crusader84 Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Najzad nekih vesti o Judas Priest! Na onom oficijelnom sajtu promaja, ali ima na nekim drugim... http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=83881 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Да, Лајла зна нешто што ви не знате, а ја зна шта она зна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Znachi dolaze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layla Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Да, Лајла зна нешто што ви не знате, а ја зна шта она зна. Дрољо трачарска Није моје да одајем туђе пословне тајне, штедите паре, али не смем вам рећи за шта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Aj shta vas koshta da kazete, ko da ce saznati ceo svet a ne nekoliko nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 jedva chekam da izadje novi album, ali ako kazu da ce da izadje tokom 2008, to mi zvuchi kao pochetak ili sredina 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) Jebo mater, ja sam samo nešto čuo da se pregovaralo/pregovara/pregovaraće se za Maiden, Priest, Whitesnake, Dream Theater, Symphony X, Avantasia, Guns N' Roses... Kontam da ako 2-3 od svih njih dodju sledeće godine biće do yaya, no najbolje da računamo da svi oni dolaze pa u skladu s tim štekamo kintu, ne' da se baci ako pretekne. btw Hanoi Rocks dolazi na neki kao fest u Nišu u maju, za koji se samo nadam da ga ne organizuje onaj Vujin. Ono za šta ja već počinjem da štedim su Maideni u Hrvatskoj, pa ako dodju ovde, molim lepo, za mene bolje. Edited November 10, 2007 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Bla... Neko od nasih promotion kuca ima nameru da ih dovuce hahaha NJaaaa!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Jebo mater, ja sam samo nešto čuo da se pregovaralo/pregovara/pregovaraće se za Maiden, Priest, Whitesnake, Dream Theater, Symphony X, Avantasia, Guns N' Roses... Kontam da ako 2-3 od svih njih dodju sledeće godine biće do yaya, no najbolje da računamo da svi oni dolaze pa u skladu s tim štekamo kintu, ne' da se baci ako pretekne. btw Hanoi Rocks dolazi na neki kao fest u Nišu u maju, za koji se samo nadam da ga ne organizuje onaj Vujin. Ono za šta ja već počinjem da štedim su Maideni u Hrvatskoj, pa ako dodju ovde, molim lepo, za mene bolje. Svi ti bendovi koje si naveo moraju se gledati ukoliko dodju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Ma samo da dodje Dzudaja, ovi ostali sem Maidena im nisu do kolena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Hmmm voleo bih da ih vidim LIVE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Неси једини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Hmmm voleo bih da ih vidim LIVE ! "a ja ne bih, koji ce mi jos i judasi kurac... pfff, bolje da uchim matematiku" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Heh... Koji bi to zdrm koncert bio... Heavy metal serbian parking lot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Heavy metal serbian parking lot Bilo bi jos crnje, cenim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 pa fuckin' da se doda je suviše USA fazon...Tako da mora neki fazon srbenda 101% ahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) e da mi je da ih vidim i AC/DC pa da umrem ko dingospo Edited November 22, 2007 by metallicus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 I ja isto, samo jos da vidim i AC/DC i Iron Maiden pa da se upokojim s' mirom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Uh, ja bih morao da vidim više njih. Sem Judasa, Alice Cooper-a i Axel Rudi Pell-a, Nightwish, zatim Savatage, ako se okupe, King Diamond-a i Grave Digger, koje sam propustio, kao i Saxon, za koji sam ostao uskraćen. I, naravno, Iron Maiden i Helloween još po jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Složismo se i oko ovoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Ma ja josh samo da vidim Black Sabbath, Judas Priest, Saxon, Savatage, AC/DC, Motorhead, Kiss, Whitesnake, Alice Cooper, Aerosmith, Heaven & Hell, Led Zeppelin, King Diamond, W.A.S.P. , Megadeth, Scorpions, Dream Theater, DIO, Slayer, Testament, Iced Earth i josh mnogo mnogo... zaista mnogo ima bendova koje treba odgledati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 I ja isto, samo jos da vidim i AC/DC i Iron Maiden pa da se upokojim s' mirom jbg... i 99 ostalih bendova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Na prvIM mestima su mi: Savatage tj. Jon Oliva's Pain Saxon Doro Pesch LizzY Borden Grave Digger (ponovo) Scorpions Led Zeppelin (iako su možda male šanse) Megadeth WASP (može ponovo) Agent Steel (pošto sam propustila ) Vicious Rumors (takodje) Metal Church ( ) Death Angel Artillery (ponovo se okupili i krenuli sa radom) UDO Apollo RA (imaju samo jedan album ima tema ovde..oni nažalost ne postoje više davno još su prestali ali *ebu majke kakav su bend bili) Testament ............... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Sta me cimate, bre? Vidim neke silne nove postove i pomislim imate neke vazne infoe, a vi skrnavite temu o Judasima time koga biste voleli da vidite... Priesti su JEDNI, JEDINSTVENI, NENADJEBIVI I NEPONOVLJIVI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 jbg... i 99 ostalih bendova Ih pa mislis da ih ne bi mogao nabrojati bar 50, ali zelje su jedno a realnost drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts