RNA Posted August 8, 2001 Report Posted August 8, 2001 Da vidim kakvo misljenje imate o legendarnim Svabama! Quote
Anno Mundi ! Posted August 8, 2001 Report Posted August 8, 2001 ej mrzim svabe ja sam nazi-metalac Quote
DWoL Cira Posted August 9, 2001 Report Posted August 9, 2001 Slicno kao i za Helloween, na pocetku, ne bas samom,behu najbolji. Nisam slusao onaj na kom Udo nije pevao,a cuo sam i da nije nesto? Ne sviraju vise? Quote
wlado Burton RIP Posted August 9, 2001 Report Posted August 9, 2001 gde bas svabe pored japanaca najmetalnija zemlja na svetu(najvise se slusa!!!) Quote
wlado Burton RIP Posted August 9, 2001 Report Posted August 9, 2001 ako je to grupa nikad cuo sorry!!! Quote
RNA Posted August 18, 2001 Author Report Posted August 18, 2001 E, ovo je kap u prepunoj casi. Ili ces nauciti nesto o metalu, ili se nemoj javljati sa porukama "nisam cuo za taj bend". Ja sam i kad sam pocinjao da slusam metal cuo za njih iako tada nisam cuo nijednu pesmu. Quote
Vojin Posted August 18, 2001 Report Posted August 18, 2001 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Nije cuo za Accept, pa obradjivao ih je pun kurac grupa (Dimmu Borgir - "Metal Heart", Therion - "Seawinds"...) Quote
RNA Posted August 23, 2001 Author Report Posted August 23, 2001 Pa, ne samo sto ih je obradjivao pun kurac bendova, vec postoji ceo tribute za njih, a na njemu su radili i Watchtower, i Tankard, i Pegazus (fuuuuuuj), i Dimmu Borgir, i jos gomila dobrih i manje dobrih bendova. Ali iritiraju me takvi ignorantni tipovi koji kao slusaju metal, a ja pomenem jedan legendarni bend, kad tamo - on ne zna. E, jebem ti ja takve metalce. Quote
Millennium Posted August 23, 2001 Report Posted August 23, 2001 Moglo bih se reci bend koji je napravio Hevy Metal himnu:"Metal Heart" Quote
SAROTH Posted August 24, 2001 Report Posted August 24, 2001 Oni su bend koji su napravili najlepsu baladu svih vremena po meni-SEAWINDS!!!!!!! Quote
RNA Posted August 25, 2001 Author Report Posted August 25, 2001 Ej, Saroth, mogao si promeniti i ime u Bojsi. Quote
Will-O-The-Wisp Posted August 29, 2001 Report Posted August 29, 2001 Ranije nisam mnogo obracao paznju na ovaj bend, ali sam bio oduvan sa pjesmom - "Metal Heart". Remek-djelo!!! Quote
Invictus Posted March 1, 2002 Report Posted March 1, 2002 Otkuda se sad ova tema pojavi??? Hm... otvorio sam istu, ali tada ove nije bilo. Nema veze. Za velicine kao Accept i tri teme su malo. METAL HEART! Quote
lemmy sixx Posted March 31, 2002 Report Posted March 31, 2002 "Balls to the wall" i "Fast as a shark" su im najjace stvari. Quote
Feanor Posted April 1, 2002 Report Posted April 1, 2002 Pojavila se zato shto teme nisu bile poredjane po datumima. Inache Accept rula, stvarno su legende. Quote
Invictus Posted April 9, 2002 Report Posted April 9, 2002 Zna li iko gdje se moze nabaviti solo album Wolfa Hofmanna? Quote
Aleara Posted July 28, 2002 Report Posted July 28, 2002 Odslusala sam 4 albuma i po onome sto sam cula mislim da su legendaran bend, tehnicki savrsen. I svaka im cast za Metal Heart! Quote
hiron Posted August 8, 2002 Report Posted August 8, 2002 Jebi ga kako da pricamo kad niko nema pojma o bendu?metal heart,metal heart,bla,bla,bla. Da je dimmu nisu odsvirali nikada nebi ni znali za nju. Preslusajte: balls to the wall fight it back head over heals guardian of the night starlight breaker son of a bitch fast as a shark restless and wild neon night seawinds helldriver screaming for a love-bite princess of the night london leatherboys love child toliko,onako iz glave ko prvi uradi domaci neka me cimne pa da pricamo inace izasao je drugi deo tribute-a... Quote
Hail Metal Posted August 8, 2002 Report Posted August 8, 2002 Metal Heart,solaza ubija,kao i ceo taj album,solidan bend. Quote
Lorienne Posted August 9, 2002 Report Posted August 9, 2002 Jebi ga kako da pricamo kad niko nema pojma o bendu?metal heart,metal heart,bla,bla,bla. Da je dimmu nisu odsvirali nikada nebi ni znali za nju.... Hirone, covece,...ne seri majke ti! Dimmu jesu odradili dobar posao na Tribute I ali ce meni uvek i dalje ostati najbolja verzija samog Accept-a upravo zato sto sam je prvo cula, kao i Fast As A Shark itd. A sto se tice Tributa II ne deluje mi da je toliko uspesan...sto naravno ne vazi za Custardovu obradu- Aiming High Quote
Aleara Posted August 10, 2002 Report Posted August 10, 2002 Ja nisam ni cula obradu Borgira a: a Metal Heart je bila jedna od prvih metal pesama koje sam cula. Quote
Lorienne Posted August 10, 2002 Report Posted August 10, 2002 Evo napomene za hirona: prvo saslusaj tudja misljenja pa onda proceni situaciju :x . Ovo ti je (koliko se meni cini ) druga po redu greska, posle onog: Tobi je le-gen-da Pluju ga samo u Srbiji... Ccc... pripazi malo Quote
Recommended Posts