_powerslave_ Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 cuo sam da ce svirati pola novog albuma na koncertu al kad bi se zezali... Uh pa kad bi to stvarno radili dobro bih razmislio dal da dodjem na koncert zezam se ovkors, naravno da bih doshao iako je novi album za mene jedno veliko sranje...prvi put ga nekako preslushah do kraja, i uopshte mi se ne svide, a drugi put ga preslushah na silu i jedva jebeno izdrzah...prosto da ne poverujesh da je ovo Judas Priest, bend koji je nekada pravio mnogo dobar heavy metal, ali eto omatorili su pa moze im se i oprostiti...znachi daj boze da ne promene onu setlistu i ne ture vishe pesama sa novog albuma....na kojem inache ima eto 2 eventualno 3 pesme koje neshto valjaju...e da, i zaista ne znam pod koji zanr bih turio ovaj album, jer ovo nije ni h od hevija...al to naravno nije ni bitno, eto samo moje neko glasno razmishljanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Bogami, baš se radujem albumu kada vidim toliku raznolikost u mišljenjima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Definitivno album koga ili volis ili mrzis. A sigurno nece svirati vise od par pesama sa njega, nema brige, dodjite na koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Upravo preslusavam album i zasad je mnogo gotivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Uh pa kad bi to stvarno radili dobro bih razmislio dal da dodjem na koncert zezam se ovkors, naravno da bih doshao iako je novi album za mene jedno veliko sranje...prvi put ga nekako preslushah do kraja, i uopshte mi se ne svide, a drugi put ga preslushah na silu i jedva jebeno izdrzah...prosto da ne poverujesh da je ovo Judas Priest, bend koji je nekada pravio mnogo dobar heavy metal, ali eto omatorili su pa moze im se i oprostiti...znachi daj boze da ne promene onu setlistu i ne ture vishe pesama sa novog albuma....na kojem inache ima eto 2 eventualno 3 pesme koje neshto valjaju...e da, i zaista ne znam pod koji zanr bih turio ovaj album, jer ovo nije ni h od hevija...al to naravno nije ni bitno, eto samo moje neko glasno razmishljanje... Heavy metal se ne svodi samo na oldschool heavy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Super album............... Nostradamus, Revelations, Prophecy i Persecution razbijaju, a od balada Alone i Peace (ako Alone moze da se svrsta u balade)................. inace super album al je Painkiller bolji naravno.......................... Ipak ce Painkiller ostati njihov najbolji album ikada............................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Persecution i Exiled jednostavno ne mogu da prestanem da slusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Sledece godine ce imati turneju na kojoj ce svirati ceo Nostradamus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 sjajan je album, revolucionaran sto se tice jp opusa, ne moze se porediti ni sa jednim do sada. zanimljivo je sto su ubacili klavijature... ali moram priznati da mi jos uvek nije "legao"... kanda je previse melanholican? ne mogu da se otmem utisku da je u pitanju oprostajni album... od svega sto je jp do sada "izbacio", najradije slusam "live insurrection". taj live me obara s'nogu energijom i kvalitetom... sa albuma "nostradamus", favoriti "persecution" i "alone". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ја једва чекам да га опет преслушам! Нисам се овако осећао још од 90-е, кад сам први пут чуо "Ride the Lightning" - да морам да се спремим за слушање. Невероватан осећај! Као да опет имам 12 година! Како волим јебени метал! :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja sam oduševljen ovim albumom i isto ne mogu da se otmem utisku da je oproštajni album. Najviše me lože pesme: Revelations, Pestilence and Plague (odlično se uklapa refren na italijanskom), Persecution, Exiled (ovakve refrene obožavam), Alone, Visions i Nostradamus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 pa da, znaci ti si nabrojao 8 (dugackih) pesama... znaci album je vrhunski... mozda nekome smeta duzina i zamorno mu je. Taj neka uzme 10ak pesama i eto odlicnog albuma. Od mene ocena 9/10. Jedino je zao sto covek ne moze vise na koncertima da peva tako dobro al jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron-samedi Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Tekstovi pesama sa novog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 У, до јаја! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 REKLAMA ZA JUDASE: Bacite pogled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Kul. Bilo bi strava da se emituje na Pinku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 jbt reklama je do jaja! ovo kad bi se prikazalo na tv to bi odlicno bilo a posebno sto kaze sandman na pinku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Kad smo kod reklama, evo i Halforda glavom i kosom, kako je licno reklamirao album Turbo, kada se pojavio http://www.youtube.com/watch?v=QCCUv_O2UH4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Preslusah jednom album, i na prvo slusanje utisak mi je pozitivan. Jebiga, od matorih Priesta sam ocekivao jos jedan album klasicne Heavy svirke, mislio sam da ce se epicnost odnositi samo na textove ali ovako nesto ambiciozno nisam bas predvideo. Lepo je videti da u tim godinama imaju jos zelje i snage za experimentima (sto je bitno - uspelim). In your face, A matter of lfe and death & Gods of war! haha Ostaje jos da slusam i da vidim koliko ce uci u ushesa, ali navedene cinjenice koje izazivaju postovanje ostaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ja neverujem, posle jedno 10ak slusanja ovaj album dobija 10/10 od mene. Remek delo. Nikada nisam bio preterani ljubitelj Judasa ali ovaj album me je odusevio, ima svega na njemu, i sto je vaznije, sve je odlicno. Odlicni uvodi u pesme, solaze, akusticni delovi i balade perfektne, zarazni rifovi, refreni koji se lako pamte i pevaju na koncertima. Nema sta vise da se ocekuje od metal albuma. Plus nas likovi castili sa 100minuta na albumu E sad ostaje mi samo zal sto sviraju samo jednu pesmu sa ovog albuma na turneji, jeste da imaju odlicne stvari iz proslosti, ali voleo bih da cujem sigurno 5-6 stvari sa Nostradamusa. I voleo bi da mi neko pokloni ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 In your face, A matter of life and death to je i meni palo na pamet. činjenica je da su opet oduvali i ponovo svima pokazali šta je metal, svaka im čast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ne znam za vas, ali meni ovaj album sije uzduz i popreko zadnje Mejdene, jednostavno ima vise raznovrsnosti na albumu, a i mnogo je bolje otpevan... Moj ukus, nemoj sad neko da se ljuti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 strpljenju je dosao kraj napokod da preslusam novi album na miru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 ja neverujem, posle jedno 10ak slusanja ovaj album dobija 10/10 od mene. Remek delo. Nikada nisam bio preterani ljubitelj Judasa ali ovaj album me je odusevio, Ја нисам никакав љубитељ овог бенда нити уопште намеравам да постанем али ово је добра музика, што јес - јес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 preslusao sam samo prvih par pesama,... ovo stvarno zvuchi dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts