Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Top 10 sigurno, za više ćemo videti. Tu se negde lomim između 8 i 8.5 da mu dam. Mada opet, dosta dobrih stvari treba da izađe ove godine...

Edited by oʞɾoƃ
Posted

Uzdam se u ono što ste rekli, nisam ni očekivao album koji će nadmašiti Beyond the Apocalypse i/ili Hellfire, ali za ovu godinu imam pozitivna očekivanja od albuma, s obzirom da su doveli sebe u situaciju da se dokazuju ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

While not exactly fulfilling the requirements for a masterpiece or classic, it will send a large portion of 2010’s black metal releases running for cover, showing how it’s supposed to be done in AD 2010 (unlike some hiking metal punks who completely gave way to booze and random impulse), converging everything that makes black metal so great into a single album

Hehehe, boldovano mi je izvuklo osmjeh. Nego, velis nije masterpiece ili klasik, a album dobio 9-tku. Vidim na metal sound rokate devetke ko hail satan, prilicno cudni kriterijumi moram da dodam. Ocekujem da i ovaj album bude neki prosjek il tek iznad njega, posebno kad vidim da su skapirali koliko su lose prosli sa prethodnim albumom, pa rijesili da odrade neki Hellfire pt 2. Eto cekam taj link da izbace, no me strah da ce bit samo gubljenje vremena.

Posted

Pa bio dobar period u poslednje vreme, jako mnogo dobrih izdanja :da:

I jebo te Bog Gojko, pa DT su se odrekli BM taga još odavno, sjaši im sa kite više :violent:

Posted

Hehehe, boldovano mi je izvuklo osmjeh. Nego, velis nije masterpiece ili klasik, a album dobio 9-tku.

Pazi, kad ja kažem masterpiece ili klasik, to znači bezgrešan album koji je apsolutni vrh u svakom smislu. Ovaj nije daleko i slušaće se još dugo. Devetka je sasvim opravdana, ovog puta nema sumnje nikakve.

pa rijesili da odrade neki Hellfire pt 2.

Let me start by saying that no, this is not a calculated 1349-by-the-book “Hellfire 2”.
Posted

Slažem se sa gospodinom, ja sam uvek podozriv prema ovom bendu ali ovo jeste zaista dobar album koji nije Hellfire 2, a kad ja to kažem... ja bi ih prvi opljuvao ali nema sada razloga :lol:

Posted

Ja sam je poslušao. Kreće fino, onda krene sranje, taman kad sam hteo da isključim, vrate se na staro. Doduše, nešto se ne sećam da ima 5 promena tempa u prvih 20 sekundi, ako je to ta pesma.

Posted (edited)

Jebo vas pahomije, aj da cujem i ja.

edit: ovo dobro zvuci, bolje nego novi Watain EP. Produkcija je malo drukcija, al ovo je ocigledno na tragu Hellfire. Sve u svemu, kad vidite link, kacite.

Edited by morbid god
Posted

Ja nista dosadnije od ove pesme odavno ne cuh. Btw, moram prestati da citam ove zvanicne biografije kao sto je ova na spejsu, prisere mi se svaki put.

Posted

Ja nista dosadnije od ove pesme odavno ne cuh.

Nisi normalan, ja sam je preslušao bar 50 puta do sad. Eto šta Finci naprave od čoveka. Roditelji, vodite računa šta vam deca slušaju.

Posted (edited)

Meni je nakon revelacije crnog plamena ova nova stvar super. A biografiju nisam ni probao da citam, 100% govore o crnim silama i tome kako ce da 'jebu kevu' novim albumom. Svidja mi se novi zvuk, samo me buni Grobova i Gojkova sloga. Kad god se njih dvojica usaglase oko nekog izdanja, meni to uglavnom bude bezveze.

ja sam je preslušao bar 50 puta do sad
I ja sam tolko puta preslusao insomniju. Vrhunska stvar. Edited by morbid god
Posted

Evo, i ja vrtim ovu stvar vec nekoliko puta, ali toliko mi je ravna, bezlicna i prazna da nemam reci. Plus sto mi ovaj pocetak odmah navuce flashback-ove na onaj "E, pa ovo lici na Satyricon!" trip uoci "Revelacija crnog anusa". Nova Watain pesma mi miljama ispred ovoga, bre.