Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ima dovoljno energičnih pesama, ali je suština koncepta o Nostradamusu bila da se s tim ne preteruje, tj. da album više melanholično zvuči. I uspeli su u tome.

Nema dovoljno energicnih pesama.A taj koncept im je sranje. :da:

Posted
Hm album Chameleon, do danas je vrlo malo ljudi zgotivilo, tako da ti ta pricha bash i ne lezi, cenim da ce tako biti i sa Nostradamusom.

Možda na ovom forumu. Da li si bio na Helloween board? Tamo se Chameleon smatra za njihov masterpiece. :) :)

Guest mishuke
Posted (edited)

Jel treba uzimati novi album, na kraju, ili ne?!

Edited by mishuke
  • 2 weeks later...
Posted

Čini mi se da je ovo ONA turneja... Na kojoj se svira ceo Nostradamus. Ja i te kako nemam ništa protiv jer je album keva, tako da može neko da ih dovodi slobodno. :pivopije:

Ako ne, pravac ausland...

Posted
Čini mi se da je ovo ONA turneja... Na kojoj se svira ceo Nostradamus. Ja i te kako nemam ništa protiv jer je album keva, tako da može neko da ih dovodi slobodno. :pivopije:

Ako ne, pravac ausland...

Nije ovo ta turneja. Ovo je nastavak turneje od ove godine, pa onda idu na prolece u Ameriku pa onda tek krece ta turneja sa celim Nostradamusom a bice i DVD sa te turneje.

Posted
Nije ovo ta turneja. Ovo je nastavak turneje od ove godine, pa onda idu na prolece u Ameriku pa onda tek krece ta turneja sa celim Nostradamusom a bice i DVD sa te turneje.

Uh josh bolje, nikako da svarim tog Nostradamusa, nego Halford beshe neshto obecao, nadam se da to nije zaboravio i da ce ipak na kraju ispasti metal god :rockdevil: Eh puste zelje.....

• 2 weeks later...
Posted
Ja sam fan Svestenika dugo. Bas dugo.

Novi album je sranje. Nigdje hita.

Ima tu i tamo zanimljivih momenata i to je sve.

nemoj srat bolan!

to je zato štos naviko da ti svaka stvar bude ko painkiller!!!

Posted

ovo sam skoro saznao, ime benda proizilazi iz Bob Dilanove pesme The Ballad of Frankie Lee and Judas Priest...

e da... i projekat judas priesta je osnovan kao blues grupa :D

• 3 weeks later...
Posted

to sto su napravili nije neki album,ali je jako dobro odradjen u muzickom smislu,dobra produkcija,lepo odsvirano,ali ipak nije to TO...slazem se da se ljudi vremenom menjaju,ali FUCK OFF svi koji kazu da je zadnji album odlican :evotigana::rockdevil: