Pharmaceut Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 (edited) Kao prvo dete,nisam ja prozivao nego ti...ti si pominjao pozeraj.A ja sam rekao da si ti isti ko i oni,jer da si pravi boleo bi te kurac za njih.Citaj postove,ne lupetaj gluposti. Ti si svoj pozeraj dokazao.Preteci mailovi,zaboravljas? Po tom principu ni ti nisi pravi jer bi te u tom slucaju boleo k**** za sve sto pricam A jesam ispao mentol sto se tice "preteceg mail-a",priznajem,sto da se krijem A mozes ti da mislis o meni sta hoces,necu sad da se svadjam zbog gliposti Ajd, Edited April 7, 2004 by Edward the Great Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Bon Jovi guzi svoju zenu vec 20 godina, a Halford i ceo JP mogu samo da guze maloletne nevine decake ahahah Bez uvrede,ali ti si bezveze govoris o Halfordovom sexualnom opredeljenju.Mislim,kakve veze to ima sa muzikom Priesta? Inace,Jonov najveci muzicki doprinos je sto je na osnovu sladunjavih pesmica uhvatio mnogo dobrih riba,i to je sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Upravo tako...na njega se pali moja komsinica u -om osnovne...a znam ih jos dosta takvih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Bez uvrede,ali ti si bezveze govoris o Halfordovom sexualnom opredeljenju.Mislim,kakve veze to ima sa muzikom Priesta? Inace,Jonov najveci muzicki doprinos je sto je na osnovu sladunjavih pesmica uhvatio mnogo dobrih riba,i to je sve. Alo, centrala, samo sam dao komentar na temu, cinjenica je da je Halford javno rekao da se firca u bulju, sta je tu nejasno? Ako ti se svidja muzika vozi, nema problema. Ali eto vidis, meni prebacujes nesto, a ti isto pljujes i to bez argumenata. Inace kakav je to muzicki doprinos ako imas samo armiju riba iza sebe? @Iron master: bas bih voleo da me upoznas sa tom komsinicom, i ja sam osnovac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Pa vidi se da si osnovac...da si prilicno neupucen u neke stvari, ali ne ocajavaj, ima vremena. A dodji u PG pa cu te upoznati sa njom pa se zajedno divite bon dzoviju. (mozda je i kresnes ako joj otpjevas neku uspavanku finu od njega) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Alo, centrala, samo sam dao komentar na temu, cinjenica je da je Halford javno rekao da se firca u bulju, sta je tu nejasno? Ako ti se svidja muzika vozi, nema problema. Ali eto vidis, meni prebacujes nesto, a ti isto pljujes i to bez argumenata. Inace kakav je to muzicki doprinos ako imas samo armiju riba iza sebe? @Iron master: bas bih voleo da me upoznas sa tom komsinicom, i ja sam osnovac Pljuvao sam jer me iznervirao tvoj glupi komenta.Za to se izvinjavam,ali ostalo stoji. Inace,nije mi jasna ova poslednja recenica o muzickom doprinosu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Pa bas i nije glup komentar, jer nije izmisljotina nego cinjenica. No dobro, nije bitno vise. @Iron master: mali nemam vremena da se smram sa debilima ko sto si ti. Sorry, opet cinjenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 (edited) Jeste cinjenica,ali nema veze sa mjuzom,tako da... Inace,sto se tice Priesta: JUDAS PRIEST frontman Rob Halford has "unofficially" confirmed that the band have re-signed with Sony Music for their much-anticipated reunion album, tentatively due before the end of the year. Asked during an interview on the Phoenix radio station KDKB Tuesday (March 30) if Priest was back on the Columbia label (subsidiary of Sony), Halford said, "Kinda, sorta. There's gotta be, like, this official press release thing, but I think we're gonna end up back with the family that we started out with. That'll be a great way to kind of put the movie together — you know, the final scene is we're back with the label again. So yeah, it's a good feeling to be in that place." With regards to Judas Priest's new album, Halford said, "[the rest of the band are] working over there [at an English studio]. I'm gonna be joining them next and doing the vocals for the record. The whole music is written. It sounds great. We're very excited. All the great things you expect from Priest will be on this record. It's the classic moments… We're not trying to be clever. We're being who we are." Edited April 8, 2004 by grave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Pa bas i nije glup komentar, jer nije izmisljotina nego cinjenica. No dobro, nije bitno vise. @Iron master: mali nemam vremena da se smram sa debilima ko sto si ti. Sorry, opet cinjenica Ovako.... Filozofija odgoja je istrazivanje osnovnih pitanja odgoja. Njen je polozaj dvostruk: ona je i ogranak prakticne filozofije i ogranak opste pedagogije. Pored filozofije odgoja postoji i odgojna filozofija, cesto nazivana prakticnom pedagogijom. ... Imao bih josh da ti pricam ali necesh shvatiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharmaceut Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Alo, centrala, samo sam dao komentar na temu, cinjenica je da je Halford javno rekao da se firca u bulju, sta je tu nejasno? Ako ti se svidja muzika vozi, nema problema. Ali eto vidis, meni prebacujes nesto, a ti isto pljujes i to bez argumenata. Inace kakav je to muzicki doprinos ako imas samo armiju riba iza sebe? @Iron master: bas bih voleo da me upoznas sa tom komsinicom, i ja sam osnovac E ti stvarno trebas da se zapitas da li si sa tko bednim nikom dorastao da komentarises o takovom pevacu kao sto je Halford!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Dobro peder je i sta onda, ja se bas nesto ne stidim zbog toga, cak sam punih 2 meseca nosio njegovu sliku na avataru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Bon Jovi guzi svoju zenu vec 20 godina, a Halford i ceo JP mogu samo da guze maloletne nevine decake ahahah Am, greska Halford peder ostali straight i ozenjeni, cak je Halford Biseksualac, i ima cerkicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Bez uvrede,ali ti si bezveze govoris o Halfordovom sexualnom opredeljenju.Mislim,kakve veze to ima sa muzikom Priesta? Inace,Jonov najveci muzicki doprinos je sto je na osnovu sladunjavih pesmica uhvatio mnogo dobrih riba,i to je sve. A na osnovu cega se to moze nazvati doprinosom metalu i roku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Bez uvrede,ali ti si bezveze govoris o Halfordovom sexualnom opredeljenju.Mislim,kakve veze to ima sa muzikom Priesta? Pogledaj kako je Halford sve više podizao glas tokom godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 He is the PAIIIIIIIINNNNNNNNNKIIIIIIIILLERRRRRRRRRRRR!!!! Dalje moglo nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 A na osnovu cega se to moze nazvati doprinosom metalu i roku? Ironija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 E ti stvarno trebas da se zapitas da li si sa tko bednim nikom dorastao da komentarises o takovom pevacu kao sto je Halford!! Covjece.... Promisljeno... Iskreno... Pametno... Zesce spustanje.... Najbolji post na temi Svaka cast !!! Zacepio si mu usta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 E ti stvarno trebas da se zapitas da li si sa tko bednim nikom dorastao da komentarises o takovom pevacu kao sto je Halford!! Jebalo jeza sto je Halford pevac! Jes' ti cuo za Gillan-a? Za Coverdale-a? I kada cete vi "mozgovi" prestati da se kacite za moj nick, nego ne znate sta drugo bez argumenata pa onda daj da udarimo tamo gde mozemo Ja sam mogao da se potpisem i kao IRON-BAJRON-DEATH-METAL, sta bi onda, gosn' Veliki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Zacepio si mu usta Ti me bas teras da se vracam na ovu temu a? Ubi se ako ti nisi mogao sam da smislis ono sto je Edvard napisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Nove slicice: HAIL TO THE METAL GODS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Cool slike...jedva cekam da ih cujem uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhad Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Judas Priest su super ) ranije sam ih slusala intenzivnije sad manje ali i dalje mi je drag recimo painkiller album ... a to dal je neko peder ili ne nije uopste bitno za muziku koju pravi ....stoga ne vidim cemu diskusija na tu temu .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Pa ovo je ipak "SRBIJA" zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhad Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 hahah pa dobro nisam ja rekla da gotivim pedere hahaha daleko od toga samo rekoh da to nije bitno za muziku hahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 Znam znam moram malo da se salim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts