Night Prowler Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ima li neko novi album? Vidim da na Metal Archives vec imaju duzine pesama objavljene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Uuu, sto minuta album! Odlično!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 taman da ga celog izdrndaju na concertu, ali se nadam da u Smederevu neće... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Uuu, sto minuta album! Odlično!!! Ne znam shta je tu odlichno...puno je bre sto minuta....al videcemo na shta ce da lichi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Znaš zašto... Kada bend snimi dupli album, volim da je ''stvarno'' dupli. Ne kao kad je Helloween izdao The Legacy - dupli album, a mogao je da stane na jedan CD jer traje 79 minuta. Ovo se zove pravljenje albuma sa razlogom. Uostalom, tri godine ništa nisu izdali, pa su se odužili malo dužim izdanjem. Samo se nadam da ga neće svirati celog kod nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Dobra je i ova nova stvar, bas mi se svidja Pa ako alubum bude bio dupli tim bolje! Vise Judas Priesta za nas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Takođe. Meni se Visions nešto više sviđa od Nostradamus, i, s obzirom na to da mi je Worth fighting for bila omiljena sa AORa, nadam se da će na albumu biti još stvari u fazonu Visions. Up The Priests! Jeste, himnična je nekako. I meni se isto sviđa. Mislim da će album biti dobar, u najmanju ruku kao prošli, mada je konceptualnost zajebana stvar. Verujem da će se snaći s tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Procitao sam da ce na albumu Rob pevati neku pesmu na italijanskom, da ce biti neke spanske gitare... Valjda nece da smaraju s time previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Za ovaj album kazu da ce da ima mnogo akustichnog materijala, tako da...sve je moguce, jebiga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Pa kad je 100 minuta album mozhe da ima svega i svachega,pa chak i metala pored sve te akustike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Pa imali su Judasi akusticne i instrumentalne pesme i na drugim albumima, pogotovo onim stariji (Sad Wings, Sin After Sin itd) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Procitao sam da ce na albumu Rob pevati neku pesmu na italijanskom, da ce biti neke spanske gitare... Valjda nece da smaraju s time previse. Što da ne? Uvek podržavam eksperimentisanja, pa šta bude. I da, već je bilo par stvari sa akustičnim gitarama... Nisu bile nešto, ali ovo će valjda da valja. Heheheh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Pa imali su Judasi akusticne i instrumentalne pesme i na drugim albumima, pogotovo onim stariji (Sad Wings, Sin After Sin itd) Niko ne kaze da nisu imali. Ali sada ce ih imati vishe nego ikad, mnogo vishe, tako reche neko iz benda, Tipton il chiji sam vec 'vju skoro chitao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Kad je Blind Guardian mogao da se proslavi sa The Bard's Song - In the Forest, ne vidim zašto bi akustične stvari bile problem kod Priest-a. I akustična gitara je gitara - mnogo bolje nego sintisajzeri i elektronika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 pa da, naravno da je bolje............. al nadam se da nece bas previse biti, jer ocekujemo album slican Painkiller-u............... (tj ja ocekujem da bude slican Painkiller-u)............................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Evo ga taj intervju: http://www.roadrunnerrecords.com/Blabbermo...ewsitemID=95684 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Moguce je da je fake, proverite, posto ja ne mogu preko dial-up-a: http://rs357.rapidshare.com/files/11623620...riest_-_War.rar Bila je ova pesma na YouTube, ali su je uklonili pre nego sto sam je pogledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ovo je ta pesma, mada je u nekoj skroz slaboj verziji. Čudna pesma, baš mračna, valjda će ostaviti jači utisak u pravoj verziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Procitao sam da su Visions i ova pesma pustene na nekom poljskom radiju. Verovatno je zato los kvalitet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ima i violina u pesmi, koliko sam uspeo da razaberem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Auf, skinuo mi ortak, zvuk je katastrofa, ali mi se pesma vise svidja nego Visions. Da, i ja primecujem violinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) E, što se ove pesme tiče, ipak ću da sačekam album. Ako je stvarno loša, da ne izgubim nadu. EDIT: I da, još jedna stvar, na wikipediji je izašlo koliko će trajati koja pesma: "Dawn Of Creation" * - 02:31 "Prophecy" - 05:26 "Awakening" * - 00:52 "Revelations" - 07:05 "The Four Horsemen" * - 01:35 "War" - 05:04 "Sands Of Time" * - 02:36 "Pestilence And Plague" - 05:08 "Death" - 07:33 "Peace" * - 02:21 "Conquest" - 04:42 "Lost Love" - 04:28 "Persecution" - 06:34 "Solitude" * - 01:22 "Exiled" - 06:32 "Alone" - 07:50 "Shadows In The Flame" * - 01:10 "Visions" - 5:28 (Radio Edit - 4:20) "Hope" * - 02:09 "New Beginnings" - 04:56 "Calm Before The Storm" * - 02:05 "Nostradamus" - 6:46 "Future Of Mankind" - 08:29 Uuu, posebno se radujem ovoj osmominutnoj Future of mankind. I da, takođe me ovo iznenađuje: "Dawn Of Creation" * - 02:31 "Awakening" * - 00:52 "The Four Horsemen" * - 01:35 "Sands Of Time" * - 02:36 "Peace" * - 02:21 "Solitude" * - 01:22 "Shadows In The Flame" * - 01:10 "Hope" * - 02:09 "Calm Before The Storm" * - 02:05 Da nisu ovi uvodi malo predugački? Prosečan prelude (ako je obična gomila zvučnih efekata, što pretpostavljam da će ovo i biti) ne bi trebalo da traje više od minuta. A ovde neki traju i više. Bezveze. Ako mi jedna stvar oko albuma ne miriše na dobro, to su ovi uvodi. A i previše ih je... Edited May 25, 2008 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Ja cu sacekati da izadje album, pa onda preslusati, i videti dal je dobar ili ne......................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 E, što se ove pesme tiče, ipak ću da sačekam album. Ako je stvarno loša, da ne izgubim nadu. EDIT: I da, još jedna stvar, na wikipediji je izašlo koliko će trajati koja pesma: "Dawn Of Creation" * - 02:31 "Prophecy" - 05:26 "Awakening" * - 00:52 "Revelations" - 07:05 "The Four Horsemen" * - 01:35 "War" - 05:04 "Sands Of Time" * - 02:36 "Pestilence And Plague" - 05:08 "Death" - 07:33 "Peace" * - 02:21 "Conquest" - 04:42 "Lost Love" - 04:28 "Persecution" - 06:34 "Solitude" * - 01:22 "Exiled" - 06:32 "Alone" - 07:50 "Shadows In The Flame" * - 01:10 "Visions" - 5:28 (Radio Edit - 4:20) "Hope" * - 02:09 "New Beginnings" - 04:56 "Calm Before The Storm" * - 02:05 "Nostradamus" - 6:46 "Future Of Mankind" - 08:29 Uuu, posebno se radujem ovoj osmominutnoj Future of mankind. I da, takođe me ovo iznenađuje: "Dawn Of Creation" * - 02:31 "Awakening" * - 00:52 "The Four Horsemen" * - 01:35 "Sands Of Time" * - 02:36 "Peace" * - 02:21 "Solitude" * - 01:22 "Shadows In The Flame" * - 01:10 "Hope" * - 02:09 "Calm Before The Storm" * - 02:05 Da nisu ovi uvodi malo predugački? Prosečan prelude (ako je obična gomila zvučnih efekata, što pretpostavljam da će ovo i biti) ne bi trebalo da traje više od minuta. A ovde neki traju i više. Bezveze. Ako mi jedna stvar oko albuma ne miriše na dobro, to su ovi uvodi. A i previše ih je... Nisu samo preludi, već verovatno instrumentali i poneka naracija. Kao kod Manowar-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Iskreno,na albumu Gods Of War je chak i Manowar preterao sa orkestracijama i preludijumima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts