Nemethor Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Malo neocekivano, ali nije lose na prvo slusanje. Atmosfera me totalno asocira na Ordo Ad Chao. Quote
Sisus Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Ode jos jedan bm bend u kurac. Od 4 pesme koliko ima na albumu (introe, outroe i ostale govnarije ne racunam, tako mogu i ja da napravim album), samo jedna valja, a i to nije nista posebno. Mislim da se ovo vise nece vrtiti u mom plejeru. Quote
Talvi Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 E da znas, na albumu stvarno ima previse praznog hoda. Quote
Nemethor Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Steta sto nema stare devastacije, ali generalna atmosfera mi odgovara. Uglavnom za sada ne verujem da cu se ziv polomiti da po svaku cenu pazarim cd. Quote
Svart Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Weird ... Trebali bi biti kraci ovi instrumentali. Inace moju paznju nije zadrzao album uopste. Quote
oʞɾoƃ Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 (edited) Ode jos jedan bm bend u kurac. Od 4 pesme koliko ima na albumu (introe, outroe i ostale govnarije ne racunam, tako mogu i ja da napravim album), samo jedna valja, a i to nije nista posebno. Mislim da se ovo vise nece vrtiti u mom plejeru. Otprilike će ovo biti suština moje recenzije. Izvrteo sam album dva-tri puta, i zaista ima premalo supstance. Okej, bend napredovao, ok, otišli su u mirnije/mračnije vode, ali da na čitavom albumu bude samo jedna dobra (ne odlična) by the book 1349 pesma, to je stvarno razočaravajuće. Mislio sam da je Carpathian Forest preterao kada je ovo uradio na Strange Old Brew, ali 1349 je otišao još dalje. Da album traje 70 minuta od kojih bi 30 minuta bile dark ambient pizdarije (koje volim), pa da kažeš ok, ali ovaj album traje 45 minuta. Ovo će da bude 7 u vr' glave. Prvo razočarenje ove godine. Sve nade u Anaal Nathrakh. Edited May 8, 2009 by Gojk O))) Quote
Josif Visarionovič Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Nema apsolutno nikakve šanse da bude govno, stvarno razočaravajuće. Quote
Brynhildr Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Skidam, pa ćemo videti... Ali ako se i Gojko razočarao, onda... Quote
Sisus Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 PWNED. A lepo ja kazem, nemojte ljudi hvaliti album pre nego sto ga cujete. Quote
Маузер Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Mene smara album za desetku. Ceka se Dark Funeral i Destroyer 666! Quote
oʞɾoƃ Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 PWNED. A lepo ja kazem, nemojte ljudi hvaliti album pre nego sto ga cujete. Ja nisam rekao da je album govno, već da je razočaravajuć. Ne mislim u smislu kvaliteta, nego u smislu onoga što sam očekivao i onoga što sam dobio. Quote
AstralliS Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Slažem se da ja album razočarao, poslušaću ovo još jednom, max. dvaput, narezaću i to je sve. Očekivao sam više. Quote
Josif Visarionovič Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Meni se ne svidja,ubi me onaj intro,vec sam poceo da gubim strpljenje mada sam izgurao i smorio se Quote
Sisus Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Ja nisam rekao da je album govno, već da je razočaravajuć. Ne mislim u smislu kvaliteta, nego u smislu onoga što sam očekivao i onoga što sam dobio. Pre nego sto je izasao ja sam samo video hvalospeve od tebe na ovoj temi. Sada toga nema. Quote
Grobodan Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Kakav efektan pucanj u glavu. Frost stvarno koristi neko lose sranje ovih dana + Warrior se ocigledno lose istripovao jos od Monotheist + zelja da, eto, dokazu da mogu biti i "zreo" bend - novi album. Gojko ga je usporedio sa C.Forest, ja bih rekao da je ovo BM ekvivalent Manowar - Gods of war albuma, gde su od 16 pesama pola neki introi, instrumentali, kurci palci... pa se u sveopstem kurcenju izgubio negde metal. Kad od 9 pesama imas 4 prave, a i one nisu nesto, a i ambijental i instrumentali su totalno lame imas problem. Kad je vec Sisvs tu, inspirisa me - ovaj album je kao predigra od 40 minuta, metne se koji put ali se vrate da dzaraju sise i klitoris bez efektne zavrsnice. I da, ne verujem da se na 4 albuma meni ni na jednom ne svidja produkcija... uzasna je!!! Mozda bi na vise slusanja album i legao ali ima tu problem - boli mene kurac da dajem ovome vise slusanja Quote
AstralliS Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Kad je vec Sisvs tu, inspirisa me - ovaj album je kao predigra od 40 minuta, metne se koji put ali se vrate da dzaraju sise i klitoris bez efektne zavrsnice. :) Zavisi ovo... Da li si taj koji džara ili koji biva džaran. Quote
Lunar Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Bash me interesuje dal ce ovo meni da se dopadne..... Evo stavio sam da se skida. Quote
Grobodan Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 :) Zavisi ovo... Da li si taj koji džara ili koji biva džaran. Svejedno, nedostatak adekvatne zavrsnice frustrira obe strane podjednako Quote
AstralliS Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 (edited) Ovaj album sam skapirao kao bezuspešan pokušaj da se napravi ambient/black metal album... Nit je black, nit je ambient. Naravno da ima elemenata, ali to nije dovoljno da se jedan album okiti ovim odrednicama. Činjenica je da smo (su neki od nas) revoltirani ovim, jer se očekivalo nešto mnogo bolje, jače.. A dobili smo - ni približno tome. Edited May 8, 2009 by AstralliS Quote
Talvi Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Ni ja vise nemam strpljenja. Aj cao, Norvezani, u ovom trenutku cu radije da slusam "Celebration Of The Goat" Quote
-Mare Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Preeevise mracno, nije mi jasno sta su pokusali da postignu. Quote
Grobodan Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 u ovom trenutku cu radije da slusam "Celebration Of The Goat" +1 Preeevise mracno Nikad nije previse mracno!!!! Ovo je previse dosadno. Quote
Sisus Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Mozda bi na vise slusanja album i legao ali ima tu problem - boli mene kurac da dajem ovome vise slusanja Taj rad. Tako mozes slusati i Cecu, pa dok ti se ne svidi. Quote
Recommended Posts