Agarth Posted May 30, 2005 Author Report Posted May 30, 2005 AAAAAA!!!!! Imaš ceo album!!!!? Crush The Insects! im je stari naziv, tako je trebao još da se zove i 'Harbinger Of Metal' Quote
KRANG Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 ceo, ceo. ovde piše crush the insects. da ga jebem Quote
Agarth Posted June 12, 2005 Author Report Posted June 12, 2005 Vrlo interesantno, treba uskoro da izadaju i split sa Bunkur tracklist: Reverend Bizarre - The Gate of Nanna Bunkur - Solomon's Gate Beherit obrada, hm interesantno... Samo, pitanje je kad ću to čuti pošto će izgleda biti totalno limited-edition vinilno izdanje u nekih 200 primeraka... Ako uspete ovo da nađete, odma zgrabite i queueujte. Quote
Guest Daemonium Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Jebem ti zivot,raspadose se REVEREND BIZZARE!Na njihovo sajtu nista,nije updateovan godinu dana,ali nadjoh na nekim drugim sajtovima... RIP Quote
Odelo Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Imaćeš iscrpan intervju s Albertom u Butcherian Vibe-u (nadam se, ako se stigne da se uklopi u novi broj). Dosta je objasnio sve u vezi toga. Quote
Guest Daemonium Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Cekaj,reci mi samo jel istina da Earl of Void ima neke psihicke probleme? E,steta za ovaj bend stvarno.... Quote
Odelo Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Heh, ma oni su izgleda svi kompletan odlep. Finci, jebiga. Quote
Dr Alex Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Reverend Bizarre R.I.P. Raspade se jedan od naj boljih doom bendova Quote
Gwydion Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Cinjenica da o ovako dobrim bendovima, da rto priznajem da sam ih ja cesto pustao sa zadovoljstvom, ne moze d ase napravi kvalitetna diskusija jer jednostavno dobar deo ljudi sa YUM-a nikad nije ni cuo za bend, samo govori koliko su stvari u ovoj zemlji nisko pale i koliko su kriterijumi kvaliteta srozani. To otvara i pitanje ima li uopste smisla otvarati teme o neki dobrim bendovima tipa Boris, Church of Misery ili pak Worship? Mislim da je vreme da pravimo presiju na Metal Hammer da objave tekst o doom metalu kao sto su uradili one o gothic i industrial zvuku.. Quote
Odelo Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Eh, to je sasvim očita stvar. Eto, ja sam bio na ovom forumu i ranije, sveukupno oko 3 godine, otvarao sam par tema o prilično velikim bendovima iz žanra, da bi za te 3 godine skupili u najboljem slučaju 10 komentara... Sećam se da je na hrvatskom pandanu yuma situacija bila čak još i gora, dok nisu razdvojili ove nebulozno sklopljene forume na doom posebno i na gotik metal. Onda se kako vidim dosta ljudi informisali u vezi doom metala... A ovde recimo tema o jednom Solitude Aeturnusu ima jedva 5 komentara za sveukupno 3 godine od kako je otvorena... Jad i beda. Inače, ja trenutno pišem prilično iscrpan tekst o ovoj sceni koji će se pojaviti u jednom našem većem zinu kad taj tekst budem uskoro priveo kraju... Ideja za neki dajdžest overvju u MH-u je naravno dobra, ali, bilo bi dobro kad bi se izbegli standardni biseri koji su vrlo očekivani od MH-a... Quote
marcoman Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Cinjenica da o ovako dobrim bendovima, da rto priznajem da sam ih ja cesto pustao sa zadovoljstvom, ne moze d ase napravi kvalitetna diskusija jer jednostavno dobar deo ljudi sa YUM-a nikad nije ni cuo za bend, samo govori koliko su stvari u ovoj zemlji nisko pale i koliko su kriterijumi kvaliteta srozani. To otvara i pitanje ima li uopste smisla otvarati teme o neki dobrim bendovima tipa Boris, Church of Misery ili pak Worship? Mislim da je vreme da pravimo presiju na Metal Hammer da objave tekst o doom metalu kao sto su uradili one o gothic i industrial zvuku.. Pa, i nisi bas skrz u pravu. To sto je mali broj ljudi na yum-u cuo za bend jeste donekle tacno, ali isto tako je sumanuto i ocekivati da tema o bendu ima strana koliko i npr. HIM. Doom generalno nije za svakoga a postoje bendovi koje cak ne vare ni svi fanovi doom-a. Isto u vezi sa tim ide i cinjenica da se dobar deo ljudi odavde koji bi imali sta da kazu na temu jednostavno smorio, ili ne dolaze na forum, ili nemaju volje da komentarisu zbog raznih likova koji se pojavljuju na temama sa komentarima "jao divni su, slusao sam taj album cak 5 puta" onda ponove kako su divni i nekoliko puta zaredom nabrajaju omiljene pesme, postuju tekstove i ubacuju gomile onih srca, poljubaca i nekih kuraca. To otvara i pitanje ima li uopste smisla otvarati teme o neki dobrim bendovima tipa Boris, Church of Misery ili pak Worship? U ovom trenutku mozda i nema jer se diskusije o tim i slicnim bendovima vode na "jednoj avantguarde temi", jebiga tamo je izgleda ekipa koja bi i drzala u zivotu eventualno izdvojeni doom forum. A kad smo kod tog izdvajanja verovatno bi to, sto kaze Agarth, pomoglo u promovisanju doom-a kao zanra. Ipak, mislim da treba otvarati takve teme jer ce neko vec cuti za bend i na taj nacin ali opet se vracamo na ono sto sam rekao na pocetku, ljudi koji bi to mogli da otvore nisu preterano zainteresovani za edukaciju clanova yum-a. Quote
Grobodan Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Doom metal heroes REVEREND BIZARRE have topped the the Finnish single chart with what may be the most improbable single chart entry ever, their 16-minute edit of the song "Teutonic Witch". REVEREND BIZARRE's new double album, "So Long Suckers", which will reportedly be the group's final release, will be issued on August 8 via Spinefarm Records. The track listing for the effort is as follows: CD1: 01. They Used Dark Forces/Teutonic Witch 02. Sorrow 03. Funeral Summer CD2: 04. One Last Time 05. Kundalini Arisen 06. Caesar Forever 07. Anywhere Out Of This World Quote
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Е, ово је добра фора. Значи, није нормално колико је Финска луда земља! Quote
Grobodan Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 I sa Slave of Satan singlom su bili prvi na top listi. Ima vec na arhivama entry za ovaj novi album, 4-5 pesama preko 20 minuta Quote
RNA Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Па и очекивао сам толико. Како друкчије објаснити дупли албум од 7 песама? Quote
baron-samedi Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 New EXTREMELY limited RB shirt THE BIBLE ONANIST Imam novi album III: So Long Suckers, ali nikako da se nakanim da ga poslušam, ipak treba izvojiti 2h 10min Quote
RNA Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Кукууууу... па још у розе боји!!!!!!!!!!!!! Quote
doombringer Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Doomeri, pa roze boja Mislim stvarno su preterali...hahahaha! Verovatno je bilo , pa onda malo da bi na kraju palo jos malo i . Inace poslednji album je fenomenalan , ali ipak za nijansu slabiji od In Rectory... Quote
RNA Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Чекај, зар није онај While Heaven Wept сингл "The Drowning Years" такође рађен на розе винилу? Quote
Nesquik Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Nesto se majice Cirith Ungola (pogotove one sa coverima prva dva albuma) ne osecaju bas prijatno posle ove tvoje izjave, iako RB majica jeste lepa. Quote
RNA Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Ех, па сад, не можеш поредити мајице са Вилановим радовима са овим. То не бива! Quote
Odelo Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Uh... King Of The Dead - meni mnogo moćna sličica za omot isto tako moćnog albuma! Nego, što jes - jes, ova RB majica je fenomenalna, ali iz drugog razloga - zbog provokacije. Quote
Recommended Posts