The Trooper Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 kakve su mnoge koje je Priest kasnije snimio. Mnoge? ja brojim dve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Ako računaš samo spore pesme, da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 pa da ostale su bash heavy... i zlo i naopako... mislim na painkiller i na angel of retrebution ostalo je davno apsolvirana tema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 A "Jugulator"? Он није хеви? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Где није бољи, си луд? Између та два албума светлосне године разлике. Није фантастичан албум, као онај који му је следио, али је добар. A i ti budala, da izvinesh, se uzbudjujesh zbog Princhevog komentara.. mislim: Johny B. Goode kvari utisak celog albuma. Nije im trebala obrada tako glupe pesme. Najjača pesma na tom albumu je Monsters of Rock. shta vishe reci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) A "Jugulator"? Он није хеви? ono nije priest za pocetak mislim jes priest, al kurac Edited March 10, 2008 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ima na tom albumu mračnih pesama. Ali imaju nu metal prizvuk i to mi se ne sviđa. Isto kao Demolition. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 ono nije priest za pocetak mislim jes priest, al kurac Изгледа да сам ја једини човек коме се тај албум свиђа. Баш је до јаја разбијачки, само да је бржи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ok album, ali mi je "Demolition" daaaleko bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Изгледа да сам ја једини човек коме се тај албум свиђа. Баш је до јаја разбијачки, само да је бржи. samo da je brzi, manje tvrd i da peva HELLford Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Мени је ту Овенс савршен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Tj. da je pravi heavy, nezagađen industrijom i nu metalom. Što se Owensa tiče, on peva bolje nego što Halford sada peva sigurno, a možda i bolje nego što je ovaj ikad pevao. Uopšte se ne radi o njegovom pevanju, već o očajnoj muzici na ta dva albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Нема ту говора о било каквом ну металу, јер тај термит није ни постојао када је "Jugulator" снимљен. Јес' модернизованије, али самим тим не значи и да је лоше. Убедљиво најјаче песме са тог албума, мислим да сам то раније доста пута поновио, су ми 'Bullet Train' и 'Cathedral Spires'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Lepa kolekcija. Brate, koliko su ti matori POE i SWOD? Heheheheh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Oho svaka chast, ja na plochi imam samo British Steel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Koje je izdanje ono u zadnjem redu drugo zdesna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 touch of evil singl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Lepa kolekcija. Brate, koliko su ti matori POE i SWOD? Heheheheh... E druze namerno sam stavio te dve u prvi red kako su im pohabani omoti.Kad sam bio klinac nisam znao da cuvam to kao sada al sam zato od starijeg brata stalno dobijao zaushke. Oho svaka chast, ja na plochi imam samo British Steel. Hvala,hvala!!! Nemam ni ja sve a i ove pohabane moram da zamenim sa novim...Fali mi Rock a rolla i ove novije posle Painkiller-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Fali ti i Ram it down. Ja imam samo onaj Priest live '07. Mnogo dobar i potcenjen live album, ekstra set lista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Мени тај доца набавио на 3 плоче, фантастичан живи албум... И има све најбоље песме са "Jugulatora". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ajde dajte vise termin kad ce da izadje album... leba ti nacekacemo se mi, a oni ce album izadti posthumno ... fuck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaSSa Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 'ajde da se prikacim i na ovu temu! Ne znam sta se pricalo pre, al' sta mislite, da l' ce da pocnu koncert na Castleu sa The Hellion i Eletric Eye (sto bih bas voleo ), ili mozda necim sa novog albuma, tipa Revolution ili Hellrider? I da l' ce da peva neke Ripperove pesme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ripper-ove pesme nema šanse da peva, album Angel of Retribution neće biti novi, jer izlazi Nostradamus, a sa Electric Eye bi bilo logično da počnu, osim ako se ne odluče da opale ceo Nostradamus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Ripper-ove pesme nema šanse da peva, album Angel of Retribution neće biti novi, jer izlazi Nostradamus, a sa Electric Eye bi bilo logično da počnu, osim ako se ne odluče da opale ceo Nostradamus. to ne bi bilo malo verovatno, pogledaj onaj link sto sam poslao pre par postova ... eve: http://www.mtv.com/news/articles/1535473/2...as_priest.jhtml Edited March 14, 2008 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts