Grobodan Posted September 4, 2019 Report Share Posted September 4, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 4, 2019 Report Share Posted September 4, 2019 Na jedno ušlo, na drugo izašlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 https://getmetal.club/164849-1349-the-infernal-pathway-2019.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 21, 2019 Report Share Posted October 21, 2019 dosadan album i sav razvodnjen, potpuno su izgubili ono što su imali na Hellfire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted October 21, 2019 Report Share Posted October 21, 2019 Imao sam preča posla ovih dana pa nisam ni stigao da preslušam kako treba, ali ako ništa drugo Towers Upon Towers je fenomentalna pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 21, 2019 Report Share Posted October 21, 2019 Iskreno ne mogu da slušam ništa što nije Teitanblood bar do srede, ali pokušaću negde da uglavim i ovo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Nikad od mene fan pa tako ni sa ovim albumom ali ipak mi se cini slabijim od prethodnika koji je bio sasvim korektno izdanje. Ali ako nista, izgleda su resili za svagda problem produkcije koja ih je morila u ranoj fazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 13 hours ago, Grobodan said: Ali ako nista, izgleda su resili za svagda problem produkcije koja ih je morila u ranoj fazi. Ne znam o čemu pričaš bukvalno, meni prva tri albuma imaju savršenu produkciju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Rif koji otvara album je odvratan. Pesma je trebala da počne na 00:50. Towers upon Towers i Dødskamp su najbolje, pogotovo ova prva, ostale pesme su ok, ali sve ukupno 7/10. Kad već pričate o produkciji, ovo isto kao i poslenji Watain zvuči toliko tiho da svaki put kad slušam nešto i krene ovaj album, moram da pojačam ton za 40%. Još sam skinuo sa metal area bolji rip od ovog što kruži na sve strane. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 (edited) On 11/16/2019 at 10:25 PM, oʞɾoƃ said: Ne znam o čemu pričaš bukvalno, meni prva tri albuma imaju savršenu produkciju. Tako je, slažem se. Sa tim u vezi, vratih se posle 100god malo na Hellfire, može se reći da mi je još bolje legao nego tad. Zanimljivo da se niko nije setio da ga pomene kad sam tražio u par navrata po forumu Zyklon B stil bma, hiperbrzo, zujalica gitare, centrifuga nemilosrdna i to... Poslušah ja Hellfire i poče ova s poslednjeg albuma, Dodskamp, kačili ste spot iznad. Da šlogira čovek, neke pičkaste Dissection throwaway grade melodije, produkcija mekana pitoma, rifovi najbezbedniji mogući, mid tempo fillerisanje, nije baš užasno loše, ali je baš odvratno kad se sluša posle Hellfire. Btw @Miilos, mogao bi da ga rejtuješ na rym, žešće je potcenjen tamo. 🙂 Jbg ostarelo se a mora se još jes' 'leba, prašta Gospod, a i ja... Frost je svakako natčovek pa sve i da je godinu dana bio u onakvoj formi a ne bar 10 god. Jeste da ima 47, ali sigurno i da za kondiciju sviranja ekstremnog bubnja ne pomaže što je vegan zadnje 3-4 godine, naročito u tim godinama. "I just realized at some point that it's not about politics — it's about understanding how you work," he said. "If I spend a lot of time trying to make my body work better, whenever I rehearse or record or play live, why the hell shouldn't I focus on health in the food department, because that matters a lot — it has an impact. '' Dobra mu premisa, a kontra zaključak... Što bi reko bodibilder bivši vegan Jon Venus - looking at scientific literature surrounding nutrition was confusing, meaning that different people can draw opposite conclusions... Al' sve u svemu treba se odati priznanje jednom od najboljih bm bubnjara ikad, da je živ i zdrav, nadam se da neće da skrati život vegunizmom... Edited May 3, 2021 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 6 hours ago, Demon Seed said: Btw @Miilos, mogao bi da ga rejtuješ na rym, žešće je potcenjen tamo. 🙂 A ti mu dvojku dade. Ja tamo ocenim album samo ako ga imam na disku, ali ne bih mu podigao prosek mnogo. 4 od mene. Bolji mi je Beyond the Apocalypse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 (edited) Ali sam ga dodao na listu! XD Ići će to na 2.5 vrv uskoro, ja to polako dižem iz više slušanja, retko kom albumu dam na prvih par slušanja preko, 2.0 je great, piše... 😄 To je otprilike ekvivalent neke 7ice... Sad, taj moj sistem je dosta nesrećno ispao za prosek ocene od Hellfire, slažem se, ali će zato tvoj da legne super... Moram da priznam da sam očekivao da će biti 5 🙂 Eto dao sam drugom Howls of Ebb-u 3.5 na keca, to mi dođe top200, ozbiljna albumčina, nadam se da će bolje da legne i da neće naniže sa narednim slušanjima... Edited May 4, 2021 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Ne razumem ja taj sistem ocenjivanja. Za mene je kec - kec, a pet - pet, kao u školi. Dobar je Hellfire, ali daleko od petice. Drugi album mi je bolji npr. Howls of Ebb je baš ludački death metal, šteta što su se upokojili, ali bolje i to nego da krenu da štancaju neki prosek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Pa nije nešto specijalno uvrnut sistem, pošto ocene idu po 0.5 a ne po 0.1, ja razmake na rym od po 0.5 izmedju ocena tretiram kao inkremente od 0.1 do 0.2 otprilike, da mi ne bi bilo u 5.0 grupisano 100 albuma koji mi nisu svi jednako fenomenalni, nego su u 5 samo oni savršeni, a oni koji su 4.9 i 4.8, njih ne zaokružujem na 5 nego ih metnem u 4.5... da se rasloje fino tieri. S tim što je to meni i u glavi do sad leglo tako da kad pomislim na 3.0-3.5, zamišljam fenomenalan album xD Ono što je tebi 3 otprilike, to je meni 1.5, dvojka je 1.0, kečina je 0.5, ne vidim razlog da raslojavam smeća, da razmišljam da l' je za keca i po ili za dvojku minus 😄 Iam i neku formulu kojom računam ocenu pa su ocene u odnosu na to koliko albumu fali do savršenstva gde su sve pesme 5/5... Za Howls of Ebb sam zakasnio na žurku žešće ali nije mi žao 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted May 3 Report Share Posted May 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted July 9 Report Share Posted July 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted August 8 Report Share Posted August 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 9 Report Share Posted August 9 Deluje da će biti prilično nepotreban album, ali ajde da vidimo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted August 9 Report Share Posted August 9 3 hours ago, oʞɾoƃ said: Deluje da će biti prilično nepotreban album, ali ajde da vidimo. Da sacekamo da cujemo,pa onda da damo misljenje. Nadam se da ce ostale pesme da poprave utisak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 9 Report Share Posted August 9 Bas dosadna pesma, kao i prethodna dva singla. Ash of ages sam cuo prosle nedelje uzivo, bas strci pesma naspram ostalih. Mada i ta setlista je stvarno bila cudna, sviraju Stand Tall in Fire negde na pola setliste. Em pesma nije da je stavis u sredinu setliste realno ona je za zatvaranje, em je sviraju posle Ash of Ages pa zavezu jedno 13min sporog tempa i onda odjednom grunu sa Striding the Chasm. Kao da je neko nasumicno razbacao pesme po setlisti pa kako ispadne-ispadne. Gledam ih opet u Oktobru. Poprilicno forsiraju uzivo The Infernal Pathway pesme uzivo sto nije da mi smeta jer je album odlican ali voleo bih da cujem nesto sa Liberation ili Beyond The Apocalypse. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted August 10 Report Share Posted August 10 Ni ja se nisam nesto odusevio pesmom kao ni ostalim singlovima,tako da nemam visoka ocekivanja sto se albuma tice. Kad sam vec ovde da pomenem da su meni ta prva dva oficijalna albuma najbolja,posebno Beyond,ali gotivim i Hellfire,njega sam prvog cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts