oʞɾoƃ Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 pogotovo ovaj sempl koji je klasican mid tempo 1349 bolje da nisu ni snimali Imam celu 1349 diskografiju i ne mogu da se setim nijedne jedine pesme koja je ovoliko spora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 jel sedma pesma Floyd cover? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Vrlo moguce jbt, tek sad to primetih. Znam da ih Ravn mnogo voli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Jeste sigurno, sad kad ste mi skrenuli pažnju. Dobro, znači 3 spore pesme za sada. Bojim se da će ovo teško da razočara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Imam celu 1349 diskografiju sto te cini kompetentnim za sta? i ne mogu da se setim nijedne jedine pesme koja je ovoliko spora. tvoj problem. ja mogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Jbg, bio Warrior tu pa valjda hteli da pokažu kako i oni mogu da sviraju taj heavy stil kao Frost (naravno, ne misli na bubnjara prvrženog narkoticima ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Bojim se da će ovo teško da razočara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Jeste sigurno, sad kad ste mi skrenuli pažnju. Dobro, znači 3 spore pesme za sada. Bojim se da će ovo teško da razočara. Ja se bojim da ce tesko da odusevi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 sto te cini kompetentnim za sta? Da tvrdim da znam sve pesme i da ne postoji nijedna ovako spora. Pošto si ti pametniji, izvoli pa navedi koja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 gresis. to sto imas diskografiju nekog benda ne znaci da znas sve njihove pesme, sto si i pokazao morao sam ponovo da procitam svoje postove da bih video gde sam naveo da sam pametniji, i nisam nasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 samo ti navedi pesmu,i nemoj da filozofiras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Meni se svidja pesma. A vi mi se tu svadjate kao copor malih cigancica. FUCK OFF!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 samo ti navedi pesmu,i nemoj da filozofiras ne secam se kada sam ti dozvolio da mi se obracas ovakvim tonom? odjebi? pusti ti mene da filozofiram a decka da slusa svoju diskografiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 da mi nisi cale pa da mi treba neka dozvola od tebe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Iskulirajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ej, nisam vam rekao, moj ćale ima veću kitu od vaših ćalaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 a od frosta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Frostu se odavno ne dize od droze, ali zato Kollias... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 ne secam se kada sam ti dozvolio da mi se obracas ovakvim tonom? odjebi? pusti ti mene da filozofiram a decka da slusa svoju diskografiju Brate, ne znam koji ti je kurac, ti si prvi počeo da se drkaš ovde na ljude, konkretno prvo na mene. Tvrdiš da je pesma klasičan mid-tempo 1349, ja te lepo pitam da kažeš koja je to pesma koja ima ovako spor tempo, a ti kao odgovor na to počneš da me ubeđuješ kako ja ne znam sve pesme benda i da prozivaš? Wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Brate, ne znam koji ti je kurac, ti si prvi počeo da se drkaš ovde na ljude, konkretno prvo na mene. a ti kao odgovor na to počneš da me ubeđuješ kako ja ne znam sve pesme benda i da prozivaš? Wtf? sve ovo moze lepo bez psovki i bez spominjanja icijeg intelekta. mislim da je preterano zakljucivati da (ne)ce citav album biti sranje na osnovu sempla. vreme ce pokazati. evo vam par lepih slicica da oladite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) ja sam ispizdeo kada ste nakon 2 minuta sempla, o kome ne znate nista osim da ce mozda tako zvucati DEO jedne pesme, krenuli da pricate kako je satirikon ripof, iako sempl veoma zvuci kao 1349 (konkretno mislim na klasicne 1349 gitare, vokal, mid-tempo koji ukljucuju u svoje brze pesme) ja te lepo pitam Pošto si ti pametniji mislim da mozes da primetis nesto sto se ne slaze u tvoja dva posta ali da bismo prestali sa ovim, na hellfire ima jedna pesma sporija od ove, a na beyond 2 sporije i 1 istog tempa, dalje ces morati sam.. edit. jebacka setlista Edited April 14, 2009 by behemoth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Mi nismo rekli da ce ceo album zvucati kao Satyricon, rekli smo da ovo sto mozemo da cujemo zvuci kao Satyricon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 da, a ja sam rekao da ne zvuci. ocemo sad da nastavimo ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Pa ne moramo, ali nema potrebe ni za svadjom cim nam se razmimoidju misljenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 uuuu.. i ove su odlicne: sa Infera 2008 su. jel ima nekih sa 2009? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts