Talvi Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Pomracen. http://www.youtube.com/watch?v=iC9RcpLO43s Quote
morbid god Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Dobro, da cujem ko ga je to od vas jeb'o? Quote
Grobodan Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Moraće Watain dobro da se oznoji da bude bolji od 1349 Leta Gospodnjeg 2010. Reaping death mi već bolja od celog albuma 1349, ali tu sam subjektivan. Eto šta Finci naprave od čoveka. Roditelji, vodite računa šta vam deca slušaju. Impaled nazarene >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1349 x 100 (što mu dođe 134900) samo me buni Grobova i Gojkova sloga. Kad god se njih dvojica usaglase oko nekog izdanja, meni to uglavnom bude bezveze. Složili smo se ove godine oko Ondskapt, 1349 i Burzum... dosta je za 2010. Quote
oʞɾoƃ Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ne znam šta vam je Reaping Death toliko do jaja, pesma je k'o STTD B-side, tekst je paljevinski, itd. Mislim, do jaja je pesma, ne kažem, ali da je formulaična, jeste. Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ne znam šta vam je Reaping Death toliko do jaja blablabla Mislim, do jaja je pesma, ne kažem blablabla Brate, odluci se. A ti Grobe kazes subjektivan si. Pa ko nije? Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ja sve novije bm albume poredim sa novim DFom i svi su mi sranje. Ova nova pesma nije losa, samo bi trebalo da je produkcija krs i onda bi bilo dobro. Reaping Death je bolja stvar naravno. Quote
Sisus Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Impaled nazarene >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1349 x 100 (što mu dođe 134900) Još 1349 godina da se trude, neće biti bolji od Impela. Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Vaistinu. Mrzim finske bendove ali impaled bas tuca. Sta bih dao za koncert. Quote
oʞɾoƃ Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ja sve novije bm albume poredim sa novim DFom i svi su mi sranje. lol Quote
iron will Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Набијени Назарећанин је једна од ретких светлих тачака у Финској (уз Ђавољег Господара Рата). А у дуелу између 1349 и Ватаина, ја сам за Ватаин, сигурно. Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 (edited) Da nisu finci i da izdaju za NED, lolz. Al dobro, da su babi muda, bila bi deda. Beherit rulz supreme. Dobra je finska scena, a pita sa sirom je u pravu. edit: sto mrzite finske bendove? Nisu kult, mrze ih svjedjani, nisu dovoljno posveceni satani? Uh kolko serete, niste normalni. Edited April 7, 2010 by morbid god Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ma budjav su narod. Kao i svi severnjaci. Picke klasicne. Ima dobrih bendova, niko ne porice: Satanic Warmaster, Behexen, IN, Beherit,.. Quote
Talvi Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Objasnjavao je to Grob nedavno, bas cu sad da potrazim taj post, bese maestralan. Evo ga : Pazi ovako, to je neozbiljan BM bend. Zašto? Ne izdaju za NED. Nemaju tekstove koje i oni sami teško razumeju (obavezno nešto na latinskom) Imaju uticaje starog metala. Pesme su im previše jednostavne, mora komplikovanije. Nisu radili produkciju u Necromorbusu. Mika ne peva stenjući kao da sere (što se tumači kao religiozni zanos) Činjenica da su uživo jedno 500 puta bolji od npr Marduka je gej, umesto što su vežbali da sviraju trebali su trošiti vreme na navedene tekstove. Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 HAHAHAHAHA, epic win. Svaka mu je nesveta! Quote
Milan Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Mrzimo finske bendove zato sto su finci budjav narod, nice touch! Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 (edited) Alo ludace sam rekao da ne mrzim bendove nego narod. EDIT:Gore sam se izrazio pogresno. Volim odredjene finske bendove, one koje ne volim mrzim. Samo ih ima u vecoj kolicini kod finaca nego kod ostalih naroda. Nije situacija kao u Cileu gde svi bendovi jebu kevu! Edited April 7, 2010 by Jarac Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Alo ludace sam rekao da ne mrzim bendove nego narod. EDIT:Gore sam se izrazio pogresno. Volim odredjene finske bendove, one koje ne volim mrzim. Samo ih ima u vecoj kolicini kod finaca nego kod ostalih naroda. Nije situacija kao u Cileu gde svi bendovi jebu kevu! Edit this. Vaistinu. Mrzim finske bendove Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Objasnih. Ima 6 bendova koje volim, ostali su nevidjen krs. Quote
Milan Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Lakse malo, konto sam da odgovaras na ono morbidovo pitanje, nisi bas najsrecnije to srocio Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ma nis. http://www.youtube.com/watch?v=WmuNvC8xXIE Npr, ovaj bend kida. Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Objasnih. Ima 6 bendova koje volim, ostali su nevidjen krs. Zasto bi mrzio krs bendove? I da, sto je veci krs, to je po tebi bio veci kvlt. Do sad. Rofl. Quote
Sisus Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ma pusti ga, u toj njegovoj selendri nema normalnog čoveka. Quote
Recommended Posts