Sisus Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Pa ima neke psiholoske veze tu, veruj mi. Kad ocekujes mnogo od necega, ako to nesto ne dostize tvoja ocekivanja, razocaraces se, koliko god da je dobro, ako kontas sta hocu da kazem. AKo ne ocekujes nista, manje su sanse da se razocaras, jer ako prevazidje tvoja ocekivanja, postoji sansa i da ti se svidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ma kapiram te, samo mi je smijesno srocena ona tvoja prethodna konstatacija. Inace si u pravu, vecinom se svi tako isprimaju pa poslije kurac. Ali sa druge strane, imas neke bendove koji vrlo tesko mogu da razocaraju. Sto se samog topika tice, najava novog 1349 me ne dovodi do neke ekstaze. Naravno, njihov album je nesto sto ove godine definitivno treba ovjeriti. Nadam se jedino da nece obradjivati nista sa DMDS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Puno ste ocekivali od FMa , pa eto nije razocharao. Sve je stvar ljudi koji rade na albumu i koji ce imati stav prema radu na albumu. E sada uvek postoji ono da je proshli bio odlichan pa npr. sada 1349 napravi samo dobar album i da se ljudi razocharaju i pochnu da pljuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ja bukvalno ne ocekujem nista ni od jednog albuma vise, boli me kurac za sve. Neka me oduvaju kvalitetom kad dodje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ja bukvalno ne ocekujem nista ni od jednog albuma vise, boli me kurac za sve. Neka me oduvaju kvalitetom kad dodje vreme. ja samo cekam treci album od blasphemy i zavrsio sam sa metalom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 (edited) Čim vi imate "samo" uslove, znači da ste matori I kako da ne očekujem über-album od benda čija poslednja dva ubrajam u top 5 black metala ikad? (ne, ne tražim vaše mišljenje/stav/prozivku/šokiranu izjavu, to je prosto tako i gotovo) Edited February 28, 2009 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 We are the ancient ones Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Čim vi imate "samo" uslove, znači da ste matori I kako da ne očekujem über-album od benda čija poslednja dva ubrajam u top 5 black metala ikad? (ne, ne tražim vaše mišljenje/stav/prozivku/šokiranu izjavu, to je prosto tako i gotovo) Mozda kad bi im Kollias zasvirao. Ali on ne svira sa avlijanerima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Pa ima neke psiholoske veze tu, veruj mi. Kad ocekujes mnogo od necega, ako to nesto ne dostize tvoja ocekivanja, razocaraces se, koliko god da je dobro, ako kontas sta hocu da kazem. AKo ne ocekujes nista, manje su sanse da se razocaras, jer ako prevazidje tvoja ocekivanja, postoji sansa i da ti se svidi. Slažem se u globalu, jer tako je i sa ženskama. Evo dodatnih informacija o albumu: link Ovo je samo za Gojka (najvećeg 1349 fana). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Gojko: "Ja sam vetar, ja sam skitnica." XD We are the ancient ones Znash kako kaze tvoja mama:"Jesi sine, ti si sve sto pozelish". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 zavrsio sam sa metalom. ja se ozbiljno nosim tom mislju neko vreme,cak mesec dana nijednu pesmu nisam imao na kompu i bilo mi je super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Ako ti i razmišljaš o tome, definitivno treba da batališ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Pređi na thrash metal, moj ti savet. Taj žanr se ne napušta dok si živ. Naravno i stari dobri narodnjaci, Južni Vetar ... i ostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Josife, svrati ponekad ovde zbog starih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 ma slusam ja i thrash,mada u zadnje vreme dosta slusam bendove koji mesaju sve i svasta,kalisia me je recimo odusevila prvim albumom,dagoba je vrh,gojira trip itd. mislim da je prvi korak nacinjen,uopste mi se ne gleda cof,iako su mi navodno omiljeni bend,ali se i to sad dovodi u pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 To je zbog onih usranih underground bendova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 To te 100% grob zamadjijao, sipao ti krv iz pichku u kafu kroz prsten na pun mjesec. Old skul black metal ritualz rulez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 pa ne verujem,posto ne pijem kafu cekam da prodje ovo blato pa da krenem nekim sportom opet da se bavim,a onda adios forum do zime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 To te 100% grob zamadjijao, sipao ti krv iz pichku u kafu kroz prsten na pun mjesec. Old skul black metal ritualz rulez Pssssssssst!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Candlelight Records has set a May 25 U.K. release date for "Revelations Of The Black Flame", the new album from Norwegian black metallers 1349. A preview of the CD artwork is available below. As with both "Hellfire" (2005) and "Beyond the Apocalypse" (2004), the new album was recorded at StudioStudio Nyhagen in Bøverbru, Norway, and was co-mixed by none other than Tom Gabriel Fischer of CELTIC FROST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Taman na vreme da usere učenje za rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 jel ovaj blek metal bend stvarno postoji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 jel ovaj blek metal bend stvarno postoji? Isto se ja pitam za tebe ponekad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts