretvore u žive mumije. Kad sam gledao njihov poslednji DVD, bio sam impresioniran koliko su jaki i dan danas, a ujedno mi je bilo teško pri pomisli da su već matori i da neće moći još dugo to da rade. Zalosno je gledati Roba na tom dvd-u kako se muchi, strashno... Quote
ZmYchE Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Штедите паре. Најозбиљније. Ovo izgleda kao da znaš nešto, što mi ne znamo Uhu hu .... Quote
Perfector Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Zmyche: ne znam o cemu se radi... ali ako pricate o pesmi Race with a devil on Spanish highway, to je instrumental Al Dimeole, a obradjivao ga je i James Murphy na svom solo projektu , i mnogi drugi ... ne mog se setim gde sam jos cuo ... Promasaj totalni . Niko nikog nije pokrao..."Race With The Devil" koji su Priesti objavili je obrada benda The Gun, sto je jelte Zmaja i rekla u nastavku njenog posta za koji je dala link . S druge strane, "Race With The Devil" koji izvode Girlschool je njihova autorska stvar i jedan od njihovih uspeshnijih singlova. Dalje, josh neshto shto ste smetnuli s uma je chinjenica da originalni "Sin After Sin" album iz 1977 NE SADRZHI "Race With The Devil" vec je ista iako snimljena dosta davno, objavljena tek kao bonus na remasterizovanoj verziji "Sin After Sin" - a koja je ako se ne varam izashla 2001e. Toliko Quote
ZmYchE Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 To sam i ja rekla, ali txt pesme Race With the Devil je isti kao i u Judasa i u Girlschool... E sad moguće da sam se i ja zeznula oko toga, mada iskreno, čisto sumnjam, jer sam baš izdetaljisala potragu :shy: Quote
Recommended Posts