_powerslave_ Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ja očekujem par stvari sa Defenders of the faith, po mogućnosti Some heads are gonna roll i The Sentinel. Ma bilo shta da odsviraju sa Defendersa ja sam zadovoljan... al primetio sam da pesme sa tog albuma izbegavaju... ne znam zashto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomma Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Nećeš čuti ništa iz Ripper-ovog perioda. Halford neće da ih peva, kao što Ozzy nije hteo da peva Dio-ve pesme u Sabbat-u. Ja bih jako voleo kad bi preskočili komercijalne pesme tipa Living After Midnight i You've Got Another Thing Coming. Nema ni potrebe da ih, peva, a kako mislis da preskoce ono sto su najveci komercijalni hitovi? Nadamo se Sentinelu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Dobro je da makar nešto sviraju. Imaju oni puno albuma, ne mogu sve da pokriju. I Helloween izbegava da svira moje omiljene pesme, pa se ne žalim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ma bilo shta da odsviraju sa Defendersa ja sam zadovoljan... al primetio sam da pesme sa tog albuma izbegavaju... ne znam zashto... Napokon da procitam nesto pametno ovde , Defenders je meni najbolji Priest album uz rame Painkilleru . Ne sviraju nista sa defendersa vec godinama . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 @Totamealand: Pravo zboris Tyrant, mnogo dobra pesma.. al svirati je sigurno nece,... mnogo malo ljudi uopste zna da ta pesma postoji... nazalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Riding On The Wind jebeno mora biti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 @Totamealand: Pravo zboris Tyrant, mnogo dobra pesma.. al svirati je sigurno nece,... mnogo malo ljudi uopste zna da ta pesma postoji... nazalost Meni je Tyrant jedina pesma sa SWOD koju stvarno gotivim. Genijalna stvarčica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 ma pjesma lochness je ludilo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Juče sam ponovo gledao Rising in the East. Ne znam zašto sam se bio istripovao da je pesma Hell Patrol na tom DVD-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Inache jel ste primetili na tom dvd-u kad Halford najavljuje Breaking The Law kako jedan Japanac u publici pochinje da plache.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Video sam i mislim da je plakao i pre te pesme. To znači da je plačipička. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Ne bih bash rekao... jbg proradile emocije u choveku... el tebi nikad nisu krenule suze na nekom certu kad chujesh omiljenu pesmu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Inache jel ste primetili na tom dvd-u kad Halford najavljuje Breaking The Law kako jedan Japanac u publici pochinje da plache.... Pa zar je toliko ne gotivi? Zezam se. Ja sam skoro zaplakao kada je Blaze počeo prošle godine da peva Como estais amigos. Bilo je sjajno, mislim da su se neka tri, četiri lika ispred mene uhvatili u krug i počeli da plaču. Eto kako pesma budi emocije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 muzika je chudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Vala jeste... ja recimo kad god slusham pesmu The Idol od W.A.S.P.a dodje mi da zaplachem.... budi emocije u meni strashno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Plačkopičci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warner Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Pa to ti je Halford,pishti ko zena. Celava mu muda kastrirana, trpa se sa svim clanovima svestenika jude od pozadi + se i oralno zadovoljavaju,zlo i naopako a nisu nimalo tr00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ti si lud i kako znas sve to?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Pa to ti je Halford,pishti ko zena. Celava mu muda kastrirana, trpa se sa svim clanovima svestenika jude od pozadi + se i oralno zadovoljavaju,zlo i naopako a nisu nimalo tr00. vidi ga ovaj ljubomoran na halforda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 mozhda i jeste:) odakle znash meni je kul kad je imao onu duzhu kosu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Тек тад је изгледао као прави дерпе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 jezbre ... e da gle ovo Album about French prophet will include orchestration; live show will have 'more costume changes than Cher.' http://www.mtv.com/news/articles/1535473/2...as_priest.jhtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Originalnost. Ovaj album ili će biti eksplozija u najpozitivnijem smislu ili će ih upropastiti. Ne znam kako će se uklopiti orkestracija i taj opera fazon, samo se nadam da se to fino uskladi i da ostane ''metal''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 pa turbo je bio isto izlet u nepoznato, pa su mishljenja bila podeljena niti ih je proslavio niti ih je upropastio kao sto amolad mejdene nije bacio u senku iako je SRANJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 pa turbo je bio isto izlet u nepoznato, pa su mishljenja bila podeljena niti ih je proslavio niti ih je upropastio Али га сви избегавају. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts