Anarki StarScream Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 sta mislite o njima...meni su uz iron maiden neprevazidjen bend najbolji album-painkiller( dvoumio sam se da li da stavim taj ili screaming for vengeance) najbolja pesma-night crawler najvece razocarenje-Rob Halford je peder. barte sto nisi stavio ovu temu kao vema vaznu? :? :x :x :x Quote
VEPAR Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Ovi ljudi su svirali HEAVY METAL u punom smislu reci. HALFORD je najbolji heavy metal pevac. po mom misljenju ima i drugih dobrih albuma osim painkillera: sad wings of destiny 1975 unleashed in east livr 1979 screamin for vangance 82.... Quote
ch1zra Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 priesti own kewe... Painkiller, Nightcrawler, Hell patroll , metal meltdown...i naravno the lagana Close to you... znaci oni i maideni metalni mamojebi... Quote
Holy Diver Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Priest Live meni jedan od omiljenih live albuma!!! Quote
VEPAR Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Nrocito ,,OUT IN THE COLD,, sa istoimenog live albuma Quote
Holy Diver Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 da prva stvar!!! i standardno dobar Electric Eye a: Quote
Pharmaceut Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Taj Live je fenomenalan,mada me cudi kako nisu svirali neke njihove legendarne pesme poput Devil's Child,Screaming For Vengance ili Beyond The Realms Of Death :? Quote
Guest 10 dinara Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Najjaci album mi su Painkiller i Screaming For Vengance dok mi Defender of Faith nekako najslabiji. Svidja mi se i Jugulator zato sto me mnogo podseca na Slayer. Sad treba da preslusam Turbo i Ramith Down. Omiljene pesme su mi sve sa Painkillera,The Hellion Electric Eye,Screaming For Vengance i Dead Meat. Quote
Pharmaceut Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Jedini albumi koje nisam slusao su Judulator i Demolation ali sam da se bas razlikuju od ostalih i da su i suvise "brutalni" ali nadam se da ce se Priest-i vratiti korenima i onom pravom Heavy zvuku,novi album izlazi ove godine i peva naravno BOG !Samo da dodju u Bg na ovoj turneji,ma jebes Metallicu...JUDAS PRIEST,JUDAS PRIEST Quote
Cryfemal Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 JUDAS PRIEST je bend koji je otvorio vrata velike svetske heavy metal scene. To sto sada sviraju nema veze sa onim sto je bilo prezentovano u proslosti, medjutim izgleda da bend nikada ne stari. Quote
Secret_Player Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 ma nevidjeno dobri....Halforda skoro niko ne moze da skine...a solaze gitariste[npr. ram it down] pusta zelja...!!! Quote
Fantomni Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Priest-i su bogovi ! Odslusao sam skoro svaki album ukljucujuci i prvi... Savrsenstvo ! Quote
Mr. Smarty Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Rocka Rolla savrsenstvo :roll: :roll: :roll: Quote
Fantomni Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Sta mu hvali? Vecina ljudi je samo odslusala "Painkiller" i dodju da komentarisu... Prvi album jeste sporiji od ostalih ali je odlican ! Ako se tebi ne svidja, ili bilo kome, to je stvar ukusa (loseg). Quote
Mr. Smarty Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 Pa nije samo stvar u brzini...I Sad Wings of Destiny je spor ali je zato savrsen...ti si prvi covek koga sam cuo da je rekao da Rocka Rolla nije sranje...ali ok Quote
Fantomni Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 Ma ljudi opet kazem....stvar ukusa ! Quote
Anarki StarScream Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Ja cu ici na koncert ma gde god bili a: Kume idem sa tobom. Quote
Anarki StarScream Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Vodimo i moju zenu sa nama, moze i Kai-a Quote
Kai Hansen Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Vodimo i moju zenu sa nama, moze i Kai-a Vodite me slobodno. Necu se buniti. Quote
Whispering Wolf Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 Definitivno jedna od najboljih metal grupa.Omiljeni album mi je Painkiller i pjesma takodje. Quote
Vlaja Buraz Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 'Turbo Lover', hi-octane produženi mix (7:21), 163 puta u 2 dana. Ko to nadjebe nek' se javi. Quote
Recommended Posts