F4R15 Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 A nek sam malo pokrenuo temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 ono 5 Halforda ne bi moglo da odradi onako moćno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Ma gde Guardiani razblažili pesmu, jel' si normalan, poslušaj kako Hansijev glas zvuči u njoj, jede živu decu, ono 5 Halforda ne bi moglo da odradi onako moćno. Ne bih da zvucim zlonamerno ili arogantno iz postovanja prema vasim godinama, gospodine prince, ali ako tako mislis idi se ubij. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Vlastita misljenja & co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Postujem ja svacije misljenje kada to isto misljenje ima smisla i bar trunku inteligencije da podrzi to misljenje. Jedno bi bilo da je rekao "cuj brate, meni je ta pesma 5 puta bolja od originalne verzije" sasvim drugo je ono sto je rekao. Tako da na Ego post ja odgovaram sa jos vecim Ego postom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Nije mi ta verzija bolja od originalne. Komentarisao sam isključivo vokal. Okreni, obrni, neporecivo je da Hansi ima daleko moćniji vokal ne samo od Halforda, već i od boljih metal pevača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Prinče ponavljas se na temama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Nije mi ta verzija bolja od originalne. Komentarisao sam isključivo vokal. Okreni, obrni, neporecivo je da Hansi ima daleko moćniji vokal ne samo od Halforda, već i od boljih metal pevača. neprejebiv cak bi se usudio da kazem da ima zavidan raspon glasa koji bi trebalo proveriti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Samo vi sanjajte. Hansi Kürsch ... :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Halford moze da pojede Hansija i 95% ostalih heavy/power pevaca za predjelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nekad je mogao da pojede većinu, danas nema šanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Danas nema sanse da Hansi ili bilo ko drugi pjeva kao sto je Halford pjevao prije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nego jebes tu raspravu sa ljudima koji misle suprotno. Judas nas i ove godine obliaze ... http://judaspriest.com/tour/default.asp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Stvar je u tome što još uvek nema nikakvih datuma u istočnoj evropi. A ionako ovde više nema ko da ih dovede... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Imate jos vise od pola godine...mozda ih neko i dovede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Evo malo da vidite kako je zvučao moj bivši Judas Priest Tribute bend. Nažalost kratko smo trajali. Nismo još stigli ni da damo ime bendu a kamoli da održimo neku svirku. Inače pesma je The Ripper a vokal je Bane Avramović (Sarcomman, Masque Of Betrayal). Izvinjavam se zbog lošijeg snimka, snimano je nekim primitivnijim oblikom telefona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Nego jebes tu raspravu sa ljudima koji misle suprotno. Judas nas i ove godine obliaze ... http://judaspriest.com/tour/default.asp To znamo, prošle godine ne bi ni bili u kombinaciji, da nisu uklopljeni u festival, koji se nije održao. No, mene trenutno zanima hoće li svratiti u Mađarsku, Bugarsku ili Rumuniju, gde ih već možemo uloviti. Evo malo da vidite kako je zvučao moj bivši Judas Priest Tribute bend. Nažalost kratko smo trajali. Nismo još stigli ni da damo ime bendu a kamoli da održimo neku svirku. Inače pesma je The Ripper a vokal je Bane Avramović (Sarcomman, Masque Of Betrayal). Izvinjavam se zbog lošijeg snimka, snimano je nekim primitivnijim oblikom telefona. Pa ono, super što ste radili tu pesmu. Imaš još neki snimak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Na žalost ne. Najbolje nam je zvučao Desert Plains i baš mi je krivo što to nismo snimili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Steta sto nema bolji snimak...slabo se cuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 A pazite fazon, i Exodus krece na evropsku turneju otprilike u isto vreme ... zasto se neko ne napravi pametan i ne pozove oba benda? Bolje to nego Cavalera nesto nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Cavalera Consipracy ne radi turneje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Sta god da rade, oni su trebali da budu predgrupa Judas Priest kada je koncert bio zakazan prosle godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Ako neko ne zna, ovde ima gomila audio bootleg-a sa Nostradamus turneje, a i starijih (direktan download): http://www.judas-priest.com/mp3s.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Oh yeah! Hvala za to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Nije problem Negde imas napomene o kvalitetu snimka, pa obrati paznju na njih, ali generalno su snimci OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts