Night Prowler Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Ima pistanje na svakih 40-45 sekundi Prophecy rastura Quote
Bata Trokrilni Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ovaj deo albuma je zanimljiv, sa dosta orkestralnih elemenata i prelaza Eulogy tipa, ali voleo bih da ima više bržih pesama. Uz to, s vremena na vreme se da čuti prizvuk Ripper-ovog perioda, naročito u pesmi Prophecy, što mi se ne sviđa. Pesma Nostradamus je po kvalitetu daleko izna ovih 9 numera i nadam se da će se na albumu naći još neka tako eksplozivna pesma. U suprotnom, ovaj album će biti znatno slabiji od Angel of Retribution. Quote
Totamealand Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Na promo se nikada ne stavljaju bolje pesme, to svi znaju... Quote
Bata Trokrilni Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ovo nije izbor pesama, već početak albuma, tj. prvih 9 numera. I plus smo ranije čuli Visions i Nostradamus, koje su iz završnog dela. Quote
Totamealand Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Aha. Nisam izvalio odmah. Ne mislim da preslušavam sve pesme odatle. Preslušaću samo jednu a za ostale ću da se strpim dve nedelje. Quote
Bata Trokrilni Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Meni je od ovih 9 najjača Revelations. Prophecy isuviše vuče na Jugulator/Demolition fazu. Quote
The Trooper Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 (edited) AAAAAAAAAA NERVIRA OVAJ OBEZVREDJENI PROMO PIIIIIP SRANJE necu vise da slusam... cekam da izadje album pa lepo CD u liniju, dupe u fotelju i slusaj... zasto bih se zlopatio sad sa ovim glupim promoom, kad za dve nedelje izlazi album koji sam cekao tri godine, sad kao ne mogu da se strpim dve nedelje... I ako neko oce da pise o novom albumu neka koristi SPOILER dugme, da cita samo neko ko voli... kao sto sam ja npr uradio ovde TEST TEST; 123 Edited June 3, 2008 by The Trooper Quote
Totamealand Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Koncert Judas Priesta je premešten na Taš za 1. jun, zajedno sa Cavalera Conspiracy, usled otkazivanja Castle Festa. Quote
Bata Trokrilni Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ko smatra sebe metalcem, a ne dođe na Judas, pička je! Quote
lemmy sixx Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 A sta sa nama koji se ne smatramo metalcima?Mi smemo doci? Quote
Melodicus Deathus... Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ko smatra sebe metalcem, a ne dođe na Judas, pička je! Ne lupaj brate... Quote
Bata Trokrilni Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ja lupam? Hoćeš da i ovo propadne? Ili da dođe 1000 ljudi, kao na Helloween/Gamma Ray? Ako u ovoj zemlji nema barem 5000 ljudi koji bi došli na Judas, ne zaslužujemo da nam više bilo ko dođe, jer smo zemlja u kojoj su metalci pičke. Quote
Melodicus Deathus... Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ja lupam? Hoćeš da i ovo propadne? Ili da dođe 1000 ljudi, kao na Helloween/Gamma Ray? Ako u ovoj zemlji nema barem 5000 ljudi koji bi došli na Judas, ne zaslužujemo da nam više bilo ko dođe, jer smo zemlja u kojoj su metalci pičke. Izvini, brate... U pravu si potpuno... Malo sam popizdeo zbog svega ovog sto se desava.... U istom smo sranju svi... Quote
Divlji Tigar Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ko smatra sebe metalcem, a ne dođe na Judas, pička je! Da li si ikada pomislio da ima metalaca koji ne slušaju "Judas Priest"? Quote
Bata Trokrilni Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Metalac koji ne sluša Judas Priest je isto što i ljubitelj Silvestera Stalonea koji ne voli Ramba. Quote
djuk Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 British heavy metal legends JUDAS PRIEST kicked off their world tour Tuesday night (June 3) at the Icehall in Helsinki, Finland. The group's setlist was as follows: 01. Intro: Dawn of Creation 02. Prophecy 03. Metal Gods 04. Eat Me Alive 05. Between the Hammer and the Anvil 06. Devil's Child 07. Breaking the Law 08. Hell Patrol 09. Death 10. Dissident Aggressor 11. Angel 12. The Hellion / Electric Eye 13. Rock Hard, Ride Free 14. Sinner 15. Painkiller --------------- 16. Hell Bent for Leather 17. The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) 18. You've Got Another Thing Coming http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=98327 Quote
_powerslave_ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ajoj ljudi kakva setlista...aaaaaa...kad sam video da sviraju ANGEL zamalo ne zaplakah od srece, znachi kad je budu svirali na tashu ima da plachem ko najveca pichka. Inache prvi red, i nikako drugachije Quote
hypnos Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ajoj ljudi kakva setlista...aaaaaa...kad sam video da sviraju ANGEL zamalo ne zaplakah od srece, znachi kad je budu svirali na tashu ima da plachem ko najveca pichka. Inache prvi red, i nikako drugachije ljudi moramo otici u sto vecem broju.ja cu evo da se potrudim iako daleko zivim da dodjem tamo.ipak nije to bilo ko.to je svjetsko ime. Quote
_powerslave_ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Jebena nervoza me uvati odjednom, evo slusha se album Painkiller skoro do daske pojachan da me malo smiri. Quote
Totamealand Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Jebem ti sve, Eat me alive, Devil's child, Dissident Aggressor, Sinner... OVO SE NE DEŠAVA STVARNO!!! Ljudi, da li je ovo moguće? Kakva set lista!!!!!!!!! Best. setlist. ever! A siguran sam da su i ove nove stvari super! Jebem ti život!!! Eat me alive, Dissident Aggressor, Sinner, Devil's child... OVO SE NE DEŠAVA STVARNO!!! Ljudi, da li je moguće da set lista može da bude ovako dobra!!! Uh... Vode... Vode... Quote
hypnos Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Jebem ti sve, Eat me alive, Devil's child, Dissident Aggressor, Sinner... OVO SE NE DEŠAVA STVARNO!!! Ljudi, da li je ovo moguće? Kakva set lista!!!!!!!!! Best. setlist. ever! A siguran sam da su i ove nove stvari super! ja evo slusam you have another thing coming.uh nisam ih odavno slusao pa me podsjete .covjece i koncert priesta je jedno od najvecih desavanja Quote
Totamealand Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Prokomentarisao bih da mi fali Living after midnight, ali u ovakvom trenutku to sigurno ne bi bilo u redu. Hvala ti živote što si nam ostavio Judas Priest od svih onih imena... Sreća... Quote
Recommended Posts