oʞɾoƃ Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Mrzimo finske bendove zato što su svi redom sranje, simple as that Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Pazi ovako, to je neozbiljan BM bend. Zašto? Ne izdaju za NED. Nemaju tekstove koje i oni sami teško razumeju (obavezno nešto na latinskom) Imaju uticaje starog metala. Pesme su im previše jednostavne, mora komplikovanije. Nisu radili produkciju u Necromorbusu. Mika ne peva stenjući kao da sere (što se tumači kao religiozni zanos) Činjenica da su uživo jedno 500 puta bolji od npr Marduka je gej, umesto što su vežbali da sviraju trebali su trošiti vreme na navedene tekstove. Preveliko je za potpis, al stvarno planiram koristiti ovaj post u buducnosti kao argument. Neoborivo. Quote
oʞɾoƃ Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Samo vi kenjajte i budite sarkastični, do pre godinu dana ste se obojica sekli na religious black, a sad ga pljujete. Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 O RLY. Ja sam skoro sjekao vene na novi Ondskapt, a to je kolko se sjecam religiozni black metal. Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ma pusti ga, u toj njegovoj selendri nema normalnog čoveka. Ti ga popusi, mi bar imamo status grada. Jebala te Ruma da te jebala. Sve budale tamo. Zasto bi mrzio krs bendove? I da, sto je veci krs, to je po tebi bio veci kvlt. Do sad. Rofl. Apsolutno neistina. Ako je kvalitetan krs kao matori DT, kao sto je Judas Iscariot, Satanic Warmaster itd, onda je ok. NE volim nabudzenu produkciju u bmu vodil da krci malo i da bude onako garazna. A to da je neki bend kult ili nije je glupost. KUlt su Mayhem, Bathory i Hellhammer. Sve ostalo je varijacija na 3 pomenuta. Quote
Sisus Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ti ga popusi, mi bar imamo status grada. Jebala te Ruma da te jebala. Sve budale tamo. Hahahahahahaha, da, kako da ne. Serem ti se u grad, koji je manji od sela. Quote
Sisus Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 I glupi za medalju. Ruma - površina 67,5 km² (izvor: Wikipedia) SEremska Mitrovica - površina 48,4 km² (izvor: Wikipedia) Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Kako da ne. To je neki Rumljanin pisao. Quote
Grobodan Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Samo vi kenjajte i budite sarkastični, do pre godinu dana ste se obojica sekli na religious black, a sad ga pljujete. Meni se više dojmi novi Watain EP nego tebi Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 (edited) @Sisus: http://en.wikipedia.org/wiki/Ruma - Municipality 582 km2 (224.7 sq mi) http://en.wikipedia.org/wiki/Sremska_Mitrovica - Municipality 762 km2 (294.2 sq mi) Edited April 7, 2010 by Jarac Quote
Sisus Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Municipality je cela opština. Još si jednom dokazao da ste glupi. Quote
Маузер Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Pa opstina je bitna tupadzijo jedan. Em nas ima vise mozemo da vas zgazimo u svakom pogledu. Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Meni se više dojmi novi Watain EP nego tebi Ispada da smo mi religiozniji od Gojka.. Quote
Grobodan Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Šta znam, ja upravo došao sa uskršnjeg odmora. Religious as fuck. Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Cija si jaja ovog puta farbao, djavolane. Quote
Sisus Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Pa opstina je bitna tupadzijo jedan. Em nas ima vise mozemo da vas zgazimo u svakom pogledu. Bitna da se usereš. Napalili se na kružne tokove kao dabar na meter drva. Quote
Grobodan Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Mogli smo neko tucanje da organizujemo. Quote
morbid god Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Sto su rumljani danas tako osjetljivi? Quote
banne_marduk Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qTCsx4IWPoo Quote
oʞɾoƃ Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 http://stereogum.com/342612/stream-1349-demonoir/franchises/haunting-the-chapel/ Evo vam streaming celog albuma, pa poslušajte. Quote
morbid god Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Da nece i kakav direct mp3 link, u picku materinu. Quote
Recommended Posts