Bata Trokrilni Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Pa meni su poslednje dve - No Shelter i Bucket Full of Hate, isto fantastične. Između ostalog i zbog tekstova. Quote
Dead Man Drinking Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Jbg, krivo mi je što propustih ovo. Ipak mi je Accept omiljeni heavy bend, a poslednji album kao i koncerti razvaljuju. I iskreno, ni malo mi ne smeta što Udo nije tu. Vidim da su do kraja maja u Južnoj Americi, a nadam se de će u toku leta biti još koncerata u Evropi. Šteta da ovaj bend ne čujem uživo @princ Osećaj posle koncerta kad ne možeš da veruješ da je gotovo i dao bi sve da čuješ isto to bar još jednom - hehe. Tako je meni bilo posle Black Sabbath i Alice Cooper koncerata - Bože, daj mi priliku da još jednom vidim ovaj bend Quote
Runner Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Bili ja i Prince i jos neka ekipa iz Srbije koja nije sa foruma (imalu su majce Accpet,s' tim da je logo benda bio malo modifikovan i ona dva "c" u imenu su iskoristili,uz dodatak jos 2 "c",da naprave "cetiri es" cirilicno Nas zajednicki prijatelj Bojan je bio u toj pomenutoj ekipi, zatrazio sam da mi posalje da vidim kako izgledaju te majice, pa evo ih: Zaista odlicno rijesenje i sjajan primjer posvecenosti! Zasluge za dizajn pripadaju Misi. Quote
Breakthru Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Jesu poslendje 2 pesme dobre, ali po mom misljenju ne na nivou prvih 4-5, plus Kill The Pain koja je neverovatna balada i soliranje je :muzicar: Ako se ona ne racuna, najbolja je Beat The Bastards. Quote
LazaGNR Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Zaista odlicno rijesenje i sjajan primjer posvecenosti! Underground Sad je dosta jasnije ono sto sam ja recima pokusavao da opisem,haha Quote
Surovi Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 http://mp3passion.net/2010/07/18/accept__discography_40_cd_releases_19792010.html Quote
Bata Trokrilni Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Daj ti link ka nekom katalogu gde se originali mogu povoljno kupiti, zajebi Mp3, to svi imamo. 1 1 Quote
Zlatko Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Mozda ne bas najbolji izbor pesme za spot no dobro... Quote
Guest Enuxulp Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Mozda ne bas najbolji izbor pesme za spot no dobro... Quote
Bata Trokrilni Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Svaka pesma s ovog albuma je najbolji izbor, a ovaj spot baš fino ide uz tekst. 1 Quote
Talvi Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Following the tremendous success of ACCEPT's comeback album, "Blood Of The Nations", and accompanying world tour — which consisted of more than 180 shows around the globe — the reformed heavy metal legends have now withdrawn from the stage to start work on their next CD. The band is currently writing material for its new LP, which will be released in the spring of 2012 and will once again be helmed by British producer Andy Sneap (MEGADETH, EXODUS, NEVERMORE, ARCH ENEMY). Commented ACCEPT guitarist Wolf Hoffman: "ACCEPT and Andy Sneap have the perfect synergy. This was so clear with 'Blood Of The Nations' and we are excited to continue on that path. Andy is not only an amazing and prolific producer but also a very good friend who has long become a member of the ACCEPT family." Quote
Bata Trokrilni Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Mnogo jak koncert, ima 5 delova: http://www.youtube.com/watch?v=vklH5N2hs8I Quote
Bata Trokrilni Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Ja tek sad čujem ovu pesmu, bonus sa japanskog izdanja poslednjeg albuma: http://www.youtube.com/watch?v=bgghtBeJ2KQ Quote
Angelystor Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 BLABBERMOUTH.NET has received confirmation that reformed heavy metal legends ACCEPT have set "Stalingrad" as the title of their next album, due in April 2012 via Nuclear Blast Records. The CD is once again being helmed by British producer Andy Sneap (MEGADETH, EXODUS, NEVERMORE, ARCH ENEMY), who worked on the band's critically acclaimed comeback effort, "Blood Of The Nations". Quote
Grobodan Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ime albuma ih automatski kvalifikuje za Sabaton predgrupu. Quote
Bata Trokrilni Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Do jaja naziv, u njihovom stilu. Quote
Angelystor Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Reformed heavy metal legends ACCEPT will release their new album, "Stalingrad", on April 6 via Nuclear Blast Records. The CD was once again helmed by British producer Andy Sneap (MEGADETH, EXODUS, NEVERMORE, ARCH ENEMY), who worked on the band's critically acclaimed comeback effort, "Blood Of The Nations". "Stalingrad"will be made available in the following formats: * Limited CD+DVD * CD * 2LP (red) in gatefold * 2LP (white/red) in gatefold - exclusive Nuclear Blast mailorder edition "Stalingrad" track listing: 01. Hung, Drawn And Quartered 02. Stalingrad 03. Hellfire 04. Flash To Bang Time 05. Shadow Soldiers 06. Revolution 07. Against The World 08. Twist Of Fate 09. The Quick And The Dead 10. Never Forget (bonus track) 11. The Galley DVD contents: Official Bootleg Live at Bang Your Head!!! 2011 01. Princess Of The Dawn 02. Pandemic 03. No Shelter Live at Masters Of Rock 2010 04. Teutonic Terror 05. The Abyss Video clips: 06. Teutonic Terror 07. Pandemic Cenim da su se tol'ko posvetili riffovima i melodijama da na kraju vise nisu imali snage da smisljaju smislene nazive pesama iliti neki cover concept. Dakle ceka nas ubica ...ili to ili su prvi bend koji je obradio na jednom albumu i Beatles-e i 1349. Quote
Grobodan Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Ima i od Cancera Hung, Drawn And Quartered Omot se takmiči sa Running wildom u bedi ali nema veze, i prošli je bio katastrofa pa je album prebio, nadajmo se istom ishodu. Quote
Bata Trokrilni Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Šta fali prošlom omotu, prosto i jednostavno, a 100 posto Accept. Kao da je Accept nekad imao neki spektakularni omot, nije to njihov stil. Imena pesama vuku malo na konceptualni ili polukoneptualni album, ali ništa ne manjka od onoga što inače karakteriše Accept. Cenim da je Never Forget još jedna ubitačna balada. Quote
Angelystor Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 (edited) Istina za omote, stvarno su im (uglavnom) odvratni i zaboravni...sad kad pogledam, prosli je imao najbolji Accept omot ikada. Edited February 17, 2012 by Angelystor 1 Quote
Grobodan Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Ma dajte molim vas, Balls to the wall je mnogo lepši, sa onim jajetom u ruci Quote
heavyervin Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 (edited) :rockdevil: Nova pesma http://www.youtube.c...d&v=42HAT56UC2o Edited February 26, 2012 by heavyervin Quote
Recommended Posts