Bata Trokrilni Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Шта сереш!? Човечански те питам, онако човечански - ШТА СЕРЕШ!? Ти знаш када су они музички сазрели!? Па теби изгледа ни Моцарт није раван! Ти би могао Глену и КК-у часове гитаре да држиш, и да учиш Халфорда да пева! Јер какав је то бенд кад првих 15-20 година рада сазревају!? Све је то до пејнкилера било музички неозбиљно! Очекујем да ћеш ускоро тврдити да су они у ствари бој-бенд! Ти си изгледа већи католик од папе! Ne, nego ti nemaš pojma. Naravno da su sazrevali i svako ko iole ozbiljno sluša njihove albume skontaće kako su i Tipton i Downing svirali sve bolje i raznovrsnije do Painkiller-a, kad su dostigli svoj optimum. Uz to, na tom albumu je okupljena i najjača postava Judasa, dolaskom Travis-a, ovi bubnjari do njega nisu mogli muzici Judasa da daju ni pola onoga što on može. I sami članovi benda to priznaju. Što se Halforda tiče, on je takođe dao svoj maksimum na Painkiller-u. Jednom rečju, taj album je savršen i prevazilazi sve što je ovaj bend ikada napravio. Quote
Night Prowler Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 (edited) Ja bih pre rekao da Nostradamus prevazilazi sve sto je JP ikad napravio. Edited September 5, 2008 by Night Prowler Quote
Dragon of the North Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ja bih pre rekao da Nostradamus prevazilazi sve sto je JP ikad napravio. Nadiću, da te upoznam sa Britiš Stilom, Pejnkilerom i Kiling Mašinom. Quote
Bata Trokrilni Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Gde nađe Killing Machine... Sad Wings of Destiny, Sin after Sin i Stained Class ga šiju. Za British Steel đene đene, ali Screaming for Venegeance je puno bolji, a tek Defenders of Faith - najbolji posle Painkiller-a definitivno. Quote
Totamealand Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Screaming i Defenders su mi uvek bili favoriti i to će i ostati. Ipak su ta dva kvlt. Onda ide Painkiller, zbog respecta, jer je izašao posle dve pop metal komercijale i nastao kada je heavy bio u krizi. Potom, Stained class, nemam poseban razlog, samo puno dobrih i zaraznih pesama. I onda, napokon, Nostradamus. To mi se ne objašnjava... Quote
hypnos Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 znas kako moze tesho i ostali da seru oko judasa ali o0ni su osnivaci i majstori ovog pravca.definitivno najbolji hevi bend Quote
Dragon of the North Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Tako jeeeeeeeeeeeee !!! Quote
Night Prowler Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Nadiću, da te upoznam sa Britiš Stilom, Pejnkilerom i Kiling Mašinom. Jbg brate. Meni je Nostradamus bolji. Jedino Painkiller i Angel Of Retribution mogu da mu pridju, ali su oni daleko manje raznovrsni. Quote
Aces High Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Eh kad cujem HellRider, poludim............ Quote
Dragon of the North Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Dobro, nije loš Nostradamus, ima dosta duple, respect za to, al' One Shot at Glory sa Painkillera je najjača po meni pesma ikada! Quote
Bata Trokrilni Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Jedna od najjačih i nepravedno potcenjena. Quote
Dead Man Drinking Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 al' One Shot at Glory sa Painkillera je najjača po meni pesma ikada! Omiljena mi sa tog albuma Quote
Totamealand Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Jedna je naslovna. Ali sve ih volem. Quote
Bata Trokrilni Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Meni Between the Hammer and the Anvil. Quote
vudun Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Razbijač je Hammer, ja sam Anvil. Ti si Prince - between. Poz Quote
hypnos Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 ma hell patrol je najjaca i naravno nightcrowler Quote
Dragon of the North Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Jedna je naslovna. Ali sve ih volem. Quote
Bata Trokrilni Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 ma hell patrol je najjaca i naravno nightcrowler Night Crawler. Quote
_powerslave_ Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 E nashli ste sa kojeg cete albuma da izdvajate najbolje pesme...to je bre potcenjivanje kvlta hahah... Quote
hypnos Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Night Crawler. ma znam kako se pise nego desi se da pogrijesim Quote
Dragon of the North Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 E ljudi, koju sliku vidite na ovom mom avataru, pošto ja još uvek vidim onog raspalog vampira, a promenio sam? Quote
_powerslave_ Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Pa deshava se tako da nece odma avatar da se promeni, meni recimo redovno, treba da prodje 2-3 dana... Quote
vudun Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ja vidim nekog seksi crnog zmaja ... i sivu oblačnu pozadinu iza njega. Quote
hypnos Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 pa meni se desava isto da treba da prodje 2 -3 dana dok se avatar promijeni. Quote
Recommended Posts